Şimdi Ara

Samsung Gardrop Tipi Su Pınarlı Buz Dolabı Soğutucu Fanda Buzlanma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soranlara Samsung gardrop tipi su pınarlı buz dolabı elektroniği mükemmel . Mekanikten sınıfta kaldı .

5 senelik buz dolabı alındığından beri ite kaka çalışıyor .Derin dondurucuda ve elektronik aksamda Beyinde hiç bir arıza yok .

Önce Evoparator daha sonrada Soğutucunun fanında buz toplanıyor . Buzlanma arttıkça ses yapmaya başlıyor sonunda fan pervaneleri buzlanmadan stop yapıyor .

Evoparator kaşısında 1.5 cm kalınlığında köpük var . köpüğün altına 4 watt bir resiztans koymuşlar kendine faydası yok hava sirkülasyonu sağlaması imkansız .şekilde sıkıştırılmış.

hava alttan giriyor ama resiztansa uğramadan Evoparator ile köpük arasındaki 1.5cm kadar boşluktan .
    emilerek 5-6cm yukarıdaki Fan vasıtası ile emilip üst bölümlerde dolap içine dağıtılıyor.

3 kere servis geldi .Her seferinde bu parçayı blok olarak değiştirip gidiyor . arkasından 250-350 parça parası .
    baş edemedim kendim karıştırmaya başladım . temizle kurut 2-3 ay sonra aynı problem fıtık oldum .
    en sonunda , Evoparator karşısındaki köpüğü sinirden kestim attım . Resiztansı 20w ile değiştirdim .

Bir haftadır böyle çalışıyor . keşke resiztansı köpüğün üzerine çıkarsaydım . 20 watt köpüğü yakar düşüncesi .
    Sanırım altan köpük yerine başka bir destek yaparak sorunu çözebileceğim .

Samsungun bu modelini düşmanıma bile tavsiye etmiyorum . 5 senedir kök söktürdü .
    Servisciler ne yapsın Samsungun verdiği parçalarla sınırlılar .
    Son denemeyide yaptıktan sonra emekliye ayıracağım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfselektronik -- 6 Mayıs 2017; 16:10:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUZDOLABI AŞIRI SOĞUTMA SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Kombi Sıcak su Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    LG dondurucu kısmı soğutmuyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.