|
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Huawei mate X3 ile katlanabilir telefon piyasasına şamarı attı zaten, 2-3 sene sonra ondaki teknolojiye, kaliteye, mühendisliğe gelebilir diğer markalar. Ancak mate X3'ün yurtdışı 3bin euro, yurtiçi 80 bin tl'lik fiyatı sebebiyle Z fold 5'e yönelecek bir çok kişi ben dahil. Samsung Türkiye dünyadaki en iyi kampanyaları yapan Samsung distribütörü, yurtdışı fiyatları diğer markalar ile karşılaştırıldığında en hesaplı samsung oluyor. Sasung arayüzü, s-peni ve kalitesi de olunca ısıtığ ısıtıp aynı şeyleri de verse yine de tercih ediliyor. Yine de her türlü apple'ın tutumundan iyidir, 5 sene sonra x10 kamera koyunca apple gezegen keşfetmiş gibi lansman yapar... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
50 diye tahmin ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung katlanabilir telefon pazarında tek başına kalmamak için diğer oyunculara da yer sağlamaya çalışıyor anladığım. Kendinde bir şeyleri eksik bırakarak onların tamamlayacak açık bulup pazarda yer edinebilmelerini, sonrasında onlara da satış yapabilmeyi planlıyor biraz. Kaç çeşit katlanır ekran konsepti tanıttı, hepsini kendisinin kullanıp bir şeyler yapması boş olur. Ha benim için şu Fold'a bir 10x optik zoom kamerası ve Flip'e de 3X zoom kamerası koysa mükemmel olur. Hiç zoom olmadan Flip tercih edemiyorum, Fold da Ultra'nın gerisinde kalıyor. Benim Fold'la karşılaştırınca zoomu Fold yetersiz geliyor. :) |