< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (437. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Watch 6 classic kullanıpta farklı tlf model kullanan arkadaşlar tansiyon ölçe biliyormu
-
Arkadaşlar watch 6 44mm saatimi pil kaynaklı garantiye vermek istiyorum da yakınımda servis yok. Kargo ile mi yollamak lazım süreç nasıl işliyor?
Daha önce tecrübe eden arkadaşlar yazabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hayir
-
sorununuzu çözebildiniz mi?
-
Bu sabah saatin bildirim kısmında hata raporu ile ilgili bildirim gördüm daha sonra telefonun download klasörüne gear log adında bir dosya oluşturmuş nedir bu ? Silsem sorun yaratır mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://xdaforums.com/t/restrictions-removed-samsung-health-monitor-wearos-phone-1-3-3-002-watch-1-3-2-025-root-age-country-restriction-removed-4th-sept-2024.4322527/
Geliştiren arkadaşın kanalları çok fazla ayrıntı şekilde anlatıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Saat ile telefon arasındaki bağlantı koptuğunda böyle oluyor ya da wearable uygulaması bağlantı olsa dahi algılayamayabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
saatle oppo tutmuyor birbirini bazen elle bağlamak sorunda kalıyon
-
Eğer bağlantınız kopuyorsa
1 tüm izinleri açın
2 pil kısıtlamayı iptal edin.
3 arka planda çalışmasına izin verin
4 werable uygulamasını hep açık tutucaksınız ve kilitliyeceksiniz. Birdaha kopmaz.
Merhaba, dostum bu uygulamayi daha once de gormustum ellemedim duruyor oyle. Ama sorunum kendi kendime iki saatimde de duzeldi tekrar 2 gun kullanmaya basladim. Sanirim buyuk guncelleme sonrasi bi 2 3 gun adaptasyon sureci oldu saat kulanim aliskanliklarimintespit etti gibi bisey dusunuyorum. Cunku hicbirsey yapmadigim halde 3. Gunun sonunda hersey duzeldi kendiliginden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yakın zamanda saate güncellememi geldi?
-
Telefonda okuduğum bildirimlerin saate gelmesini nasıl engellerim acaba?
Yani WhatsApp dan mesaj geldi okudum diyelim... Saate bildirim gelmesini istemiyorum. Veya şöyle söylesem. Saati yeni açtım. Sonra bildirimler tek tek düşüyor.. Nasıl engellerim?
İyigünler huawei gt3 se kullanıyordum denizde kayboldu yeni saate bakıyordum watch 6 yı öneriyormusunuz?
Pili kaç gün gidiyor?
Sensör kalitesi nasıl?
Watch 7 alın.
Baktımda çok pahalı maksimum watch 6 alabilirim yada başka markadan saat.
Örneğin huawei fit 3 veya Xiaomi s3 gibi.
Öyleyse Watch 6 alın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X