< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Dayanaksızdır, istediği kadar alaşımlı olsun ... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recepix -- 29 Kasım 2024; 19:20:8 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu sorun son güncelleme öncesi bende oluyordu, güncelleme sonrası düzeldi sanırım yaşamadım daha hiç. Gizlilik ayarlarından bilek algılamayı ve aod ayarını aç kapa yaparak deneyebilirsiniz reddit de böyle bir yorum okumuştum bug a giriyor sanırım. Wipe cache de yapabilirsiniz bir kaç mesaj öncesi bir arkadaş videsounu atmıştı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 29 Kasım 2024; 23:52:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aynı bu fotoyla benim ayarlar. Bununla alakası olacağını sanmıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 30 Kasım 2024; 12:57:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet ulta bilgi panosunda aod ye geçerken saniye kısmı animasyonlu bir şekilde kayboluyor o dikkatimi çekti tüm watchfacelere koymaları lazım bu tarz animasyonlar baya iyi olmuş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 30 Kasım 2024; 19:14:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |