Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] (447. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: CuteElephant , CuteElephant , CuteElephant Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü2 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
8.968
Cevap
288
Favori
484.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mükemmel çalışıyor hocam çok çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavera71 M kullanıcısına yanıt

sizdeki banka kartı mı ? troy mastercard fark ediyor mu ?

• neleda N kullanıcısına yanıt

Bendeki visa kart, uygulamasından saati tanıtıyorsunuz zaten, kartın çeşidi ile slakası var mıdır emin değilim.

Hocam Merhabalar

Bende Akbank hesap açtım da işlem yapmak için uygulamanın açık olması vs gerekiyor mu yoksa sadece saatte nfc açık olması yeterli mi? Ayar vs gerekiyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Hocam akbank mobil uygulamasının içinde transfer ve ödemeler menüsüne gelip mobil öde/ saatinle öde diyeceksiniz, 2 3 ufak adım var zaten uygulama size yaptıracak adım adım. saate de akbankı yükleyin, mobil uygulama saati tanımış olacak. nfc açık olacak, telefonda android ayarlarında mobil ödeme akbank olarak seçilmiş olacak. sonraki adımda saate ben kısayol olarak akbankı tanıttım, uygulama gelince saati yaklaştırmanız yetiyor. 1 seferliğine böyle 5 dakika uğraşacaksınız, sonra tüm ödemeler 2 saniye.

Hocam Merhabalar

Teşekkürler.

• Watch Ultra'ya geçiş yaptığım için elimdeki fazla kordonları satıyorum arkadaşlar. 20 mm genişlikte ve Watch 4/5/6/7 uyumlu kordonlar. Mıknatıslı turuncunun bir bağlantı pimi eksik, bu haliyle kullanılabilir değil pim takılması gerek yani. Diğerleri sorunsuz.

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

• Sizce 7 mi alınmalı yoksa 6 classic yeterli mi? Aralarında 700-800 tl fark var.

• ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt
    Her zaman güncel kalmak önemli. Watch 7 44mm öneririm.

Kesinlikle ve fazlasıyla yeterli Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• 6 classic kullanıyorum yurtdışı ultra almayı planlıyorum değer mi sizce?

hocam bilmiyorum ya.. 44 mm bileğimde daha güzel gözükür diye düşünüyorum (17cm)

teknosa'da denemek istedim ama taktıkları zımbırtıdan dolayı tam anlayamadım ki nasıl duruyor. zırt pırt yanına gelip yardımcı olmak isteyen çalışanlar da rahat vermedi bir türlü Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

6 classic'te bezel ve paslanmaz çelik kaplama ile safir cam koruma anlamında daha çok güven veriyor gibi. Fakat koldaki hissiyatı biraz rahatsız edici gibiydi. Bezel de ekranı kullanmada biraz sıkıntı / engel yaşatıyor gibi geldi.

Watch 8'de classic model olacakmış sanırım ama o da kim bilir kaç liradan çıkış yapar Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

Benim de niyetim güncelde kalmaktan yana. Yine de bir türlü karar veremedim. Reddit'te falan watch 6 classic'in 7 den daha iyi olduğunu yazmış çoğu kişi. böyle arada kaldıkça akıllı saatten de soğuyorum Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

Hocam Merhabalar

Bende hem watch 6 44mm hem watch 6 classic 47 var. Bileğim 16 cm. Biraz kaba duruyor ama kaliteli bir saat. Özellikle uyku için vs watch 6 44mm kullanıyorum çok rahat oluyor. Watch 7 44mm öneririm memnun kalırsınız.

Her iki modelde de safir cam mevcut

Farklı olarak watch 7 de daha yeni nesil işlemci ve 32 gb depolama var.

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin Bilgin -- 18 Mart 2025; 18:36:45 >

• Bende ince bilekli biriyim bilek çevrem 17cm ve watch 6 classic 47mm kullanıyorum kayış en son 2'nci delikte duruyor. Eğer aktif spor yapan biriyseniz ve daha hafif alüminyum kasa bir saat isterseniz watch 7 alın. Daha oturaklı çelik kasa bezelli bir saat isterseniz watch 6 classic 47mm derim. Saatin kolumda duruşu bu şekil.

Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU]

• Svideoz kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Saat yüzü linkini rica edebilir miyim bayıldım? :)

• Svideoz kullanıcısına yanıt

Sporla uğraşmıyorum fakat sensörlerin verimliliği açısından emin olamadım. Ve sunulacak güncellemeler vs. açısından. Watch 6 classic en az 3 büyük güncelleme alacak diye okudum. Aldığı güncellemeler ile saat hantallaşır mı o birazcık soru işareti bırakıyor Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

Ayrıca gümüş mü yoksa siyah almak mı daha mantıklı? Gümüşü bir çok kayışla kombinlemek mümkün ama ben kayış değiştirmem genelde siyahcıyımdır Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

Gelecek güncellemeler ile watch 6 yı ağırlaştırırlar mı aklımdaki tek soru bu 🤔

Şimdi bile hızlı bir saat olduğu söylenemez özellikle çok fazla saat yüzünüz varsa :)

Bu güne kadar kullandığım güncelleme ile hızlanan tek cihaz hocam ben yavaşlayacağını zannetmem

Amazon'da 6300'dü, ne alakaysa 9500 e çıkmış fiyatı Samsung Galaxy Watch 6, Classic [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 445446447448449
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.