Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık bir hafta önce gera fit2 cihaz aldım samsung galaxy s7 edge cihazımla birlikte kullanıyorum fakat internette gear fit ile kamera kontrolü yapıldığını hatta resimleri gear fit de görüntüleyebildiklerini gördüm ama ben yapamadım yapabilen veya konu hakkında bilgisi olan var mı ?
  • mi6 telefonla kulanıyorum telefon çaldıgında saatte sadece reddet ögesi gözüküyor, cevapla ögesini nasıl yüklerim
  • Arkadaslar GEAR fit 2 mavi renk cihazımi satmayı düşünüyorum ilgilenen var sa dm den atabilirim fotolari

Edit Fiyat olarak son 225 yapabilirim

Garantisi 1.5 yıl daha var
    SON EDİT : Cihazı LGatakan forumdaşıma sattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fceliktas -- 24 Kasım 2017; 18:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wufuk

Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık bir hafta önce gera fit2 cihaz aldım samsung galaxy s7 edge cihazımla birlikte kullanıyorum fakat internette gear fit ile kamera kontrolü yapıldığını hatta resimleri gear fit de görüntüleyebildiklerini gördüm ama ben yapamadım yapabilen veya konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Samsung marketten tools yüklemen lazım fit 2 ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu0016

mi6 telefonla kulanıyorum telefon çaldıgında saatte sadece reddet ögesi gözüküyor, cevapla ögesini nasıl yüklerim

Cevaplama samsung telefonlarla eşleşince oluyor. bende de lg tel var sadece reddetme var.
  • albaycan A kullanıcısına yanıt
    İphone 7 plus kullanıyorum, Cevapla özelliği çalışıyor. Mi6 da ise uygulama kurulum ekranının ilerisine gidemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: albaycan

quote:

Arkadaşlar merhaba bende yaklaşık bir hafta önce gera fit2 cihaz aldım samsung galaxy s7 edge cihazımla birlikte kullanıyorum fakat internette gear fit ile kamera kontrolü yapıldığını hatta resimleri gear fit de görüntüleyebildiklerini gördüm ama ben yapamadım yapabilen veya konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim fakat ücretli bir uygulama çıkıyor doğru uygulamaya mı baktım aceba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: albaycan

quote:

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim fakat ücretli bir uygulama çıkıyor doğru uygulamaya mı baktım aceba

evet uygulama ücretli 6 tl civarıydı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: foxwoods

İphone 7 plus kullanıyorum, Cevapla özelliği çalışıyor. Mi6 da ise uygulama kurulum ekranının ilerisine gidemedim.

lg de calışmıyor. yada ben calıştıramadım. ama samsungla çalışıyor
  • Arkadaşlar benim fit2 gps kapalı diğerleri açık şekilde şarjı 2 gün gidiyor.Yeni bir saat arayüzü yükledim pazar günü şarj etmiştim bugün çarşamba sonuç ortada bi deneyin derim...

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

• kullandığınız bu saat şeklinin adı nedir ?
  • ozgur_tasatar O kullanıcısına yanıt
    Long day analague

• saat ile telefonun ara sıra bluetooht bağlantısı kesiliyor . bir kaç defa kaldırdım tekrar kurdum ama sonuç hala aynı. telefonum samsung s6. yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_tasatar

saat ile telefonun ara sıra bluetooht bağlantısı kesiliyor . bir kaç defa kaldırdım tekrar kurdum ama sonuç hala aynı. telefonum samsung s6. yardımcı olursanız sevinirim...

Samsung gear uygulamasını arka planda sonlandırıyorsanız bundan kaynaklı olabilir. Örneğin, ben xiaomi kullanıyorum, tüm uygulamaları kapat dediğim zaman, haliyle gear uygulaması da kapanıyor ve bağlantı kopuyor. Uygulamayı açıp, bağlan demediğim müddetçe, genelde tekrar bağlanmıyor. Çok nadir olsa bazen de bağlanıyor.

• PM
  • Az önce güncelleme bildirimi aldım. Fit 2 Pro için mi sadece geliştirmeler var bilen var mı? Ben Fit 2 kullanıyorum.
  • fit 2 ye güncelleme geldi güncelledim fit 2 pro daki saat şekilleri eklenmiş hava durumunda iyileştirme yapılmış çok güzel olmuş. bilhassa saat şekilleri çok süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

quote:

Orijinalden alıntı: ybguvenc

quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Anasayfadaki Pro başlığına da yazdım. Buraya da ekliyorum dikkatli olmanız adına arkadaşlar.

Yaklaşık 4 aydır Gear Fit 2 kullanıyorum. Amacına uygun olarak, yoğunlukla spor yaparken kullandım. Yaklaşık 2 ay kullanım sonunda şarj pinlerinin değdiği yuvalar oksitlenme yapmaya başladı, başka kir tutuyor gibiydi ben de yumuşak plastik malzeme ile temizliyordum ancak bir süre sonra yuva üstünde birikenin pislik değil küf olduğunu anladım. Üzerini ne kadar temizlesem de artık şarj almıyor saat. Samsung'un yurtdışı teknik destek forumlarında bu durumdan müzdarip insanlar çok ve terdeki pH dengesinin iyi hesaplanamadığı ve üründe bir tasarım hatası oluşturduğu söyleniyor. Samsung maalesef bunları üretim hatası olarak kabul etmemiş okuğum örneklerde ve insanlar arka paneli değiştirmek suretiyle çözüm bulabilmişler.

Ben de benim saati en kısa süre içerisinde servise götüreceğim ancak Eskişehir'deki Samsung servisi ile bundan önce problem yaşamıştım. Bu sefer önce Samsung'u arayıp kaydı orada oluşturup tüm detayları aktardım, yerel servise gittiğimde bana verilen ID'yi Samsung merkezi servise ileteceğim. Karşılaşmadıkları bir problem olduğundan takip edeceklerini söylediler.

Cihazın arkası nemli yada islak iken şarj etmeye çalıştın mı hiç, belki ondan olmuştur.

Herhangi bir ürünü kullanırken çok dikkat ederim, tabii ki ıslakken şarj etmeye çalışmadım. Nemli iken şarj edilse bu sorun nasıl oluşabilir onu da anlayamadım, bahsettiğimiz şey küflenme; yani terdeki asidin oraya nüfuz etmesi, temizlenememesi ve zamanla o bölgeyi deforme etmesi dolayısıyla artık şarj almıyor saat.

hocam halledebildiniz mi durumu?

• Arkadaşlar benim saatte kat ölçümü aşırı hatalı. düz yürüyorum bütün gün. 90-100 kat sayıyor. ekranın da üst kısmında ufaktan bir bölge karardı. hangi servise göndermemi tavsiye edersiniz?
  • Benim pil hizli pitmeye basladi, %100'den dakikalar icinde %80'lere iniyor. Benzer bir sorun yasayan var mi aranizda?

Reset'lemek de istemiyorum watch face'leri backup almiyor, onlari tek tek yuklemek gerekecek.

Sorun yeni yazilimda da ayni.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.