Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.766
Cevap
299
Favori
466.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enerji Skoru diye birşey gelmiş, birkaç tane yeni kadran, font - simge güncellemesi ve azcık akıcılık artmış. Başka bişe yok Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuaGy -- 26 Kasım 2024; 15:19:39 >
  • Şu güncelleme saate performans artışı bekleyen arkadaşlar hiçbir güncelleme ile bazı istisnalar hariç herhangi bir cihazın performans arttığını görmedim.

Ufak tefek şeyler hariç bir şey gelmemiş gelmez de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MuaGy M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz rica etsem? Ben bulamadım da bu özelliği :)

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, hemen atıyorum. Samsung Health uygulamasında:

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuaGy -- 26 Kasım 2024; 15:27:51 >

• MuaGy M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum.

• spidey99 kullanıcısına yanıt

Bende de aynı durum var 6 gün önce almıştım. Bakalım ne kadar iade gelecek.

• furkanmarulu kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Aradaki farkı Aralık ayı içerisinde hediye kartı olarak tanımlarlar. Kasım ayında aldıysanız süreç bu şekilde.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Bu arada koşullara baktım da fiyatın düşmesi yetmiyormuş. Satış gerçekleştiyse iade yapılır diyor.

• Bir ürünün daha düşük fiyattan görünmesi o fiyattan satışının gerçekleştiği anlamına gelmemektedir. Amazon.com.tr fiyat farkı iadesini hesaplarken, müşterilerimizin siparişlerini tamamladığı andan kampanya dönemi bitimine kadar görülen fiyat düşüşlerini temel alır ve söz konusu ürünün satışının gerçekleştiği en düşük tutar üzerinden fiyat farkını belirler.

Hocam Merhabalar

Sıkıntı olmaz. Yatırırlar. Black Friday var bu cuma siyah düşerse bende başvuru yapacağım :)

• Ben beğendim yeni sürümü, bildirimler sorunsuz güncellemeyi yaptım yapalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet ben de okudum, bu fiyattan kesin alan olmuştur :)

• Güncellemeyi yaptım, saati sıfırladım telefonada werable ile sıfırdan bağladım. İlk izlenim o kasma hissi azaltılmış, tamamen kalkmamış ama guncelleme oncesi olan dandik saat kasmasi azaltilmis. Ekran çok daha hızlı açılıyor bilek hareketiyle gecikme neredeyse sıfır. Parmak hareketiyle arama yanitlama en çok istediğim şeydi oda gelmiş. Onun dışında şarjı zamanla göreceğiz. Devrim niteliğinde bir güncelleme degil ancak optimizasyon iyi yapilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 26 Kasım 2024; 17:43:47 >
  • Sacrosanct- kullanıcısına yanıt

Telefon bataryası değil ki bu, zamanla otursun..

Menüler arası geçiş animasyonları ve saatin akıcılığı zamanla artmaz..

Samsung akıllı saatler genelde ilk bir açılışta 3-4dk saçmalıyor sonra toparlıyor..

Watch 6'deki anlık takılmalar one ui6'la devam ediyor işin özeti budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 26 Kasım 2024; 18:27:17 >
  • Takilma sorunu islemci ile alakali. W 7 hicbir sorun yok w5 pro dan gectim

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Watch 7 Ultra de kapsayacak şehilde dahili depolama birimi inatla ufs ye geçilmedi yani inatla eMMC 5.1 de kalmıştır. Apple Watch ler eMMC bile kullanmıyor ...

Ek olarak RAM de 2GB Ultra modelinde ...

Tek gelişme 16GB dan 32GB ta artırılması.

İşlemcisi de 3nm li çekirdeği de artırılmış.

Esas akıcılık dahili depolama birimin esaslı hızlanması gerekirdi aynı hızda depolamayı artırmışlar. Watch 7 Ultra plastik kısımları çok düğmeleri filan kolay parçalanıyor kopuyor da ... Kaba ekran kasa oranına sahip. O kabalığı bari bataryaya ciddi artış olarak gitseydi ...

Sualtı basına dayanıklığı için tasarımı öyle olmuş! Başka firmaların daha yüksek bar/ atm derinliklere dayanan tasarımları kibarcaları varken Samsung ar-ge si bu son yıllarda rezalet ...

Ben de buna rağmen her yıl değiştiriyorum da ... Bu sefer ilk defa yeni olmayan bir saate arayüz ve wearos güncellemesine şahit oldum.

