Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fit2 yürüyüş yaparkan gidilen mesafeyi eksik ölçüyor.siz boyle bir durumla karşılaştınızmı.

7500 metre yol gidiyorumki bu mesafeyi arabayla ve telefonla ölçtüm. fit2 6400 ölçüyor.

acaba gps mi kopuyor
  • Sehzadem61 S kullanıcısına yanıt
    Biraz uğtaştırmıştı ama sonra güncel sürüme geri döndüm. Arada kopmalar oluyor ama genel itibariyle stabil çalışıyor. Öncelikle eğer kopma sorunu yaşıyorsanız telefondan uygulamaları kaldırın sonra bilekliği sıfırlayın ve en baştan temiz bir kurulum yapın.. Eğer arada kendiliğinden bağlanma sorunu yaşarsanız telefonu yeniden başlatın Ke diliminde bağlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yildiray35 kullanıcısına yanıt
    Samsung level u fena değil hocam inceleyin isterseniz ben level u pro kullanıyorum fit 2 ile güzel çalışıyor. Yalnız koşacaksanız yakalı bir giysi gerekiyor yoksa sallanıyor boynunuzda 100 tl gibi ürünlerden çok performans almayabilirsiniz özellikle gürültülü ortamlarda kullanım için 250 300 tl gözden çıkması gerekiyor

• Yeni Gear Fit2 Pro, Gear Sport ve Gear IconX cikti. Fit2 Pro'nun 50m su gecirmezlik, yeni kayis ve ek bir GPS ozelligi disinda Fit2'den farki yok.

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

news.samsung.com
    Samsung’s New, Enhanced Wearables – Gear Sport, Gear Fit2 Pro, Gear IconX – Combine the Best in Smart Living, Fitness and Health
    https://news.samsung.com/global/samsungs-new-enhanced-wearables-gear-sport-gear-fit2-pro-gear-icon-x-combine-the-best-in-smart-living-fitness-and-health

• benim gear fit2 de aarama meşgule alma var ama cevaplama yok? bir ayarımı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 3 Eylül 2017; 19:27:32 >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Sanırım sadece Samsung ve Iphone cihazlarda oluyor cevaplama. Diğer Android cihazlarda cevaplama aktif olmuyor. Mesela benim HTC'de de yok cevaplama...
  • iPhone ile birlikte Gear fit 2 kullanıyorum bugün markete baktım önerilerin bölümüne. Spotify gelmiş ama telefon ile senkronize değil Bluetooth kulaklık icin fakat çevrimdışı özelliği filan var ilgilenenlere duyurulur.

• Anasayfadaki Pro başlığına da yazdım. Buraya da ekliyorum dikkatli olmanız adına arkadaşlar.

Yaklaşık 4 aydır Gear Fit 2 kullanıyorum. Amacına uygun olarak, yoğunlukla spor yaparken kullandım. Yaklaşık 2 ay kullanım sonunda şarj pinlerinin değdiği yuvalar oksitlenme yapmaya başladı, başta kir tutuyor gibiydi ben de yumuşak plastik malzeme ile temizliyordum ancak bir süre sonra yuva üstünde birikenin pislik değil küf olduğunu anladım. Üzerini ne kadar temizlesem de artık şarj almıyor saat. Samsung'un yurtdışı teknik destek forumlarında bu durumdan müzdarip insanlar çok ve terdeki pH dengesinin iyi hesaplanamadığı ve üründe bir tasarım hatası oluşturduğu söyleniyor. Samsung maalesef bunları üretim hatası olarak kabul etmemiş okuğum örneklerde ve insanlar arka paneli değiştirmek suretiyle çözüm bulabilmişler.

Ben de benim saati en kısa süre içerisinde servise götüreceğim ancak Eskişehir'deki Samsung servisi ile bundan önce problem yaşamıştım. Bu sefer önce Samsung'u arayıp kaydı orada oluşturup tüm detayları aktardım, yerel servise gittiğimde bana verilen ID'yi Samsung merkezi servise ileteceğim. Karşılaşmadıkları bir problem olduğundan takip edeceklerini söylediler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Barlas kullanıcısına yanıt
    merhaba,

havuzda yuzme ve koşu için bu saati alayım diyordum. şimdi kafamda soru işareti oldu.

Siz hangi sporları yapıyorsunuz. Ter mi sıkıntı yaratıyor pinlere.

Bir de arka paneli değiştirme maliyeti nedir? Araştırdınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpkadir

merhaba,

havuzda yuzme ve koşu için bu saati alayım diyordum. şimdi kafamda soru işareti oldu.

Siz hangi sporları yapıyorsunuz. Ter mi sıkıntı yaratıyor pinlere.

Bir de arka paneli değiştirme maliyeti nedir? Araştırdınız mı?

