Şimdi Ara

SAMSUNG GEAR Açılış ekranında kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung gear ı iphone a bluetooth ile baglamaya calısırken, fabrika ayarlarına döndürüp eşleştirmeyi sordu, tamam dedim, o zamandan beri gear sadece şu ekranla açılıyor, bu ekrandan ileriye gidemedim. ;

Not: Samsung bir telefona bagladıktan sonrada sadece connecting iconları gozukuyor hiç bir şekilde ana menulere giremedim. Sadece telefon üzerinden gear manager ile baglanıyorum ama saat yine aynı.

İphone a bağlamayı ben halledicem, siz yeterki cihazın düzgün açılmasını sağlayın, şimdiden çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmedMesud -- 17 Aralık 2014; 13:10:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmedMesud

Samsung gear ı iphone a bluetooth ile baglamaya calısırken, fabrika ayarlarına döndürüp eşleştirmeyi sordu, tamam dedim, o zamandan beri gear sadece şu ekranla açılıyor, bu ekrandan ileriye gidemedim. ;

Not: Samsung bir telefona bagladıktan sonrada sadece connecting iconları gozukuyor hiç bir şekilde ana menulere giremedim. Sadece telefon üzerinden gear manager ile baglanıyorum ama saat yine aynı.

İphone a bağlamayı ben halledicem, siz yeterki cihazın düzgün açılmasını sağlayın, şimdiden çok teşekkürler

gear 2 de olmuştu bana. bikaç saat hiç hareket yok kalmıştı öyle saat. açılış tuşuna uzun süre basılı tutmuştum saonra açılmıştı.

• quote:

Samsung gear ı iphone a bluetooth ile baglamaya calısırken, fabrika ayarlarına döndürüp eşleştirmeyi sordu, tamam dedim, o zamandan beri gear sadece şu ekranla açılıyor, bu ekrandan ileriye gidemedim. ;

Fabrika ayarlarına dönüş için.

Make sure Gear is powered off.

Press and hold the power key until you see either the Galaxy Gear rebooting… .

Release the power key and then repeatedly press the power key until you see the Reboot Select Mode screen.

Press the power key to highlight the "recovery" option.

Long press the power key (5-8 sec.) to select it. The device will reset and return to the factory initialization screen.

Emin olun Gear kapalı olduğundan.

Galaxy Gear ya yeniden görene kadar basın ... Güç tuşunu basılı tutun.

Güç tuşunu bırakın ve yeniden doğmuş Seçim Modu ekranını görene kadar sonra art arda güç tuşuna basın.

"Kurtarma" seçeneği vurgulamak için güç tuşuna basın.

Uzun basın güç tuşuna (5-8 sn.) Seçmek için. Cihaz sıfırlamak ve fabrika başlatma ekranına dönecektir.

• Font_Drakula F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, yaptım aynısını, galiba benim ekran fabrika başlatma ekranı zaten. Asıl o ekrandan nasıl çıkacağım ?
  • quote:

Çok teşekkürler, yaptım aynısını, galiba benim ekran fabrika başlatma ekranı zaten. Asıl o ekrandan nasıl çıkacağım ?

seçim yapman lazım diye düşünüyorum.
  • seçim yapmak derken, menude gezdim recovery yaptım , herşeyi denedim olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc, Açılış ekranında kalıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.