Şimdi Ara

Samsung Garanti Bankası kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankası internet şubesinden indirim kazandım, Samsung'un en performanslı ultrabook'u hangisidir? Samsung mağazalarının fiyatlarını online öürenebileceğim bir yer var mı?

• yok mağaza mağaza arayıp sormak gerek çağrı merkezide bilmiyor. mağazalarda sattıkları notebookları pek tanımıyor.
    elektromarketlerden genelde ürün aldığımız için adamlar müşteri azlığından işlerini unutmuşlar.
    Ativ book serisi 7 ve 9 en iyi modellere sahip özellikle ativ book 9 plus (NP940X3G-K01TR veya K04TR) bunlar gelecek 01 olan i5/128gb ssd/4gb ram 04 olan ise i7/256gb ssd/8gb ram ile geliyor.
  • Teşekkürler, zaten Samsung'un web sitesi de çok kötü, aradığın modeli bulmak için hepsini tek tek tıklayıp incelemen gerekiyor. İnsan kısaca işlemci ekran kartı filan yazar. Zaten nvidia'lı Samsung ultrabook ta yok. Boşver indirimi, dört seçeneğim var Gigabyte u2442f, p34g ( gelince ) , monster 13.3'lük modeli, msi ge60 . Bunlardan birini alcam o kadar parayı bayılacak cesareti kendimde hissettiğimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sereze

Teşekkürler, zaten Samsung'un web sitesi de çok kötü, aradığın modeli bulmak için hepsini tek tek tıklayıp incelemen gerekiyor. İnsan kısaca işlemci ekran kartı filan yazar. Zaten nvidia'lı Samsung ultrabook ta yok. Boşver indirimi, dört seçeneğim var Gigabyte u2442f, p34g ( gelince ) , monster 13.3'lük modeli, msi ge60 . Bunlardan birini alcam o kadar parayı bayılacak cesareti kendimde hissettiğimde

Yazdıklarınız birkaç özellikleri dolayısıyla ultrabook olamıyor aslinda high end notebook oluyorlar.
    Ultrabooklarda ağırlık bileşen boyut disk kapasitesi gibi bazı kıstaslar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sereze

Garanti bankası internet şubesinden indirim kazandım, Samsung'un en performanslı ultrabook'u hangisidir? Samsung mağazalarının fiyatlarını online öürenebileceğim bir yer var mı?

Garanti bankasından nasıl bir indrim kazandın. Bende internet bnkacılığını kullanıyorum ama hala bir faydasını görmüş değilim .

Bende samsun ativ 9 almayı planlıyorum. Belki Garanti bankasının bir faydası olur
  • Garanti İnternet bakacılığndan nasıl indirim kazandın. Bende kullanıyorum ama daha bir faydasını görmrdim

Bende samsun ativ 9 almayı planlıyorum. Belki Garanti bankasının bir faydası olur
  • Bi ara kampanya vardı. İnternet şubesine giriş yapıyorsun ve indirim hakkı kazanıyordun. Süresi bitmiş olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Değişim Kampanyası
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Değişim Kampanyası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herlesin sansina ne geliyorsa sanirim bana da digiturk play premium uyeligi gelmisti 2 aylik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arazis_med

herlesin sansina ne geliyorsa sanirim bana da digiturk play premium uyeligi gelmisti 2 aylik

9 senedir Garanti bankasını internet bankacılığı kullanırım EKSTREDEN başka birşey gelme di!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.