|
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (434. sayfa)
-
-
Aynen şu an öyle 🤣🤣 sen de mi niyeti bozmuştun. Ben bi bakismistim 6 classic ile valla. -
Birebir aynısını yaşadım bakıştık şöyle bir. Sonra gittim sarıldım 😁 gece gece iyi makara oldu. Ama tabi ki esim önemli değil diyenler için gayet de iyi bir fiyat. Değerlendirilebilir. Şahsen ben bir saate o kadar para vereceksem de esim olacak. Yolsa lüks gerçekten. Belki ultra 2 modeline nasip olur almak. -
E sim işi bana da uymuyor. Telefonsuz olmaz abi ufak ekranda nete girsem ne girmesem ne. -
Ama ordaki olay aslında telefona muhtaç olmaktan kurtarıyor. Kıs süreliğine dışarı çıktıysan, koşmaya çıktıysan vb durumlarda gayet iş görür. Yolsa esim olmasa da olur tabi -
-
HB'de fiyat aynı ama 2.000 TL kupon veriyor. 25.999 TL'ye geliyor. Hepsiburada Premium World Card'a peşin fiyatına 9 taksit yapıyor. Bilginize arkadaşlar. Saat bence alınabilir seviyede. Yeni yılda fiyatı çok düşmez gibi geliyor bana -
herkese merhaba bir sorum olcak.
kordon almak istiyorum ama kafamı karıştıran bir nokta var.mesela aşağıda linkteki üründe pim iğnesi diyeyim sağ tarafta bulunuyor.ama benim orjinal kordonda o pim düğmesi ortada yer alıyor.ben bu ürünü alsam uyar mı?
www.n11.comSamsung Galaxy Watch Active2 44Mm Silikon Kordon (421370353)-11.Fıstık Yeşili Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-watch-active2-44mm-silikon-kordon-421370353-19946002#unf-review -
Uyar alabilirsiniz önemli olan 20mm kordon olması -
teşekkür ederim
-
İşbankası kartınız Troy ise ondan kaynaklanıyor olabilir bir arkadaşımda da aynı hatayı veriyordu
-
Bende Akbank TROY kart ile saatten ve telefondan ,mobil ödeme yapamıyordum.
kartı mobil ödeme aracı olarak tanımlamaya çalıştıgımda,mobil ödeme aracı olarak kullanabılecegınız bır kartınız bulunmamaktadır dıye hata verıyordu.
Kaç kez akbank müşteri hizmetleriyle görüştüm ama okadar işten anlamayan müşteri temsilcileri varki ,birtanesıde çıkıp sorun TROY kart kaynaklı demedi.kartı bile yenileyip yine TROY kart gönderdıler sonuç aynı.
En sonunda deneme yanılma yöntemiyle kendim Akbank uygulaması üzerinden MASSTERCARD başvurusu yapıp sorunumu çözdüm.
şimdi mobil ödeme QR ödemesi v.s hepsi sorunsuz çalışıyor.
Yani kartın MASSTERCARD veya VİSA logolu olması lazım.
-
Galaya W6 44mm kullanıyorum. Geliştirici seçeneklerinden animasyon ölçeklerini 0 yapıyorum; menü geçişlerinde animasyon olmasın, hızlı geçsin diye. Güncellemeden sonra birkaç gün geçince tekrar 1 saniye olarak değişiyor. Başına gelen var mı? -
Kusura bakmayın, bir sorum daha olacak. Samsung kablosuz şarjlı powerbank'ım arızalandı. Samsung'dan başka kablosuz şarj özellikli powerbank kullanan var mı? Saati şarj edebilmesi önemli. -
Ödeme yaparken saati posa götürdüğümüzde ekran kapanıyo saatin. Bu işi nasıl çözebilriz ?
-
Ben işcep ve maximum yükleyip aktif ettim ancak ödeme başarısız oluyordu. Nfc ayarlarından şu anda açık olan uygulama ile ödemeyi kapatınca sorun çözüldü. Saatin ekranı kapalı olsa dahi ödeme yapılabiliyor.
-
Akbank bankamatik kartıyla kullanabiliyor muyuz yoksa kredi kartı mı gerekiyor ?
-
bankamatikle oluyor -
-
Model; Samsung EB-U3300X Powerbank, 10.000 mAh
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X