Bildirim
Canon mg4250 fotoğraf çizgili
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ya mürekkep bitmiştir yada kartuşlar ölüyordur yavas yavas -
Bu nasıl düzeltilir 200 lira vermek istemiyorum kartuşa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
baskı kafası tıkanmıs olabilir sık sık çıktı almıyorsanız tıkanır.
baskı kafasını buhara tutup açılmasını deneyebilirsiniz. veya kartus temizleme solusyonu deneyebilirsiniz. -
Bende öyle tahmin ettim buhar etki yapmadı bir yerde okumuştum kartuşun üst kapağını söküp süngerleri yıkayıp kartuşu da yıkayıp çipleri bantlayarak 1 saat çamaşır suyunda bekletin diye denedim dün gece %70 düzeldi bende iki tane kartuş ta yedek te vardı aynı sorun vardı ondada yaptım ama şöyle sıkıntı oldu normalde peçete fln basınca pembe renk geliyor ama çıktı alırken pembe basmıyor yazdırma deseni aldığım zaman tüm renkleri veriyor pembe olan yer boş oluyor sebebi nedir
püskürtme ucu üstünde olan kartuşların genel durumu böyle oluyor. Mürekkep dolu, peçeteye renk geliyor ama çip nedeniyle püskürtme yapmıyor delikler. Boş çıkıyorsa artık geri dönüş olmuyor -
Anladım teşekkürler peki resimlerde renklerin soluk yazması neden olur mürekkep sanzio marka
örnek görmek lazım. düz kağıt mı? fotograf kagıdı mı? -
Parlak fotoğraf kağıdı örnek resim şuan mümkün değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X