< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 30 Ocak 2025; 22:28:18 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (440. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
S25 ultra konu sahibinin 47mm watch 6 si var. Istersen bir gorus hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yıl watch 8 classic çıkarsa pilde en az 580 600 mah gelirse yenilemeyi düşünürüm
Arayüz market uygulaması yerine geçici bir çözüm olarak reddit te arayüzler buldum ancak burada da fiyat bilgisi ücretli mi değil mi belli değil...
-
Buradakilerin hepsi ücretli arayüzler. Geliştiriciler ilk 50 arayüz için ücretsiz kupon veriyor. Yani bir nevi promosyon yapıyorlar, ücretsiz ara yüzler de hızlıca tükeniyor. Sonra Google Play'den parayla satın almanız lazım.
Aşağıdaki Reddit linkine de bakabilirsiniz;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 1 Şubat 2025; 16:38:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Watch 6 classic saatimde spor başlatıp saat uykuya girdikten sonra tekrar uyandirinca spor arayüzü gelmemeye başladı. Gidip tekrar spor uygulamasini açıp ulaşmam gerekiyor. Biraz sinir bozucu oluyor. Sanırım son güncellemeden sonra oldu. Bir ayarı var mı acaba, bilen var mıdır?
Şu kadar süre içerisinde ekran açildiğında son uygulamayı göster gibi bir ayar var aslında ama bu ayar tüm uygulamalar için geçerli olacak. Bunu değistirmeden yapabilmek istiyorum ama mümkün olmayacak galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Drive da bir Victorinox arayüz buldum ancak zip halde açıldığında içerisinde png ve xml uzantılı dosyalar mevcut bu dosyalar samsung watch faces studio ile mi kullanılıyor nasıl uygulayacağız bilgisi olan var mı?
edit: android studio ile sanırım onu da kullanmayı bilmiyorum.. doğru düzgün bir kaynak bulamadım maalesef...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 3 Şubat 2025; 12:45:29 > -
-
-
-
GeminiMan WearOS ile yüklemeniz gerekiyor olabilir.
Aşağıda kullanım yöntemi var;
XDA-Dante63 ⇔ Geminimanyoutube
GeminiMan WearOS Manager - What is it and How To Use it...https://www.youtube.com/watch?si=mTQ1xEu-DjbXkFN3&v=wNANot-4PPU&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 3 Şubat 2025; 22:22:32 >
-
Android studio üzerinden de kuruluyor da dosyaların nasıl işlenip apk ya çevrileceğini bilemiyorum araştırıp öğrenmem gerekecek..
Telefon tuşlama ekranında *#0*# tuşlayıp ekranı aşağı kaydırıp sensor kısmında çıkan değeri yazabilir misiniz?
Bende 1015hPa olarak gözüküyor hatalı olduğundan oldukça eminim bu değerin hatalı olması hava yada su sızdırmazlık ile ilgili sorun veya sensörün arızalı olduğuna işaret ediyor!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 5 Şubat 2025; 22:0:38 > -
Arkadaşlar Merhaba bazı sorularım var ama,
-Sene olmuş 2025, sizce alınır mı bu saat?
-ve neden siyahı daha pahalı ?
-bunun yerine şu saati alman daha mantıklı diyebileceğiniz bir ürün var mı ?
-Son olarak bezel kısmı hoşuma gidiyor, sizce pişman eder mi ?
-
Aslında hala alınır mı denecek bir durum yok şuan wearos son sürümüne sahip performans ta watch 7 ne ise o üstüne birde bezel mevcut. Kasma takılma yok, batarya açısından derseniz 1.5-2 gün acak çıkartıyor!
Diğer taraftan huawei watch gt 4 alınabilir ekran 0.7 inç daha ufak parlaklık samsungun yarısından az ancak ekranı görememe durumu yaşamadım, bataryası kullanım senaryomda en az 12 gün gidiyor. İkisinden de gayet memnunum. Hatta stabilite olarak huawei kendi işletim sistemini kullanıp daha az kaynak tükettiği için biraz daha önde. Custom watch face yüklerseniz çeşitlilik samsung kadar zengin ancak akıcı saniyeye sahip kadran seçenekleri samsung gibi fazla değil oldukça az maalesef...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 7 Şubat 2025; 9:55:16 >
Watchmaker aldım ben playstoreden hem telefonda hem saatte uygulamayı kurdum bir sürü çeşit var tavsiye ederim 1 yıllık üyelik almıştım
Şu kiralama sistemini sevemedim aynı durum facer için de geçerli uygulama da arayüz de ücretini ödediğimizde süresiz bizim olmalı.
Malesef onu yapmıyorlar adamlar sistemi kurmuş
Ben baktım 1024,xx hPa olarak gözüküyor ve x ler yani küsüratlar sürekli değişiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X