Bakalım nasıl olacak.

Sonuçta Android işletim sistemli ve Android e has her türden handikaplara sahip. Esaslı güncelleme alanlarda kaçınılmaz sonlar Samsung larda hep olacak.

Bir de Samsung aylık güvenlik güncellemelerini vermiyor. Bari 3 ayda 1 verseydi ... Nisan veya Mart tı sanırım ... Samsung akıllı saatleri 1 yılı geçmeden kaderi böyle ...

Youtuberlar ilerde inceleyeceklerdir esaslı kıyaslamalarıyla.... Sensörleri bozdular mı iyileştirdiler mi ? Bataryası nasıl gerçek arayüz akıclığı nasıldır plasebo dan arındırılmış bir bakış açısıyla ele alınacaktır.

Yani plasebo çamur atmada da çalışır iyi manada da ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

benzer durum cep telefonlarında da vardı.. geçmişte uzun bir süre ufs 2.2 ile cihaz pompalamaya devam ettiler..

samsung güncelleme konusunda genel anlamda batırmış durumda.. s24 ultra, tab s10 ultra ve watch ultra... 3'ü de var ben de üçüne de doğru düzgün güncelleme gelmediğini düşünüyorum..

watch 6 için one ui 6 ile beklenti oluşturdular ancak cihaz kesinlikle watch ultra akıcılığından halen çok uzak.. aynı şekilde watch ultra'da; apple watch akıcılığından halen çok uzak.. bu arada watch ultra'ya da saat çıktığında bir batarya düzeltme güncellemesi geldi.. onun haricinde cihaza halen hiçbir güncelleme gelmedi.. bataryası halen sorunlu, adımları da sürekli yanlış sayıyor..

yerli youtuberların hepsi zaten çöp, bir daha ki lansmana çağırmazlar korkusuyla yeni çıkan tüm ürünleri yalamaktan ağızları yalama olmuş.. Huawei'in apple fiyatına sattığı akıllı bileklik seviyesindeki cihazlara bile övgüler yağdırıyorlar..

bence watch 6 ile watch 7 arasında işlemci bazlı hissedilir bir akıcılık farkı var eğer cihaz depolaması eMMC 5.1'de sabit kaldıysa sadece bunla açıklanabilir.. yazılım da aynı oldu artık çünkü.

• Güncellemeyi yaptım ama uyku apnesi özelliğini göremedim. Neden ki?

• Güncelleme iyi oldu bence.Akılcılık biraz artmış, animasyonlar da daha güzel geldi bazı geçişlerde. Onun dışında pek bir değişiklik yok tabi.

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Evet aynen. Apple telefonlarında ilkin çok hızlı depolama arabirimine geçenince anca Android kanadı uyandı ...

Beklenti oluşturuldu mu bilmem ama esas beklenti Watch 7 serisinde yapılmış.

Titanyum tüm modellerinde yok ve çelik te yok. Eskisine dönülmüş. Tasarımı da en az 3-4 yıllık ... Ar-Ge SIFIR ... Maliyet artışı sıfır!

Yerli Youtuber ların esasında birçok alanda alayı neredeyse sığ ve yetersiz hatta yanıltıcı. Bazıları iyi niyetli ama imkanları ve ortamları müsait değil. Hediye vs bile alamıyorlar zor olsa da ... Onlar da haklı ama elindekiyle ideale yakın inceleme yapmıyorlar neticede . O yüzden genelde yabancıları yeğlerim. Olayın özü esası budur kendimce.

PC lerdeki gibi RAM ve SSD terfisi misali bir hissiyat bence yok. İşlemcinin 4 çekirdekli olması pratikte bir etkisi yok. Pil için işlemcisi 3nm olması da genelde diğer etmenlerce baskılanıyor. Esaslı bir kazanımı yok. GPU su bile neredeyse eskisi ile aynı ...

Depolama hızı ciddi artırılması ve RAM de artırılmasını beklerim.

Ya da saf arayüzlü ve Snapdragon lu WearOS ler Pixel Watch son çıkanlar idealdir.

Sensörlerin okumadaki başarısı da vasatmış ama elbette kendisine göre iyileştirmeleri var. Biraz da tümsekli olmasıyla alakalı esas manada . Sensörlerin ciddi yenilendiğine dair birşey bulamadım.

İşlemci kendi başına bir espirisi yok kendi başına da esaslı değil.

• 
Sayfa: önceki 426427428429430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.