Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TeknoBus Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
375
Cevap
41
Favori
11.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süper kordon linki var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Seversiniz hocam ya. Eksikleri var ama güzel valla. Bir de son güncellemeden sonra cidden daha seri oldu. Arada da yeniden başlatıyorum. Havuza gidiyorum haftada 3 gün. Ölçümleri de iyi.

Bence de 6'yı satmayın. Zaten ikinci elde değeri çok az oluyor. Kalsın bence de.

Bu hocam ama içinden şu kordonu kısaltmak için iğne çıkmadı ve satıcıya var mı siye sormuştum var dedi ona rağmen çıkmadı. Belki şimdi koyuyordur.

https://app.hb.biz/HwAh4ObH91dL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 30 Aralık 2024; 16:30:47 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Senin renkten kalmamış. Normal gümüş rengi var. Bi bakayım başka bulamazsam o da olur

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım elemanda vardı. Saatini ben aldım ekstra kordon olarak satmak istedi ben almadım. Hala duruyorsa 1500 e satıyordu. Alıyorsanız numarasını özelden atayım.

• Siyah titanium renk portakalı sarı kordonla gelince sadece spor elbiseyle kullanılır diye bir algı oluştu.Yurtdışında farklı kordonlarla alınabiliyor galiba. Ben sahibinden üzerinden yurtdışı peak form kordonu ile aldım, büyük ihtimalle en iyi kordon bu. Kordonun dış tarafı koyu gri kumaşımsı bir dokuya sahip için tarafı silikon yapıda, bu kordonla siyah titanium daha ciddi duruyor. Bulursanız bu kordonu tavsiye ederim

• Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

• zaferaxu kullanıcısına yanıt
    Çok güzelmiş hocam. Arkadaş şunları niye satmıyorlar ya?

Acaba Emar AVM'deki mağazada var mıdır?

Selamlar fiyatı nedir bunun

• Bir hayırlı olsun alırım. Watch 6 classic gözüme küçük göründü 🤭 heybetli saate bayılıyorum

Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]

• twisterpolat T kullanıcısına yanıt
    Bana saatle birlikte geldi

Hayırlı olsun grisi de başka güzel

Teşekkürler. Asllında ilk başlarda beyaz hoşuma gidiyordu. Turuncuyu hiç düşünmedim zaten. Ama sonra dedim ki haftanın beş günü takım elbiseliyim. Gri en uygunu olur. Bi de taba rengi bir kordon aldım mıydı tamamdır.

• Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU]
    Herkese hayırlı olsun , bende kasım da aldım, bu kordon çok şık ve farklı gösteriyor tavsiye ederim .

Hocam hayırlı olsun :)

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Saat çok heybetli duruyor. Beklediğimden daha güzel. Şimdilik iyi ki almışım diyorum. Zaten alınmış alınmıştır 😀

• AOD açıkken bu ayarı devre dışı bırakamamak çok saçma değil mi? Bunu değiştirmenin bir yolu da yok sanırım. Var mı?

Benim Dubai'den aldığım saatin yanında siyah olanı hediye gelmişti. 3100'e vermiştim. İyi fiyata vermişim.Samsung Galaxy Watch Ultra [ANA KONU] 

• saati her açtığımda aktivite bilgisi geliyor. bunu kapatamazmıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 3 Ocak 2025; 16:14:17 >
  • Ankara Sıhhıye Hanımeli sokakta bulunan toptancılara yansanayi kordon gelmiş. 200 liradan 2 tane aldım
    Mavi baya kaliteli gri basit biraz
    Ben yumuşak silikon kordonlarla daha rahat ediyorum. Orijinal kordon kaliteli tamam ama sert ve rahatsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferaxu -- 5 Ocak 2025; 10:55:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.