Hp 15-bs1xx 832b anakartlı modele m2 ssd ekleme.
Merhaba herkese başlıkta belirttiğim gibi 832b anakart modeline sahibim şuanda longline 240gb sata ssd mevcut anakartı incelediğimde anakartta m2 ssd yuvası var ve aynı zamanda ram 2x16 dan 32 gb destekliyor baktığımda şuan 4gb var üstünde fotoğrafları ekliyorum ram olarak ne önerirsiniz ddr4 16 gb 2666mhz ve hangi m2 ssd modelini önerirsiniz 256gb ideal benim için ve bu anakarta m2 ssd takmak mantıklımıdır performans yükselir mi?

Merhaba arkadaşlar evimde dijitsu 86ds9800 model tv kullanıyorum bu modelde home arayüzü berbat favori uygulama eklenmiyor play store görünmüyor gizlemişler bende o yüzden projectivy launcher kullanıyorum fakat tvnin kendi launcherinde olan direkt tv moduna geçme butonu yer almıyor bu launcher üzerinden tv moduna bi tuşla nasıl geçebilirim yada farklı bir launcher varmı bu özelliği olan ve bir sorum daha var bu tv nin kumandasında bi tane boşta olan herhangi bir işlevi olmayan tuş var buna herhangi bir işlemi yada uygulamayı atayabilir miyiz?
Merhaba ben cihazı yeni aldım hatta alma sebebim de nfc olmasıydı fakat cihazda herhangi bir nfc ayarı bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilecek varmı ve birde saate apk yükleme şansımız var mı?
Canon mg4250 fotoğraf çizgili
|
Klima yeterince ısıtmiyor
|
Türk Telekom direkteki kutuyu eve taşıma
|
|
Tivibu altyapı sorunu
|
Tivibu altyapı sorunu
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 93
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.262 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar