Bildirim
Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (26. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Spotify Premium olmadan login bile olamiyorsunuz. Bunu da belirtelim. -
Arkadaşlar benim gear fit 2 bugün kolumdan düşüp ekranı kırıldı,bunu nerede,kaça yaptırırım.Daha önce yaptıran varmı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Small beden kayış arıyorum. Satmak isteyenler pm atabilirse sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AliExpress te 12 lira çok güzel kayıtlar var ben aldım çok memnunum
Aynen dün sipariş verdim. Bekleyelim bakalım..
Gear fit 2 yi Huawei telefon ile bağlantı kurduğumda,
saatten müzik çaları kontrol edemiyorum.
Nasıl müzik çalar ile gear fit 2 yi senkronize edebilirim?
iPhone app'ine guncelleme geldi ancak yedeklemede watchface destegi ve SOS ozelligi hala yok.
Gear'dan telefondaki muzigi kontrol edebilmek icin, Gear'da Music Player ekraninda ustteki Gear bileklik ikonuna dokunun, Music source changed to phone yazacak ve telefondaki player'i kontrol edebilir hale gelecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 4 Ekim 2017; 17:27:56 > -
iphone ile fit 2 kullanımından memnun musunuz ? bende fit 2 almayı düşünüyorum bi deneyimini öğrenmek isterim. Sıkıntı yaşıyor musunuz ? bağlantı kopması geri bağlanmaması vs. yada işte hava durumu bilgisini güncellememesi gibi yazılım hataları vs. -
Arkadaşlar fit 2 ye Manager yükleyemedim yardımcı olabilecek var mı konu hakkında?
Herhangi bir sikinti yok. Son guncellemeyle ufak tefek takilmalar ve gecikmeler oluyor ancak bunun iPhone ile ilgisi yok. Baglanti kopmasi da 4 ayda 2-3 kere yasamisimdir, restart edince baglanmisti tekrar. Simdi Pro modeli cikti yalniz, o piyasaya bir girsin Fit2'nin fiyati dusebilir, bekleyin derim. -
Böyle bir ayar yok bildiğim kadarıyla. Telefonun android sürümü veya arayüzünden kaynaklı olabilir. En iyisi samsung destek ile iletişime geçmen. Piyasada az olan S4 Active kullanıyorum 4 yıldır. 4.5g telefon ayarlarında yoktu ama cihaz destekliyordu. Samsung ile görüştüm, güncelleme yayınlayacaklarını söylediler ve gerçekten birkaç hafta sonra güncelleme geldi. Üzerine bir de arayıp sorun olup olmadığını sordular. Bu tür konularda oldukça ilgililer. -
Arkadaşlad selamlar, 6 ay burada olmadığım için gear fit 2 mi kutusuna kaldırdım hiç kullanmadım, bugün açmaya çalıştım ne açıldı ne şarj ediliyor , bilgisi olup yardımcı olacak var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler..
Sakın ha ekranı kırmayın, 270 tl ye aldığım cihazın ekranına servis utanmadan 350 tl istedi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tip bir durumla mi band kullanırken karşılanmıştım. Alet buz dolabına koyup en az 12 saat bekletin ve tekrar şarj etmeyi deneyin
Yukardan bildirim çubuğu çekip müzik çaları açın. Daha sonra müzik çalar kısmın da telefon ya da saat işareti çıkar ona dokunun. Telefonu seçtiğinizde müziklerinizi kontrol edebilirsiniz. Saati seçtiğinizde saatteki müzikleri kontrol edebilirsiniz
Deneyeceğim hocam sonucu bildiririm sağolun ;)
quote:
Orijinalden alıntı: krizalit17
Bu tip bir durumla mi band kullanırken karşılanmıştım. Alet buz dolabına koyup en az 12 saat bekletin ve tekrar şarj etmeyi deneyin
malesef olmaddı hocam garantiye götüreceğim faturasını bulursam :/ -
Altitude yükseklik görebilen var mı?
alette barametre var, bunun sayesinde basınç ve yükseklik ölçebiliyor ama gösterge olarak koymamışlar. ayrıca GPS den de görebilir.
koşma ve hiking sonrası gösteriyor bişeyler ama casio gibi anlık göstermenin bir yolu yok mu? -
edmondo ile anlık gps paylaiımı var diye biliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X