Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.793
Cevap
296
Favori
469.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Watch 7 kadranlarını indirebilen var mı? Güncelleme sonrası indirmek istediğimde ağ hatası veriyor. Saati ve telefonu kapatıp açtım düzelir belki diye ama çözülmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce şarjdan aldım cihazı. Güncelleme öncesinde şarjdan aldığımda biraz afallardı kasardı inceden. Şimdi olmadı. Güncelleme iyi geldi gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 26 Kasım 2024; 21:1:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende eve geldim güncellemeyi başlatıp saati şarja bıraktım. Şarj doldu ve yaklaşık 10 dakikadır kurcalıyorum. Bana eskisine göre kesinlikle daha akışkan geldi saat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

yani

çuvalladılar diyorsunuz

• Çift parmak hareketi ile müzik durdurma arama yanıtlama şuana kadar en işe yarar özellikler gözüküyor.

Nihai akıcılık için yeni bir donanım şart ama en azından eskisinden daha kötü değil. Samsung için bu bile bir artı :)

• elestirmen E kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum. Bu donanımsal bir sensöre bağlı bir şey mi acaba? O zaman watch 6 için gelmemiş olabilir.

• Mod ve rutinlere bu ayarlar gelmiş, önceden sadece watchface değiştirme vardı
    Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Donanımsal mı bilmiyorum ama yüksek ihtimal bizde olmayacak. Zaten Watch 7'ler de kullanamıyor şuanda ülkemizde. Sağlık bakanlığı izni alınamadı bildiğim kadarıyla. Uzun sürer o iş. Tıpkı zamanında Ekg ve tansiyon için olduğu gibi.

Bu arada uyku analizleri çok gelişmiş çok hoşuma gitti. Nefes alıp verme hızı ve kalp atış hızı değişkenliği falan çok güzel deneyimler. Uyku apnesi de kalıversin 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 27 Kasım 2024; 8:4:49 >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

• Selamlar. huawei geçtiği için saat kordonlarını satan bir arkadaş vardı. geçmişe baktım mesajları silinmiş. eğer satılmadı ise bana ulaşabilir mi bunu okuyorsa tabi.

• 5bin tl ye amazondan aldim aranıza katıldım 😀 Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmetgven4tr -- 27 Kasım 2024; 12:43:42 >

• hikmetgven4tr kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

• Güncelleme sonrası şarjı daha hızlı azalmaya başlayan var mı? 2 saat oldu şarjdan çekeli always on display ve sürekli nabız açık %89 a düştü güncelleme öncesi şarjın bu kadar hızlı düştüğünü hatırlamıyorum.

Ekranı maksimum 4-5 kere uyandırmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 28 Kasım 2024; 8:20:44 >
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Clear cache deneyebilir misiniz?

WorldofTechyoutube
    Galaxy Watch 6 & 6 Classic: how to Wipe Cache Partition (can fix slow, laggy watch, etc)
    https://www.youtube.com/watch?si=Ha-awT2AdX4sWuQz&v=ZGgRY1vNKTE&feature=youtu.be

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam deneyeceğim

• Ayarlardan uykuda oksijen ve cilt ısısını açmama rağmen bazı geceler ölçmüyor. Bir nedeni var mı?

• MuaGy M kullanıcısına yanıt
    Benim daha önce başıma gelmemişti hiç ama ilk defa dün gece oksijen ve vücut ısısı ölçmemiş. Güncellemeden önce yoktu böyle bir şey hiç olmamıştı. Bu gece ne olacak bakalım

• 10 saati geçti şarjdan çıkaralı %60 var şu an sorun yok gibi, sabah nedense hızlı azalmış biraz ama sonradan toparladı

• Günde 1 saat spor yapan birisi icin şarjı ne kadar gidiyor?

• merhaba elimde glaaxy telefon yada android başka telefon yok arkadaşlar.

Galaxy Tab A9+ alsam Tableti Galaxy watch claassic ile bağlayabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.