Bildirim
Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (14. sayfa)
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.turkcell.com.trWatch GPS+ Cellular Tarifesihttps://www.turkcell.com.tr/kurumsal/internet/cepten-internet/apple-watch-hucresel-tarifesi
Buna benzer bisey olmali..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Üstad evet doğrudur linkteki 69₺ ye ilave olarakta aşağıdakileri alıyorlar maalesef 2 tane 14.94₺
- Yasal yükümlülükler gereği Watch Hücresel GPS+Tarifesi’ne katılım sağlanması akabinde yılın başında belirlenen telsiz ruhsatname ücreti (179,28 TL) ve telsiz kullanım ücretleri (179,28 TL) ses hattınıza ilave şekilde her bir vergi için aylık 14,94 TL olarak faturanıza yansıtılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 12 Aralık 2024; 19:3:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paket ücretiniz dışında saatte hattınızı kullanmanın bedeli 98.88₺ dir.
whatsapp business kullanan varmı. bana mesaj geldiğinde titremiyor saat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu ara kimse yazışmıyor
Ultra düz modelde lte olmayan saatte nfc ile odeme yapabilir miyiz acaba. Vatana gittim saat aldim ciktim eve geldim saat lte degil bluteoot vermisler hicde fark etmedim acelem var diye :(
Nfc mevcut
-
-
Hocam bugün mağazada bir kez daha Classic 6 saatim ile yan yana getirdim. Yine vazgeçtim almaktan. Bir türlü içime sinmiyor. Menüler arasında her iki saati de yanyana kullandım. Ultranın neredeyse hız farkı yok gibi geldi bana ama tabi yine de uzun süre kullanan biri farkı daha iyi anlayabilir. Sizin önceki saatiniz neydi?
6 Classic'ti hocam. Ondan önce de 4 Classic ve 3 Classic kullandım.
Fark bence çok az, haklısınız. Tek gördüğüm fark, 6 Classic'te bir süre saate dokunmadığınızda vs. birden bilek çevirip menü geçişi yapınca lag oluyordu, bilirsiniz; o daha az oluyor ama yine oluyor.
Bu kadar yani. Yoksa hâlâ arayüzde lag/fps düşüşü gibi şeyler devam ediyor, sadece biraz daha az düzeyde.
Telefondaki yazılımı bu kadar iyi yaparlarken, nasıl saatte yapamıyorlar anlamıyorum. Apple Watch SE 1 alın, yani kaç yıllık saat bakın, bende o da var, Apple Watch 9'da var hepsi daha seri çalışıyor bizim saatlerden.
Yani bence sadece bu sebeple alacaksanız, bence de almanıza pek gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 16 Aralık 2024; 18:36:17 >
Tamam hocam. Sizin görüşünüz önemli benim için. Extreme spor da yapmadığıma göre almama gerek yok. Fiyatı 15 bin falan olsa alırdım da değmez. Ultra 2'ye bakıcaz artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 16 Aralık 2024; 18:36:29 >
Bence de hocam. İnanılmaz kampanya vs denk gelirse değerlendirin. Yoksa gerçekten gerek yok.
Ayrıca 6 Classic hele o deri kordonla hala çok daha şık. Samsung bence hala yeterince önemsemiyor bu saat işini.
Kesinlikle katılıyorum. Ancak Samsung bence Wear OS'ye geçtikten sonra zorlanmaya başladı. Tizen'de devam etseydi daha iyi olabilirdi. Ama onda da mağaza sıkıntısı olacaktı, o yüzden Google'a geçti sanırım. Her türlü dezavantajlı. Apple'ın en büyük avantajı malum, işletim sisteminin kendine ait olması. İşlemci de kendisine ait. Öyle olunca daha stabil oluyor haliyle. Telefonda bu açığı One UI ile kapattı Samsung ama dediğiniz gibi, saatte devam ediyor. Beni rahatsız etmiyor ama düzelse daha iyi tabii.
Ben de alıp almama arasında çok kararsız kaldım ama yurtdışında $400 civarı bulabilirsem alırım ancak.
ucuz olanda sim desteklemiyor bluotuth üzerinden fiyat oyuzden dusuk
Yurtdışı fiyatı daha uygun çok ilginç bir şekilde. Türkiye'deki bluetooth fiyatına yurtdışı LTE modeli alınabiliyor
Ödeme yapmanın LTE ile ilgisi yok hocam. Ben Watch Ultra'nın yanında W6 Classic ile de ödeme yapabiliyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X