Orda demek istediğim şey saat bize 1 haftalık pil ömrü tanıtımı yapılarak satılmıyor, zaten 40 saat olduğu açık açık yazılıyor ona göre bilip almalıyız ve beklenti içinde olmamalıyız anlamında dedim, aynı şeyi diyoruz aslında. Yine de “berbat bir pil ömrü” gibi yorumlar yapmak için çok erken, bu sabah paylaştığım uyku testini yapan arkadaş gayet memnun kalmıştı mesela. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Gerçekten okuyamıyor olabilirsiniz Halk Kütüphanecisi evet, attığınız ekran görüntüsünde bile gülen emojiden sonra kocaman iddiaya göre yazıyor. Yanıt verdiğim arkadaş Watch 5 Pro ile Watch 6 Classic'i karşılaştırıyordu ben de internetteki söylentilerden bahsettim. Hâlâ gayet olağan bir şey bence, durduk yere Watch 7 Ultra falan diye bir model uydurmuşum gibi davranıyosunuz şu an fakat gayet olası bir şeyden bahsediyorum. Hatta seneye Watch 7 Pro konusu oluşturulunca falan orda tekrar konuşalım isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur hocam bence şimdiden olustur :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu gerginlik nerden geliyor anlamadım ben kendim de Watch 6 Classic satın aldım, iki yanlış modeli karşılaştıran birine seneye çıkabilecek bir modelden bahsetmek suç mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 29 Temmuz 2023; 22:54:29 >
Gerginlik degil hocam, simdi internette yazilan ya da umulan bir sey icin kesin ifadelere tahammul edememek diyelim.
Watch 5 pro kullaniyorum titanyum rengi ve bende degisimle 6 klasik 47 aliyorum.
Bataryasindan oturu bu dedikodu cikti bence.. Samsung un haberi var mi 7 nin pro olacagindan emin degilim :)
Konu bana geldi :) iki yanlış model diye bir şey yok, bu sene çıkan iki model de geçen sene çıkan iki modelin yeni nesli. İnternette bakacağınız tüm içerikler ve karşılaştırmalar da bunun üzerine. Sizin attığınız ekran görüntülerinde ise bir kaç kişi bunu iddia etmiş yani ne resmi ne de sızan veya paylaşılan bir bilgi yok bahsettiğiniz konuda. Şu an çıkan 47 lik klasik model geçen sene çıkan pro modelin net şekilde yeni nesli oluyor an itibariyle. Saygılar :)
-
God bless you :))
Yok yahu :))
-
Classic 47 mm. için batarya konusu biraz canımı sıkmaya başladı. Saat gönderilene kadar çıkan ve çıkması muhtemel incelemeleri izliyorum, henüz batarya performansı konusunda detaylı bilgiye ulaşamadım. Diğer taraftanda acele edip siparişi iptal etmek istemiyorum, bir saate ihtiyacım var ve 47 mm. classic modelini çok beğendim!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Temmuz 2023; 23:6:13 > -
Bakın zaten resmi olsa, duyurulmuş olurdu. Tabii ki resmi bir açıklama yok şu anda, ben nerde resmi ifadesini kullandım şu ana kadar?
İddiaya göre dedim. Sadece Reddit'de denmiyor ki, Twitter'da galaxy watch 7 pro'yu aratın, veya YouTube'da Watch 6 Classic ön inceleme videolarını izleyin, veya büyük teknoloji kaynaklarının websitelerindeki incelemelere bakın, benim dediğim şeyden hep bahsediliyor. Bu yüzden adı söylenti zaten. Watch 5 Pro ile değil Watch 4 Classic ile karşılaştırıyorlar. Çok saçma bir tartışma, hiç bahsetmesem daha iyiymiş. Samsung'un Pro kodlu modeli bir seneliğine çıkarıp bidaha çıkarmamasını mı bekliyorsunuz yani? Sanki ben kendim saati almayıp üstüne burdaki herkese seneyi bekleyin demişim gibi davranıyosunuz.
Ama bahsettiğiniz iddia bahsettiğiniz sitelerde bireysel sen ben gibi kişilerce yazılanlardan ibaret ve yaygın değil. Tonla teknoloji sitesi takip ediyorum ve bir tane bile yeni bir pro versiyon gelecek diye bir şey görmedim. Bu arada evet gelmez demiyorum gelebilir ama şu an için böyle bir yaygın kaynak yok. Şu an çıkan saatin geçen sene çıkan pro modelinin yeni nesli olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Geçen sene çıkan pro versiyona göre ise 590 mah olan pilin büyüyen ekrana rağmen 425 mah a düşmesi ise 30 saatlik bir pil ömrüne geriletmiş saati, bu da en olumsuz yön, 6-7 ay sonra o 30 saat 1 günden bile az süreye düşecek eskiyen pil ve gelecek güncellemeler ve kullanım şekliyle. Ben de bunu vurguluyorum. Amacım tartışmak değil. İyi akşamlar herkese.
-
Arkadaşlar,classic için tam kullanımda şarj ne kadar gidiyor? 8 dakika şarj %45 doldurduğu doğru mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Ankara kentpark kutupa gittim samsung lansmı var diye mesaj geldi.. fold 5 için 2k daha fazla ödeme çıktı siteye göre.. kılıf da veriyorlardı.. ama sonuçta shopta 2k daha ucuz.. kılıf da var.. ek bir fayda hediye vs yok mu dedim mağazaya etkinliğe özel?? Yok dediler... saat zaten teşhir vs gelmemişti hiçbir yere.. haftaya gelir kampanyası belli değil ama muhtemelen kordon ve ek takas desteği olur başka bişey olmaz dediler..
47 mm gümüş ile siyah arasında kaldım.. gümüşe bi tık daha yakınım.. gümüşe siyah deri kordon takma düşüncem var gibi.. şu an watch4 44mm siyah kullanıyorum... siz ne dersiniz, hangi rengi beğeniyorsunuz?
Bugün fold 5 farkı shopa göre 2k daha fazla çıktı mağazada.. bilginize.
Üstat lansman kaydı yapanlara ayrıca bir hediye mi var?? Ben de kayıt yaptırmıştım ama?? Yani 1500 takas desteği, benim saat 1100 lira.. artı kumaş kordon.. bundan başka birşey var mı??
Hibrit deri kordon gibi bir mesaj gelmis ustlerde bakabilirsin
Evet şimdi gördüm.. ben de lansmana kaydolmuştum.. sipariş vereyim bari değişim kampanyası için.. inşallah samsung yine rezil etmez bizi :) :) ya nasip.. bismillah...
Lansmandan önce kayıt yaptıranlara kumaş kordonun yanında “tokalı hibrit deri kordon” adlı sitede şimdilik 2.000tl olan kordon da hediye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X