Bu facer arayüzü factor 4 olarak aratın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu facer arayüzü factor 4 olarak aratın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle katılıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gümüş rengin avantajı boya atması gibi bir sorunu olmaması çelik kasanın bonusu çizilirse polisaj yaptırma şansı da var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 18 Mart 2025; 21:38:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam ilk defa saat arayüzü kurdum Google play den tüm arayüzlerin telefonda uygulama çekmecesine gelmesine şaşırdım yok yere kalabalık ediyorlar. Normalde facer dan kuruyorum sadece arayüz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 24 Mart 2025; 10:35:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam şöyle söyleyim yurtdışı samsung alıyoruz ve server kaydı ile farklı marka bir telefondan imei atıyoruz ya bu şekilde bir telefon ile normal samsungtan alınmış watch saatler arasında bir uyumsuzluk söz konusu mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sistem o şekil bir süre sonra eski haline dönüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Aradığım cevap teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |