Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
44
Favori
12.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakat lte desteği verilen ve 44bin gibi büyük bir fiyata satılan bir saatin telefondan bağımsız arama yaparken arama alırken sms de yollayıp alması gerekirdi sonuç itibariyle bu saati telefon mantığıyla piyasaya sürüyor ve telefon parasına satıyorsun bu rakamlara satılan bir saatin bu eksiğini görmemek olana yetinmek mantıksız geliyor insana o zaman pazarlarken bu özelliğin olmadığını belirtmek gerekir son olarak illa lte olmasına gerek yok alt modellerinde baska cihazlarda arama ve mesajlaşma özelliğini aktif edip telefonu evinde bırakınca yanına saat ile beraber taşınabilir bir vınn aldığında saati o vınna başladığında arama yapıp alabilirken sms yollayıp alabilirsin de yani boşuna o kadar para vermiş oluyoruz bu saatin güncel olmasının yada lte olmasının hiçbir farkı kalmıyor tabi bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz Watch 7'lere güncelleme gelmiş. Bize hala gelmedi m

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

güncelleme samsung'un 1.önceliği değil.. daha çok nasıl saat satarız'ın derdindeler.. baktılar normal versiyon yeterince satmıyor.. LTE'li satamadıklarına şimdi de bluetoothlu versiyonu çakacaklar..

Ultra çıktığından beri sadece 1 güncelleme aldı o da kritik batarya sorununu kısmen çözmek için..

• musakamis M kullanıcısına yanıt
    Telefonum yanımda olmadan dışarı çıktığımda birkaç giyim markasından ve tanıtım amaçlı sms aldığımdan eminim. Ama normal sms gönderimini denemedim. İlk fırsatta telefon olmadan dışarı çıktığımda sms gönderimini de deneyeceğim. Gmail ve outlook kullanımlarının bu saate özel olmadığını wearos destekli saatlerde çalıştığını biliyorum ama benim anlatmak istediğim telefonum yanımda olmadan dışarı çıktığımda mailleri takip edebildiğimdi. Bu da spor için telefon olmadan dışarı çıktığımda özellikle işle ilgili mailleri takip etmek açısından benim çok işime yarıyor. Telefondan bağımsız saat kullanımında benim için en önemli olan şeyler arama yapıp-almak, wp üzerinden mesaj gönderip-almak, müzik dinlemek ve mail tabiki yapmak. Bu saatte bu ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyor. Özellikle yurt dışı fiyatını ve yaptıklarını baz aldığımda saatten fazlasıyla memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seroglu1819 -- 10 Aralık 2024; 0:57:49 >
  • Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

Pazar günü sipariş verdim halen kargolanmadı.. hazır diyorlar halen yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 10 Aralık 2024; 13:45:55 >
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Belirtilen tahmini teslim tarihine kadar teslimatı gerçekleşir muhtemelen.

• Arkadaşlar bluetooth versiyonu fiyatını nasıl buldunuz? (27bin TL) BT versiyonu yurt dışı fiyatlarını bilen var mı?

• DonjuanTR kullanıcısına yanıt
    BT versiyonu da bence çok yüksek fiyattan satışa sunuldu, Amerika'da LTE versiyonu $435, Avrupa da €460 civarı bulunabiliyorken...

• H.M. kullanıcısına yanıt

BT versiyonu yurt dışı fiyatı hakkında bilginiz var mı hocam ben biraz araştırdım ama bir şey bulamadım. Bulgaristan dan getirme durumum olabilir

Şuanlık wifi only modelinin yurtdışında satışına rastlamadım ama belki yeni yeni gelebilir. Watch 7 modelinin €290 civarı bulunabildiğini düşünürsek ultra için de €400 civarı bir fiyat olabilir.

• Bluetooth fiyatına o kadar para verip almaktansa lte versiyonunu sarı sayfadan yurtdisi alırım daha iyi lte kullanmadigin takdirde Bluetooth ile de neticede kullanabiliyorsun ayrıca ekg tansiyon vs samsung saatlerinde tamamen hikaye bence doğruluk payı tamamen tutarsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musakamis M kullanıcısına yanıt
    Evet o konuda Samsung'un kendisini biraz geliştirmesi gerek. Belki güncellemelerle düzelme olur.
    Yurtdışı üründe asıl çekince religion lock olayı, yani ürün hangi ülkeden alınırsa o ülkeye özel yazılımı kullanılıyor olması, mesela Amerika sürümünde tansiyon aktif değil, ama saati ordan alıp ülkemizde tansiyonu aktif edebilir miyiz bilmiyorum.

Türkiyeye çok pahalı geldi LTE modelinde çok fazla vergi var BT olanı samsung 20bin liradan satmalıydı diğer satıcılar kampanya ile 16 17 bin liralara kadar indirirdi. Ama eminim birkaç ay sonra hepsiburadada felan 20bin liralara satılır bu saat. Çıkar çıkmaz 2000 lira kupon verdiler eminim 20bine kadar düşecektir. Samsung s24ten itibaren kampanyaları çok azalttı ama belli olmaz lansmanda s25 ile BT ultra modelinde bir kampanya bekliyorum. Saat çıkalı kaç gün oldu halen hepsiburadadaki ilk 75 saat için geçerli olan 2000₺ kupon mevcut. Demekki satmıyor, o fiyata da zor satar.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.