< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 22 Aralık 2024; 1:13:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Telefonda hücresel veri açık mıydı hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonda mobil data açık saatte mobil data açık birde galaxy werable gelişmiş ayarlar içinde uzaktan bağlantı açık telefon cift hatliysa yollanan sms lerin hepsi iki hatta da geliyor fakat saat ile hangi hattın mobil plani ekliyse o hat üzerinden sms yolluyor gelen giden aramalarda zaten bir problem yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence son güncelleme içinde birsey vardi sms sorununu çözen yoksa ben çok şey denedim bir çok yabancı forumlarda araştırdım hatta sizde araştırma yapmıştınız yabancı forumlarda bile insanlar e simli saat yapiyorlar sms yollamiyor diye şikayet ediyorlardı hakli olarak sms yüzünden saatini iade edenler okumuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musakamis -- 22 Aralık 2024; 23:20:22 >
https://app.hb.biz/UA3HlGDNOaAh
Kullanan var mı? Ucuz diye buna da para verelim mi?
Saatin tüm görselini bitirmiş bence hocam. Bana bedava verseler kullanmam bu ve benzeri şeyleri.
-
Saat zaten dayanıklı gövdeye ve cama sahip, ek koruma aksesuarı kaba olan saati daha da kabalaştırıyor bence, gereksiz geliyor bana. En azından titanyum gövde ve safir cam için...
Merhaba, ben de lte modeline ilgi duyuyorum.Mevcutta kullandigim samsung telefonumda fiziki tcell hat var. lte modelini alirsam ayni fiziki hattin e-sim versiyonunu saat icin satin alabilir miyim yoksa telefon icin de e-sim almam gerekiyor mu ?
Gerek yok hocam. Ben telefonda fiziksel SIM kullanıyorum.
Tesekkurler, o zaman saate e-sim almam yeterli olacak.Benim amacim evde telefonu birakip market yuruyus vs disari cikmak.
Bir de aklima takilan konu ise, saatte lte oldugu icin gsm sinyali alacak. Ben saat ile uyudugum icin basimin kenarinda lte sinyali alan bir cihaz zarar vermiyor mu ? Saati uyurken cikarmak mi gerekiyor ?
Uçuş moduna almak bir seçenek olabilir.
Hocam, saatte LTE çalışması için üç seçenek var: otomatik, her zaman açık ve kapalı. Otomatik seçeneğini seçerseniz, saat telefonunuza bağlıysa LTE'yi zaten kapatıyor; sadece Bluetooth ile bağlı kalıyor. Yani uyurken veya benzer durumlarda böyle bir sorun yaşamazsınız.
Bu saatin kumaş orijinal kordonlarını nereden bulabiliriz özellikle siyah ve turuncu renk ariyoruz
Samsung mağazasında görmüştüm kumaş olanı ama 5 bine yakın fiyatı vardı.
Almayacağım diyorum ama almamak için hâlâ zor tutuyorum kendimi. Dokuz eşit taksit çok cezbediyor HB'de 😁 Classic 6'da güncellemeden sonra bileğimi kaldırıp ekran uyandığında bezeli çevirince geç tepki vermesi gibi bir bug var. Yazılımsal bir sorun. Düzeltecekler mi bilmiyorum. Sırf bu yüzden geçesim geliyor, sonra 26 bin liranın fazla olduğunu düşünüyorum. Sonra askeri dayanıklılık, kaliteli materyal kullanımı cezbediyor; bir daha almaya niyetleniyorum. Bu kısır döngüdeyim kaç gündür. Saatimi seviyorum ama son güncellemedeki bug canımı sıkmaya başladı.
Hocam, son güncellemeden sonra arayüz bayağı hızlandı ama yine arada haftada bir iki defa kasmaya başlıyor. Yeniden başlatınca düzeliyor; dokuz taksitte bayağı iyiymiş aslında.
Satıcı Hepsiburada ise al hocam, beğenmezsen iade edersin.
Hocam ben gri titanium rengi düşünüyorum. Beyaz hiç istemiyorum. Turuncu da iş ortamında takım elbisede garip kaçar sanırım. Sen hangi rengi kullanıyorsun?
Satıcı hepsiburada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 30 Aralık 2024; 16:21:1 >
-
Güzel hocam. Verdim siparişi. Senin al demeni istedim 😁 9 taksit de çok mantıklı. Yarın gelecek hızlı kargo. Gelince yorumlarımı atarım. Classic 6'yı da belki satmam ikisini de kullanırım kafama göre. Önce bir kaç gece ikisini birden takıp uyku analizlerini test ederim. Güzel bir karşılaştırma olur. Bakalım heyecanlandım şimdi 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 30 Aralık 2024; 16:27:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X