Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ekranin altindaki baglanti yerinden geliyordu o ses, bir sure sonra kesildi ama kayis kasanin ustune cikti 1mm kadar, simdi de kayis klipsin alt sag tarafindan ayrilmaya basladi. Garantiye sorucam bakalim, 6 aylik kullanimda bu hale gelmesi normal mi diye.

Ek olarak, bazi sorunlar cikmaya basladi. Sarj ile ilgili, 100% oldugunda simsek simgesi ekranda kalmaya devam ediyor, o haldeyken alirsam da, pil %85-%80'lere 5-10 dk icinde iniyor, sonraki dusus orani normal. Ben de simsek ekrandan tamamen kalkana kadar birakiyorum, bu sekilde azalma eskisi gibi normal seyrinde gidiyor. 1,5 saat kadar toplam sarj zamani.

Bazi sensorler calismayi birakiyorlar. Raise to wake bazen calismiyor, kapatip acinca duzeliyor. Bazen DND moddayken Raise to wake calismaya devam ediyor, yine kapatip acinca duzeliyor.

Bir gun bir baktim Calorie ve Steps 0 ki bu imkansiz. 24 H Log'a bakinca birkac gundur uyku dahil hicbir datayi tutmamis. Yine kapatip acinca duzeldi.

Genellikle tus ile uyandirdigimda, tus farketmeksizin ekran acilip kapaniyor, tekrar tusa basarak acmak zorunda kaliyorum.

Genel olarak ekrandaki bilgiler guncel acilmiyor. Mesela saat 15:30'da ekrana baktik diyelim, aradan 15 dk gecti, ekrani actigimda once 15:30'u goruyorum, ceyrek - yarim saniye kadar eski zamani gosterdikten sonra guncelleniyor. Bu diger app'ler icin de gecerli, Calorie, Steps, Floors, HR. Bu sorunla Haziran sonunda gelen guncellemeyle tanistim, onceki surumde yoktu. Son cikan surumde de devam ediyor, sadece daha seri guncelliyor yeni surum.

Pil kullanimi da GPS ve WiFi haric her sey aciksa 1.5 gun, BT'u kapali tutarsam da 2-2,5 gun gidiyor. Bunda tabi kullanilan watchface'in onemi buyuk, animasyon icerenler ve acik arka plan renklerine sahip olanlar genelde pili fazla tuketiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 26 Ocak 2018; 4:13:53 >

• Bugün bendeki saatin aynısını bir telefoncu arkadaşda test ettik.gelen aramalarda bende sadece aramayı reddetme ikonu kırmızı renkte çıkıyor. Cevapla butonu çıkmıyor. Ama diğer telefonda cevapla butonu ve reddetme butonu aynı anda çıkıyor. Bunun sebebini bilen var mı . yani cevapla butonu yeşil yukardan reddetme butonu kırmızı alttan. Benimki ise sadece biri çıkıyor. Bana ilginç geldi. Çözümünü bilen var mı acaba. Bu arada telefonum lg g6 diğer telefon ise samsung marka idi. Program kısıtlaması olabilir mi diye düşünmeden edemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: archangeliques

Bende ekranin altindaki baglanti yerinden geliyordu o ses, bir sure sonra kesildi ama kayis kasanin ustune cikti 1mm kadar, simdi de kayis klipsin alt sag tarafindan ayrilmaya basladi. Garantiye sorucam bakalim, 6 aylik kullanimda bu hale gelmesi normal mi diye.

Ek olarak, bazi sorunlar cikmaya basladi. Sarj ile ilgili, 100% oldugunda simsek simgesi ekranda kalmaya devam ediyor, o haldeyken alirsam da, pil %85-%80'lere 5-10 dk icinde iniyor, sonraki dusus orani normal. Ben de simsek ekrandan tamamen kalkana kadar birakiyorum, bu sekilde azalma eskisi gibi normal seyrinde gidiyor. 1,5 saat kadar toplam sarj zamani.

Bazi sensorler calismayi birakiyorlar. Raise to wake bazen calismiyor, kapatip acinca duzeliyor. Bazen DND moddayken Raise to wake calismaya devam ediyor, yine kapatip acinca duzeliyor.

Bir gun bir baktim Calorie ve Steps 0 ki bu imkansiz. 24 H Log'a bakinca birkac gundur uyku dahil hicbir datayi tutmamis. Yine kapatip acinca duzeldi.

Genellikle tus ile uyandirdigimda, tus farketmeksizin ekran acilip kapaniyor, tekrar tusa basarak acmak zorunda kaliyorum.

