Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro Türkiye fiyatları açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu saatte NFC ile temassız ödeme var mı? POS cihazına telefon yerine saati yaklaştırarak ödeme yapabiliyor muyuz? Hangi bankalar ile hangi kredi kartları ile uyumlu?

Temassız ödeme hayatın bir parçası ve bunun saatte olması gerekiyor. Saatini POS cihazına döndür ödemeni yap geç. Bu kadar basit.

Samsung'un bu saatinde bu özellik var mı? yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • limitsizce kullanıcısına yanıt
    Apple watch ve samsung galaxy watch serileri hep böyleydi. Huawei v honor özellikleri apple ve samsung kadar iyi değildi. Sadece şarj diyorsanız honor gs pro idi sanırım hepsinden mantıklı ancak akıllı saatte telefon şirketlerinde olup her özelliği kullanıcam diyince kısıtlama olmadan şarj süreleri kötü. Kaldıki huawei yada honor saatlerini benim gibi kullanınca 5-7 gün kullanabiliyor arkadaşlarım ben 2 gün kullanıyorum. Öyle 14-21 günler tamamen ölü mod yapmanız lazım.

Kaldıki samsung galaxy watch 3 kullanıcıyısım bu saati deneme amaclı aldım. Watch 4 veya 5 hayatta almam üstüne bence bişi eklemedi. Bundan sonra gidip garmin watch serisi tercihim olacak.

Huawei ürünlerine antipatim yok freebuds pro sahibiyim halen cok memnunum ancak kısıtlamaları olması üzüyor saatlerinde.

• Ben tizen sistemini seviyorum. Nokia meego gibi yada symbian gibi yandan hindistan gibi büyük pazarlarda yavaşça devam etmeliydi. Sistem yedek olarak kendini geliştirmesine izin verse samsung akıllı ürünlerinde başarısı artardı.
    İlk çıktıgında aldım uygulamalar yüklü ancak kasma ve donma yaşamadım.

E-sim olarak haklısınız ancak e-sim demek maliyet demek kayıt diyerek maliyetleri ucurur diye yapmayabilirler.

• fukarakoala kullanıcısına yanıt

Ne yazik ki sen Tizen'i sevsende, bunun bir maliyeti var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maliyeti olabilir doğru ancak bu telefon,akıllı ev aletleri,akıllı cihazlar gibi bi sektöre yayılarak geliştirildiğinde ar&ge maliyeti bölünerek azalmasıda bir gerçek.

Akıllı saatte watch4 yada watch5 ne sistemle geliyor inanın bakmadım. Tizen sisteminden watch 3 de memnunum. Telefonlardaki gibi bi süre sonra hantallaşma yada donma sorunu olmamasından dolayı tizen yeterli gelmektedir. Android kullanıcısına söylemezseniz tizen oldugunu görmedikçe farketmez hatta.

Ama şu bi gerçek bir daha akıllı saat alırsam net garmin alarak cogu eksiği olduğunu düşündüm şeyleri tamamlayan bir saat sahibi olacağım.

• Bu sastin LTE modeli ne zaman gelecek Türkiye ye???

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.