Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.084
Cevap
115
Favori
434.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bu arayüz ücretli mi yoksa saat dahilinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak Yell

hocam bu arayüz ücretli mi yoksa saat dahilinde
    Malesef saatin içinde yok. Watchmaker isimli ücretli bir uygulamada kalıbını buldum. Bu ve benzeri bir kaç beğendiğim kalıp var. Ordan kafama göre ayarlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KULLANANLAR BİR BAKABİLİRMİ GEAR SPORTTAN RAHATMI KAYIŞLARI ACTİVE 2 NİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskobaredits

KULLANANLAR BİR BAKABİLİRMİ GEAR SPORTTAN RAHATMI KAYIŞLARI ACTİVE 2 NİN
    2'side çöp.2 side kullanılmaz alın bir bez yada metal kordon plastik kullanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Reis.ucuz renkli bez 40mm active 2 ye uygun kordon varmi bildigin site link isim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu fiyat konusu uzar gider çok kasmamak lazım.Herkes aldığı fiyatı paylaşır milletin morali bozulur.Benim 40mm'yi kaça aldığımı buradan 3-4 kişi biliyor zaten o yüzden fiyat konusunu hiç uzatmaya gerek yok pahalı diyen beklesin inecektir 2 aya.

• quote:

Reis.ucuz renkli bez 40mm active 2 ye uygun kordon varmi bildigin site link isim
    aliden ucuz türkiyede olacağını zanetmem ama bir saatciye giderseniz 20 mm'lerin hepsi olur

www.n11.com
    Kayısı Kordon 20mm - n11.com
    https://www.n11.com/arama?q=kay%C4%B1s%C4%B1+kordon+20mm

• reis birde son birşey sorcam şimdi ben s8 kullanıyorum bluetooth 5 var saattede 5 var ya bağlantı mesafesi testi falan yaptınmı mesela 50 metrede telefon çağrıyı açsak ses gelirmi
  • quote:

reis birde son birşey sorcam şimdi ben s8 kullanıyorum bluetooth 5 var saattede 5 var ya bağlantı mesafesi testi falan yaptınmı mesela 50 metrede telefon çağrıyı açsak ses gelirmi
    Bt 4.2 ile pek farki yok 2 duvar gordumu kopar 10 metre teknik olarak bos cayirda 50 metre olabilir ama gunlukte 10 metre

• Her 20mm kayış takamayız ki dostum pim li olması lazım değil mi yoksa kenarları çizmezmiyiz.
    yada ben mi yanılıyorum,pim le kolay çıkarılıp takılıyor.
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Evet bu konuda uzman olan arkadaşlar bize yardımcı olsunlar da biz de ona göre farklı kordonlar alıp takabilelim. Kordon çıkarıp takmak kolay mı bu kadar acaba

• 20mm standart her kordon olur. Hepsi pimli zaten. Samsung'un kendi kordonundaki pim özel alet gerekmeden elle açılabiliyor, tek fark bu.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    O zaman bizim aldığımız kordonları takmak azıcık uğraştıracak demek

• Merhaba. Saatin 44 mm mat siyah modelini medimarkttan online aldım. Ürün geldi. Fatura mailime geldi. Samsungun kampanyasına başvurmak istedim. Samsungtan tel ile yardım aldığımda bana faturada ürünün seri nosunu da gireceksiniz dedi. Ancak faturada seri nosu yazılmamış dedim. Bu şekilde başvurunuz reddedilir dedi. Faturada seri no yazmali dedi. Ayrıca ilerde garanti kapsaminda da servis sorun yapar dedi bunu. Ben de mediamarkttan seri no yazılı fatura düzenleyip göndermelerini istedim. Mediamarkt bana git en yakın mağazada sana gönderdiğimiz faturaya manuel eklesinler dedi. Samsungu aradım böyle olur mu diye sordum. Bana o şekilde kabul etmezler dedi. Mediamarkt resmen çuvalladı. Ürünü iade edip başka yerden alacam. Seri nosu faturaya neden yazılmaz anlaşılır bir durum değil. Zaten dış kısmında yazıyor. Bu numara ürünün kimliği. Mediamarkt beni mağdur etti resmen. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bana yardımcı olsun.

• Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt değil seni samsung mağdur etmiş kendi sitesinden almayanlara demek böyle yapıp vermiyormuş powerbanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar0644

Merhaba. Saatin 44 mm mat siyah modelini medimarkttan online aldım. Ürün geldi. Fatura mailime geldi. Samsungun kampanyasına başvurmak istedim. Samsungtan tel ile yardım aldığımda bana faturada ürünün seri nosunu da gireceksiniz dedi. Ancak faturada seri nosu yazılmamış dedim. Bu şekilde başvurunuz reddedilir dedi. Faturada seri no yazmali dedi. Ayrıca ilerde garanti kapsaminda da servis sorun yapar dedi bunu. Ben de mediamarkttan seri no yazılı fatura düzenleyip göndermelerini istedim. Mediamarkt bana git en yakın mağazada sana gönderdiğimiz faturaya manuel eklesinler dedi. Samsungu aradım böyle olur mu diye sordum. Bana o şekilde kabul etmezler dedi. Mediamarkt resmen çuvalladı. Ürünü iade edip başka yerden alacam. Seri nosu faturaya neden yazılmaz anlaşılır bir durum değil. Zaten dış kısmında yazıyor. Bu numara ürünün kimliği. Mediamarkt beni mağdur etti resmen. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa bana yardımcı olsun.
    Sonuç nasıl oldu hocam göndermeyecekler mi yani, başka mağazadan alan arkadaşlar da durum nasıl acaba.

• Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş ya. Kutuyu açmadıysan iade et bence.

• quote:

Mediamarkt değil seni samsung mağdur etmiş kendi sitesinden almayanlara demek böyle yapıp vermiyormuş powerbanki
    verir ama s/n numarası yazması lazım.S/N numarası yazmayınca vermemesi çok normal sen elle fatura mı düzenledin hayali nasıl anlayacak bunu burada fatura mediamarkt'in sorumluluğunda teknosada böyle birşey yok üründe s/n numarası oluyor.A4 kağıda faturayı e-fatura olarak basıyorlar yine maile geliyor.Galaxy Buds için başvurmuştum kabul olmuştu.Kısacası faturada mutlaka S/N numarası olmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 5 Ekim 2019; 18:45:20 >
  • siyasiyabend S kullanıcısına yanıt
    Sonuç basvurmadım iade edecem.

• ademis kullanıcısına yanıt
    Kutuyu açmadım iade edecem.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.