Genel olarak ekrandaki bilgiler guncel acilmiyor. Mesela saat 15:30'da ekrana baktik diyelim, aradan 15 dk gecti, ekrani actigimda once 15:30'u goruyorum, ceyrek - yarim saniye kadar eski zamani gosterdikten sonra guncelleniyor. Bu diger app'ler icin de gecerli, Calorie, Steps, Floors, HR. Bu sorunla Haziran sonunda gelen guncellemeyle tanistim, onceki surumde yoktu. Son cikan surumde de devam ediyor, sadece daha seri guncelliyor yeni surum.

Pil kullanimi da GPS ve WiFi haric her sey aciksa 1.5 gun, BT'u kapali tutarsam da 2-2,5 gun gidiyor. Bunda tabi kullanilan watchface'in onemi buyuk, animasyon icerenler ve acik arka plan renklerine sahip olanlar genelde pili fazla tuketiyor.

Hocam hemen hemen aynı sorunlarımız var. Ve şuana kadar gördüğüm bir sende bir de bende sorun var. Herkesin saati düzgün çalışıyor herhalde :)

2 günlük şarj süresi aslında benim için yeterli. 2.5gün bluetooth ile kullananlar arkadaşlar var bluetooth ile kullanmıyorum ve 2.5 gün gidiyor. o yüzden sordum.

benim saatim daha 3 haftalık. bu kadar kısa sürede sizinde dediğiniz yerden ses geliyor. 6 ay sonra muhtemelen kırılıp dökülür.

Aslında saat ilk hafta nabız ve kat sayma dışında düzgün çalışıyordu. Kalp ritmini doğru ölçmüyor diye resetledim. Resetlemez olaydım. Resetledikten sonra adımları da düzgün saymıyor. Oturduğum yerde ve yatarken adam atmışım gibi algılıyor.

Spor yaparken motive olayım kendimi daha çok teşvik edeyim diye bir hevesle aldım ama hevesim kursağımda kaldı. Zaten saati telefona bağlamıyorum. Adım ve kalp ritmini de doğru ölçmüyor. E ne yapayım şimdi ben bunu.

saatin en doğru çalışan kısmı uyku takibi. Yatış kalkış zamanlarını doğru gösteriyor. Tabi takibi bırakmazsa. Genelde artık yatmadan önce kapatıp açıyorum ki adım uyku takibi vs doğru çalışsın diye.

ayrıca bu gün test amaçlı cihazın bütün özelliklerini açtım (bluetooth wifi gps). 2.5 saatlik yürüyüş yaptım ve %40 şarjı gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdaruz

Bugün bendeki saatin aynısını bir telefoncu arkadaşda test ettik.gelen aramalarda bende sadece aramayı reddetme ikonu kırmızı renkte çıkıyor. Cevapla butonu çıkmıyor. Ama diğer telefonda cevapla butonu ve reddetme butonu aynı anda çıkıyor. Bunun sebebini bilen var mı . yani cevapla butonu yeşil yukardan reddetme butonu kırmızı alttan. Benimki ise sadece biri çıkıyor. Bana ilginç geldi. Çözümünü bilen var mı acaba. Bu arada telefonum lg g6 diğer telefon ise samsung marka idi. Program kısıtlaması olabilir mi diye düşünmeden edemedim.

Samsung telefonlar cevapla özelliğini destekliyor. Diğer telefonlarda sadece reddetme var.
  • Arkadaşlar merhaba.

Benim telefonum iPhone 7 Plus, ancak gear fit 2'yi beğendim ve satın almak istiyorum. iPhone ile uyumlu yazıyor ama bir sorun yaşar mıyım acaba ? iPhone kullanıp deneyimleme imkanı olan var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

Arkadaşlar merhaba.

Benim telefonum iPhone 7 Plus, ancak gear fit 2'yi beğendim ve satın almak istiyorum. iPhone ile uyumlu yazıyor ama bir sorun yaşar mıyım acaba ? iPhone kullanıp deneyimleme imkanı olan var mıdır acaba ?

Kısıtlı olsada kullanabilyorsun. Mesela ücretli uygulamaları kullanamiyorsun.
  • soldier. kullanıcısına yanıt
    iPhone kullaniyorum, Cevapla ozelligi calisiyor. Android tarafinda da sadece Samsung'un desteklemesi buyuk sacmalikmis. Donanim ayni, OS ayni telefonlarda cunku. Sadece Samsung'da calisan baska ozellikler var mi?
  • Benimki iki gündür adım saymayı bıraktı sürekli sıfır gösteriyor. Çözüm bilen var mı acaba?

• shumin S kullanıcısına yanıt
    Kapatıp açın

• Aliexpressten 3 haftada geldi

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

• kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle kullan.

şeklini beğendim ama renk uyumu pek olmamış gibi. Siyah rengini tercih etseydiniz sanki daha iyi olurdu.

ilan linkini paylaşabilir misiniz?
  • Büyük C B kullanıcısına yanıt
    Siyah olanında pek fark edilirlik yok orjinal kayışıda siyah olduğundan farklı bişey olsun istedim.Linki aşağıda paylaşıyorum.

