Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.084
Cevap
115
Favori
434.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    50 TL kuponum vardı ondan aldım mediamarkttan. Ancak fatura mağduru yaptılar. Yardımcı olmak yerine ne yaparsan yap modunda mediamarkt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Umarım en kısa sürede sorunsuz olarak çözülür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar0644

50 TL kuponum vardı ondan aldım mediamarkttan. Ancak fatura mağduru yaptılar. Yardımcı olmak yerine ne yaparsan yap modunda mediamarkt.
    Istersen sikayetvar ve mm ye mail at cozum olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Merhaba Serdar Bey, ( Mediamarkt müşteri hizmetleri cevabı)

Cep telefonu ve notebook alımları dışında faturaya IMEI numarası yazılmamaktadır. Size en yakın MediaMarkt mağazamızı ziyaret ederek faturanıza IMEI numaranızı manuel olarak işletebilirsiniz.

(Bu benim talebim)
    Merhaba. 02/10/2019 tarihinde mediamarkt internet sitenizden Samsung Galaxy Watch Active 2 Siyah Mat (aliminyum) akıllı saat satın aldım. Sipariş numaram ******. Faturam e-posta adresime geldi. Faturamın bir örneği ektedir. Bu fatura ile Samsung un Samsung Galaxy Watch Active 2 akıllı saat kampanyası olan kablosuz taşınabilir şarj cihazı kampanyasına başvurmak istedim. Ancak tarafıma gönderilen faturada satın almış olduğum akıllı saatin orjinal seri numarası bulunmamaktadır. Hem başvuru yapamadım, hem de görüştüğüm samsung müşteri hizmetleri temsilcisi faturada seri numarasının olmamasının garanti açısından sorun teşkil edeceğini bidirdi. Tüm bu sebeplerle söz konusu faturamın İVEDİ bir şekilde almış olduğum akıllı saatin orjinal seri numarasını belirtir (Faturaya yazılmak suretiyle) şekilde tekrar düzenlenerek e-posta adresime gönderilmesini talep ediyorum. Mağduriyetimin biran önce giderilmesini talep ediyorum.

• Facer Saat Yuzleri:

Samsung Galaxy Watch Active 2 [ANA KONU]

• Sabahtan beri konuyu takip ediyorum herkes gece aktif maşallah :D
  • biri cevap verebilirmi aliexprestten sipariş vericem 1.si bunlar uygunmu 40mm active 2 ye 2.cisi fiyatlar 3 dolar kuponum var diye galiba çözemedim aliexpretstten hiç sipariş vermedim en ucuz böyle renk renk nasıl alabilirim
    aliexpress.com
    US $3.98 |Saatler'ten Saat kayışları'de 20mm Yumuşak Silikon saat kayışı Band Samsung Galaxy Izle 42mm Active2 40mm Dişli S2 Klasik 20mm Spor Huami Amazfit Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/33035773225.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.760220eaL6UoyP&mp=1

• quote:

Orijinalden alıntı: eskobaredits

biri cevap verebilirmi aliexprestten sipariş vericem 1.si bunlar uygunmu 40mm active 2 ye 2.cisi fiyatlar 3 dolar kuponum var diye galiba çözemedim aliexpretstten hiç sipariş vermedim en ucuz böyle renk renk nasıl alabilirimhttps://tr.aliexpress.com/item/33035773225.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.760220eaL6UoyP&mp=1
    Olur.kupon oto odeme adiminda duser.

• Neredeyse ürün fiyatı kadar vergi geliyor bunu unutma :)

• Shop.samsung.com'dan alışveriş yapanların saatleri ve powerbankleri geldi mi?
  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    3 Ekim gecesi sipariş ettim ben 44mm olanı. Telefon edip sordum ne zaman geleceği hakkında bilgi yok. Ama yukarıda yazan bir arkadaş 13 Eylül'de sipariş vermiş onun siparişi pazartesi yollanacaktı yanlış hatırlamıyorsam

20 Eylül.de sipariş vermiştim, 26 Eylül.de powerbank ile birlikte aynı kutuda gönderdiler. 44 mm silver alüminyum model.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Ooo baya çabuk olmuş. Bizimkileri de pazartesi yollasalar bari.
    Güle güle kullan

Hayırlı olsun hocam. Spor yapan biri misiniz? Kalp ritm sensörü nasıl?
    Çok spor yapan biri değilim. Ara sıra uzun yürüyüşler ve koşu yapıyorum. Garmin Vivoactive 3 saatim de var ama GWA2 ile spor esnasında HR ölçümü kıyasını henüz yapamadım. En kısa zamanda birini sol, diğerini sağ koluma takıp test edeceğim.