Fitness yapıyorum hocam, egzersiz sürecinde çok yardımcı bir saat. Lakin şu an işlevini yerine getiremiyor. Saatin fatura kopyasını bekliyorum satın aldığım kurumdan, sonra servise götüreceğim. eBay'de arka panel bulunuyor;
    eBay
    Genuine Samsung Gear Fit 2 SM-R360 Black Rear Cover Assembly - GH82-12445A | eBay
    http://www.ebay.com/itm/Genuine-Samsung-Gear-Fit-2-SM-R360-Black-Rear-Cover-Assembly-GH82-12445A-/351973271429
    Fiyatı 30 USD.

• Barlas kullanıcısına yanıt
    Burada Samsung'un eksikliği var gibi görünüyor. Ancak siz de aktivitelerinizden sonra saati musluk suyunda biraz durulamayı ihmal etmeyin. Saatin altında biriken terdeki tuzlar zarar verebiliyor cihaza.
  • Ilginc ben bu saati ilk ciktigi dönem aldim ve hergün ya kosarim ya agirlik calisirim yani iyi terlerim ona ragmen bende herhangi bir oksitlenme olmadi. Ancak sunuda belirteyim saati suya sokmamaya özen gösterdim, dusta veya islanacak zaman cikardim. Yüzmek icin zaten klorlu suya karsi dayanikli degil kullanilmaz yani. Ancak bende oksitlenme olmadi, anternmandan sonra saati hic silmedimde.
  • Carpkadir C kullanıcısına yanıt
    Yüzme için de kullanmak istiyorsan Samsung Gear Fit 2 Pro'yu tercih etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

iPhone ile birlikte Gear fit 2 kullanıyorum bugün markete baktım önerilerin bölümüne. Spotify gelmiş ama telefon ile senkronize değil Bluetooth kulaklık icin fakat çevrimdışı özelliği filan var ilgilenenlere duyurulur.

Bileklikteki Spotify ayarlarından playback kısmından stream on wifi yerine remote seçersen, telefondaki veya bilgisayardaki Spotify uygulamasını kontrol edebiliyorsun.
  • ybguvenc Y kullanıcısına yanıt
    Androidmi iOS mu kullanıyorsun ben iOS kullanıyorum öyle bir ayar Yok maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

Androidmi iOS mu kullanıyorsun ben iOS kullanıyorum öyle bir ayar Yok maalesef.

Ben Android kullanıyorum. İOS da olmaması saçma.
    Gear s2 yi androidlede kullandım suan iOS ile kullaniyorum ve maalesef bazı özellikler Yok. Siz o ayarı saatteki Spotify üzerinden mi yapıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macorono34 -- 15 Eylül 2017; 18:32:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merhaba,

Teşekkürler. Sonrasında ben de araştırdığımda pro nun uygun olduğunu gördüm ama araştırdıkça kafam karıştı. Ben de bunun için yeni bir konu açayım oradan bir cevap bulabilir miyim diye düşündüm

https://forum.donanimhaber.com/yuzme-ve-kosu-icin-band-onerileri--128942842#128942842

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Anasayfadaki Pro başlığına da yazdım. Buraya da ekliyorum dikkatli olmanız adına arkadaşlar.

Yaklaşık 4 aydır Gear Fit 2 kullanıyorum. Amacına uygun olarak, yoğunlukla spor yaparken kullandım. Yaklaşık 2 ay kullanım sonunda şarj pinlerinin değdiği yuvalar oksitlenme yapmaya başladı, başka kir tutuyor gibiydi ben de yumuşak plastik malzeme ile temizliyordum ancak bir süre sonra yuva üstünde birikenin pislik değil küf olduğunu anladım. Üzerini ne kadar temizlesem de artık şarj almıyor saat. Samsung'un yurtdışı teknik destek forumlarında bu durumdan müzdarip insanlar çok ve terdeki pH dengesinin iyi hesaplanamadığı ve üründe bir tasarım hatası oluşturduğu söyleniyor. Samsung maalesef bunları üretim hatası olarak kabul etmemiş okuğum örneklerde ve insanlar arka paneli değiştirmek suretiyle çözüm bulabilmişler.

Ben de benim saati en kısa süre içerisinde servise götüreceğim ancak Eskişehir'deki Samsung servisi ile bundan önce problem yaşamıştım. Bu sefer önce Samsung'u arayıp kaydı orada oluşturup tüm detayları aktardım, yerel servise gittiğimde bana verilen ID'yi Samsung merkezi servise ileteceğim. Karşılaşmadıkları bir problem olduğundan takip edeceklerini söylediler.

Cihazın arkası nemli yada islak iken şarj etmeye çalıştın mı hiç, belki ondan olmuştur.

• macorono34 kullanıcısına yanıt
    Evet bileklikteki Spotify uygulaması ile yapıyorum.

Gif:
    yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/nC94wGO33MwTbw

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.