Paslanmaz Çelik Metal Samsung Dişli Fit2 SM-R360 Yedek Askı Watchband Bileklik Samsung Akıllı İzle w Bağlayıcı

aliexpress.com
    US $14.28 |Stainless Steel Metal Watchband For Samsung Gear Fit2 SM R360 Replacement Strap Wristband For Samsung Smart Watch w Connector-in Smart Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/3iIrIZ7J?fromSns=Copy
    to Clipboard

(from AliExpress Android)

• Sony Xperia Z3 Plus kullanıyorum. Acaba telefonda Spotify açıkken şarkı değişimi saat üzerinden yapılabiliyor mu?

• Tasarımı ve özellikleri çok hoşuma gitti.
  • emre00 E kullanıcısına yanıt
    Spotify hem telefondan şarkı seçme vs işlemleri olarak hemde direk saatten dinlenecek şekilde kullanılabiliyor

• Gear Fit 2 hala alınır mı arkadaşlar? Bir yıla yakındır Mi Band 2 kullanıyorum. Daha iyi bir şeye geçmek istedim.

Amazfit Bip ile Gear Fit 2 arasında kaldım. (Alacağım yerde Amazfit Bip ile Gear Fit 2 arasında 100 TL fiyat farkı var.)

Amazfit Bip Artıları;
    45 gün pil ömrü var. Ekranı Memory lcd tarzı bir şey gün ışığında mükemmel görünüyor. Mi fit uygulamasına baya alışığım.

Gear Fit 2 Artıları;
    Pil ömrü daha az ama ekranı normal amoled. Ek olarak uygulama desteği var (Amazfit Bip'de uygulama desteği yok. Mesela Spotify şarkıları bile değiştiremiyorsunuz.) Bunun Türkiye garantisi olacak ek olarak.

Gear Fit 2'nin şarzı en azından 1 hafta gitse hiç düşünmüycem ama 2-3 gün çok az. Hatta konuda yarım gün bile gitmemeye başladı yazanları görünce üzüldüm biraz. Her gün sonunda şarja takabilirim sürekli masanın üstünde sorun etmem. Ancak bu kadar her gün şarj etmek problem yaratırmı acaba?

• Merhaba arkadaşlar. Ben de ürünü alalı 3-4 gün oluyor. iPhone 8 plus ile kullanıyorum ürünü. Eşleştirmede sıkıntı yok eşleştirdim ancak, bildirimleri alamıyorum. Bluetooth ile bağladım S Health ile de senkronize bir şekilde çalışıyor ancak dediğim gibi hiçbir bildirim gelmiyor bilekliğe. Ne mesajlar ne mailler ne aramalar hiçbirşey yok. Gear Fit uygulamasındaki bildirimler sekmesinde bildirimleri al kısmı açık, bildirim göstergesi de açık ancak bildirim alamıyorum. Çözüm üretecek olan arkadaşları bekliyorum. Hem benden başka iPhone cihazı olup sıkıntı yaşayan arkadaşlar da faydalanırlar. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
  • Bu saatte kendi mesajımızı yazamayız mi ki, çikan bir harfli klavye var wi-fi şifresi yazarken,hazır mesaj kullanmak istemiyorum.

• d3wildagg3r D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, telefonla uye olmadigim icin ozel mesaj atmaya izin vermiyordu forum, artik okumaya da vermemeye baslamis, yani mesajinizi okuyamadim. buradaki yaziya istinaden ben bildirim almak icin ekstra bir sey yapmadim. bluetooth ile bagli oldugu surece bildirimler geliyor. gear'a reset atip yeniden eslestirmeyi deneyin, 2 ayri bluetooth eslestirmesi yapilacak, biri standart kullanim, digeri bildirimler icin, ikisini de yapmaniz gerek.
  • Arkadaşlar merhaba, ben bir seneye yakındır kullanıyorum oldukça memnunum hatta nabız ölçümünden dolayı kalbimin durduk yere çok hızlı attığını anladım bendeki bir sağlık sorununu onun sayesinde öğrenmiş oldum. Ayrıca yürüyüş ve diyet programım var. Yani bana aldıktan bir süre sonra çok faydalı oldu.

Yalnız verileri sadece Samsung healt uygulamasına aktarıyor sanırım. o da çok şarj yiyor, xz1 kullanıyorum, aradım taradım bulamadım verileri aktarabileceğimiz başka bir uygulama var mı yada ne bileyim bu healt uygulamasının daha az şarj yemesini nasıl sağlarım, arka plan etkinliğini kısıtla diyorum ama biraz nafile kalıyor. Samsung healt güzel bir uygulama ama çok şarj yemese daha iyi olacak.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.