Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.914
Cevap
295
Favori
479.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimki de buydu, evet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, geri tuşum hissizleşti bu sorunu yaşayan var mı? Tuşun alt ve üst kısımlarında basarken sanki basmıyormuş gibi oluyor veya çok silik bir tuş hissiyatı veriyor ama algılıyor. Güç tuşunda bir sorun yok hala çok sert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güncelleme yaptığımdan beridir, antrenman yaparken bir muddet sonra arka plana atıyor, wipe Cash de yaptım ama değişen birsey yok, benzer durum yaşayan yok mu?

• saati sıfırlayınca bazı whatsapp görüşmelerinde isimler silinmiş. acaba kişilerde silinmiş olanlar varsa kurtarabilirmiyim

• Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

bu 27 kasım güncellemesi değilmi

• fearless coward kullanıcısına yanıt

bende de aynı sorun var

• vcihan kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle, sanırım ben sorgu yapmadığım için anca bugün otomatik güncelledi.. ama pek sevmedim.

• Arkadaşlar merhaba galaxy watch almak istiyorum şu modeller arasında kaldım.
    Galaxy watch 7 hepsiburada 7300tl-12 ay taksit ile 9 küsür yapıyor
    Galaxy watch 6 classic hepsiburada 6400 tl-12 ay taksit ile 8 küsür yapıyor
    Galaxy watch 5 pro hepsiburada 7300tl-12 ay taksit ile 9 küsür yapıyor
    Hepsiburada üzerinden taksit ile alacağım ve yukarıda fiyatları belirttim. Watch 5 proyu diğer her iki saatten daha çok övdüler. Watch 7 üzer dediler. Watch 6 classic yaramaz dediler. Kimisi diyor 7 al kimisi diyor 6 classic al. İlk başta aklımda 6 classic vardı ama pili kötü diyorlar. Bu yüzden araştırmaya başladım. Watch 5 pro 2022 olduğu için 9 küsür ona vermek gerekli mi bilemedim. Diğer modeller nasıldır mağazalardan koluma takıp baktığım kadarı ile biliyorum. Sizlerinde fikrini almak istedim yardımcı olur musunuz ?

• WaffenSoul W kullanıcısına yanıt
    Bir yıldır 6 classic kullanıyorum. Çok şık 5 proya göre bence. Gümüş rengi müthiş. İçinize hangisi siniyorsa onu alın.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Hocam pili nasıl. Oksijen ölçme,nabız ve uyku takibini kapatan biriyimdir.

5 pro'ya 9000 verilmez. Geçen aylarda amazonda 5500'tl ye satıldı 5 pro.

9000 verebilecekseniz 7 alın. 7 ile 6 performans olarak arasında çok bi fark yok. Ekranları aynı. 7'nin işlemcisi biraz daha iyi birde ram biraz daha fazla.

Amazonda watch 6 44mm şu an 4600 TL. Klasik yerine bence tercih edilebilir. 6 klasik 8000 TL verilmez bence.

Amazondan watch 6 alıp 2-3 sene kullanırsınız sonra 9. nesil ile güncellersiniz.

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]amazon
    Samsung Galaxy Watch 6-44mm, Gümüş (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBHV7FM1
    Bende her şey açık. Aod dahil. 36-40 saat civarı kullanım veriyor. Eğer siz kapalı kullanırsanız bence 50-55 saati rahat görürsünüz. O tarz bir kullanım yapmadığım için tahmin edebilirim sadece. Belki de 3 gün gider bilemiyorum.

• SpinalTap kullanıcısına yanıt

7 almaya karar verdim hocam. Madem girdik bu işe o kadar para vericez günceli olsun

En doğru karar bence. Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• motor sürerken navigasyonu rahat görmek, dış ortamda ekrandan daha fazla yararlanabilmek için MAT EKRAN koruyucu takmayı düşünüyorum deneyen var mı? dezavantajlarını avantajlarını yazarsa çok iyi olur

• Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    Izleri cok belli eder. Onun dışında dokunmatik hissi kayganligi gider :))

• Herkese merhaba Galaxy Watch 6 Classic alarak aranıza katıldım fakat google asistanı kullanamıyorum. Kullanmanın bir yolu var mıdır?

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    Asistan dilini telefonda İngilizce yap aktiflestir.sonra tekrar Türkçe yaparak kullanabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.