Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.728
Cevap
302
Favori
462.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sayenizde direkten döndük 😁 watch 6 classic tek gerçek gerisi hikaye 🤪
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Aynen şu an öyle 🤣🤣 sen de mi niyeti bozmuştun. Ben bi bakismistim 6 classic ile valla.
  • recepix kullanıcısına yanıt
    Birebir aynısını yaşadım bakıştık şöyle bir. Sonra gittim sarıldım 😁 gece gece iyi makara oldu. Ama tabi ki esim önemli değil diyenler için gayet de iyi bir fiyat. Değerlendirilebilir. Şahsen ben bir saate o kadar para vereceksem de esim olacak. Yolsa lüks gerçekten. Belki ultra 2 modeline nasip olur almak.
    E sim işi bana da uymuyor. Telefonsuz olmaz abi ufak ekranda nete girsem ne girmesem ne.
  • recepix kullanıcısına yanıt
    Ama ordaki olay aslında telefona muhtaç olmaktan kurtarıyor. Kıs süreliğine dışarı çıktıysan, koşmaya çıktıysan vb durumlarda gayet iş görür. Yolsa esim olmasa da olur tabi

• HB'de fiyat aynı ama 2.000 TL kupon veriyor. 25.999 TL'ye geliyor. Hepsiburada Premium World Card'a peşin fiyatına 9 taksit yapıyor. Bilginize arkadaşlar. Saat bence alınabilir seviyede. Yeni yılda fiyatı çok düşmez gibi geliyor bana
  • herkese merhaba bir sorum olcak.

kordon almak istiyorum ama kafamı karıştıran bir nokta var.mesela aşağıda linkteki üründe pim iğnesi diyeyim sağ tarafta bulunuyor.ama benim orjinal kordonda o pim düğmesi ortada yer alıyor.ben bu ürünü alsam uyar mı?

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]
    Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]www.n11.com
    Samsung Galaxy Watch Active2 44Mm Silikon Kordon (421370353)-11.Fıstık Yeşili Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-watch-active2-44mm-silikon-kordon-421370353-19946002#unf-review
  • madenipara11 M kullanıcısına yanıt
    Uyar alabilirsiniz önemli olan 20mm kordon olması

teşekkür ederim

• neleda N kullanıcısına yanıt

İşbankası kartınız Troy ise ondan kaynaklanıyor olabilir bir arkadaşımda da aynı hatayı veriyordu

Bende Akbank TROY kart ile saatten ve telefondan ,mobil ödeme yapamıyordum.

kartı mobil ödeme aracı olarak tanımlamaya çalıştıgımda,mobil ödeme aracı olarak kullanabılecegınız bır kartınız bulunmamaktadır dıye hata verıyordu.

Kaç kez akbank müşteri hizmetleriyle görüştüm ama okadar işten anlamayan müşteri temsilcileri varki ,birtanesıde çıkıp sorun TROY kart kaynaklı demedi.kartı bile yenileyip yine TROY kart gönderdıler sonuç aynı.

En sonunda deneme yanılma yöntemiyle kendim Akbank uygulaması üzerinden MASSTERCARD başvurusu yapıp sorunumu çözdüm.

şimdi mobil ödeme QR ödemesi v.s hepsi sorunsuz çalışıyor.

Yani kartın MASSTERCARD veya VİSA logolu olması lazım.

• Galaya W6 44mm kullanıyorum. Geliştirici seçeneklerinden animasyon ölçeklerini 0 yapıyorum; menü geçişlerinde animasyon olmasın, hızlı geçsin diye. Güncellemeden sonra birkaç gün geçince tekrar 1 saniye olarak değişiyor. Başına gelen var mı?
  • Kusura bakmayın, bir sorum daha olacak. Samsung kablosuz şarjlı powerbank'ım arızalandı. Samsung'dan başka kablosuz şarj özellikli powerbank kullanan var mı? Saati şarj edebilmesi önemli.
  • rule_06 R kullanıcısına yanıt

Ödeme yaparken saati posa götürdüğümüzde ekran kapanıyo saatin. Bu işi nasıl çözebilriz ?

Ben işcep ve maximum yükleyip aktif ettim ancak ödeme başarısız oluyordu. Nfc ayarlarından şu anda açık olan uygulama ile ödemeyi kapatınca sorun çözüldü. Saatin ekranı kapalı olsa dahi ödeme yapılabiliyor.

• rule_06 R kullanıcısına yanıt

Akbank bankamatik kartıyla kullanabiliyor muyuz yoksa kredi kartı mı gerekiyor ?

bankamatikle oluyor
  • Son güncelleme sonrası daha iyi gidiyor şarj. Aod konum ölçümler her şey açık.

• ggdes kullanıcısına yanıt

Model; Samsung EB-U3300X Powerbank, 10.000 mAh

• 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.