Ancak şunu tespit ettim: Geceleri uyurken Garmin'de son 7 günde en düşük nabız 48 iken, GWA2'de 39 değerini görüyorum ki, hangisi doğru emin değilim. Ama son 7 günlük dinlenme nabız değerlerim birbirine oldukça yakın görünüyor. GWA2 49, Garmin 51 gösteriyor. Buna göre, gece 39'a düşeceğini pek sanmıyorum. Bir update gerekiyor sanırım.
  • Mediamark dan hoşgeldin kuponu yüklenmedi hala 3 günü geçti netden bakıyorum göremedim,mediamark da seri numarası muhabbetin den dolayı da çekiniyorum, gerçi mağazadan almayı düşünüyorum da bakalım artık. Kupon neden yüklenmedi acaba mağazada kendileri indirim yapamıyorlar mı kuponu sistem mi veriyor.

Hocam 39 anlık düşüş, ters bir hareket ile saatin doğru ölçmemesi olabilir. Ona çok takmamak lazım. Ortalama dediğiniz gibi birbirine yakınsa sorun yok.

Vivoactive 4 ile GWA2 arasında kaldım ben de. Vivoactive 4 500tl daha pahalı. Anladığım kadarıyla birbirlerine çok yakın cihazlar. Samsung'un tek artısı saat üzerinden konuşmak sanırım.

Siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskobaredits

biri cevap verebilirmi aliexprestten sipariş vericem 1.si bunlar uygunmu 40mm active 2 ye 2.cisi fiyatlar 3 dolar kuponum var diye galiba çözemedim aliexpretstten hiç sipariş vermedim en ucuz böyle renk renk nasıl alabilirimhttps://tr.aliexpress.com/item/33035773225.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.760220eaL6UoyP&mp=1
    20mmm diye yazan hepsi uyar.watxh active,watch active2,galaxy watch 42mm saat uygun diye yazanların hepsi uyar.
    1...Ama hepsi için extra 11.56 tl vergi çikiyor.
    2....Bedava takipsiz kargo seçeneği olarak gelenleri gümruk memurları geri gönderiyor.Illaki takipli kargo swçeneğini seçmelisiniz.buda çoğu zamam extra masraf demek.
    Yani birinci linkte 11 tl gibi gözuken kayış size
    11+11,5+17 tl takipli kargo= size maliyeti 37.5 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremalp -- 6 Ekim 2019; 14:16:22 >

Bu biraz sizin için neyin önemli olduğuna bağlı. Ben VA3'ü 2 yıldır kullanıyorum ve açıkçası soluk ekranından ve bu ekrana hangi saat yüzünü koyarsan koy pek güzel durmadığı için biraz sıkıldım. Bunun haricinde, akıllı saat özellikleri GWA2'ye göre daha zayıf tabii. Sadece bildirim alınabiliyor. Ama bence Garmin'in en büyük artısı, hem web üzerindeki, hem telefona yüklenen Connect uygulaması. Spor yapanlar çok daha ayrıntılı ve güzel bilgilere ulaşabiliyor. Bir de şu anda şarjı 3 günde bitse de, ilk zamanlar 5 gün gidiyordu, bu da GWA2'ye göre en az 2 katı bir süre. Ayrıca Garmin 2 yıl olduğu halde hala güncelleme veriyor. Bu da önemli bence.

Bende VA3 olmasa idi, VA4 değil de, OLED ekranlı Venu modelini alırdım. Çünkü VA3 ile VA4'ün ekranı bildiğim kadarıyla 0,1 inç büyüklük harici aynı özellikte. Ama bu yeni modeller VA3'ün üzerine çok fazla bir şey koymadığı için tercih etmedim. Bir de Venu sanırım GWA2'in en az 1000 TL üzerinde bir fiyatla çıkar. VA3'ü zamanında 700 TL ye almıştım ama şimdi 2500-3000 TL vermek te ne bileyim, 1 yıl içinde eskiyecek bir cihaz için çok bence. Samsung fiyat konusunda yurt dışı ile paralel, hatta bazen daha ucuz. Garmin tam tersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 6 Ekim 2019; 14:41:9 >

• keremalp kullanıcısına yanıt
    Eyw dostum saol bilgi icin su kordon Strap Studio Galaxy Watch 42 mm ve Gear Sport Uyumlu Premium Nato Kayı GP-R600BREECAJ
    active 2 20mm ye oluyormu cok hosuma.gitti satin alicsm 42MM LER OLUYOR Dedinde tam emin olmak istedim saat gelmeden sipariş vercem hem orjinal hemde hoş geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskobaredits -- 6 Ekim 2019; 14:26:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.