Enteresan bi şekilde şuan benimki de 1024 gösteriyor. Kontrol ettiğin için teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (441. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba arkadaşlar son güncellemeden sonra saatte bildirimi sorunu yaşıyorum wearable uygulaması telefondan açık ve arka planda çalışmasına rağmen bildirimler bi düzgün geliyor bazen 5 yada 10 dakika sonra geliyor sorunu yaşayıp çözen varmı ve birde eski sürüme nasıl geçiş yapabilirim biraz baktım ama pek bişey bulamadım sürüm düşürmeyle alakalı bişey?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük güncellemelerden sonra saati sıfırlaman en iyisi. Saati sıfırlarsanız düzelebilir. Ben telefonda ve saatte büyük sürüm güncellemelerinden sonra mutlaka sıfırlıyorum fabrika ayarlarına.
-
Zaten sıfırlandı servise verdim geçen hafta pili hızlı bitiyor diye batarya değişimi yapıldı ve bu sorun arkadaşımdada var oda 2 defa sıfırladı ve Samsung 21fe ile birlikte kullanıyor ona rağmen bildirimler de problem var ben Xiaomi kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bende de bu şekilde, bazen geç geliyor bazen eski bildirimler tekrardan geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok ilginç, hiç geç gelen bildirim olmadı bende 1 seneye yakın kullanıyorum. Hatta bazen sms bildirimleri telefondan 1 saniye falan önce geliyor saate.
-
Aynı şekilde s21 fe ile kullanıyorum, wearable simgesine basılı tutup pil sekmesinde kısıtlanmamış olarak ayarlayın sorun kalmaması gerek.
-
Zaten o şekilde ayarlı
O vakit daha önce denemediyseniz wearable uygulamasını silip yeniden kurun derim.
-
Arkadaşlar merhaba. Elimde 1.5 yıl garantili gri 47mm classic saat var. Ürünü kaba bulduğum için 43 mm ile takas etmek istiyorum. Ankara içi ilgilenen olursa yazabilir.
Galaxy watch 6 classic astro edition ile aranıza katıldım. 2. El garantisi bitmiş 4500₺ ye , benim için güzel bir alışveriş oldu. Fiyat olarak en uygunu idi sitede. Sıfır 6 classic mi alsaydım acaba diye düşündüm arada 1000₺ var ama astro edition beni benden aldı aşırı hoşuma gitti o bezeldeki simgeler falan. Saat gelsin bakıcam sahibi pek kullanmamış ama yinede 2 yıllık cihaz illaki pil sağlığı düşmüştür. Günde 1 kez sarj ediyordum bende önceden watch 4 46mm vardı sıfır almıştım onu da. Eğer Google asistan yoksa saatte 1 gün götürüyordu. İnş buda şimdilik yeterli olur pili.
Bileniniz var mı serviste ücretli pil değişimi kaça yapıyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X