|
Samsung Galaxy Z Fold 6 ilk kez canlı olarak görüntülendi: İşte tasarımı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Canlı değil! Dummy ... Yani birebir ebatlarında maket ...
Çok benzer bir prototip deniliyor.
Sırf kaynaktan tercüme ele alınsa ilk kez canlı başlığını ve içeriğini hakketmiyor.
Clickbait sevdası donanımhaber içerik üretenlerde bir tutku olmuş...
x (formerly twitter)
ICE UNIVERSE (@UniverseIce) on Xhttps://x.com/UniverseIce/status/1801446432211390695Yüksek ihtimalle aynı kasada olacak. Ekranı menüleri filan açık yani çalışır halde bir paylaşım kaynaktan bahsedilmiyor ...
-
Korkunç görünüyor. Rakipleri uzaydan gelmiş gibi.
-
DonanımHaber öleli yıllar oldu. DonanımHaber linki herkesi direkt chatgpt'e yönlendirse herkes için daha faydalı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan yazdıklarına ve öncekilerine istedikleri gibi içerikleri değiştirebiliyorlar ben yeni fark ettim. Bir Admin Natal mi ne o yaptı öyle fark ettim. Normalde yazılan içeriklere değişiklik başkalarınki olunca kim ne zaman saniyesine kadar yazarken bu işleri yapan yöneticiler vs artık iz bıraktırmıyorlar! Bu da hukuki açıdan içeriklerde oynanmışlığı ve müdahalenin gizli olmasıyla sorun teşkil etmektedir.
-
Snapdragon 8 Gen 4 olmalıydı. Gen 3 değil. Kameralar daha gelişmiş olmalıydı. Şarj hızı düşük. Fiyat zirvede. Albenisi yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X