Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

biri bende biri annemde 2 adet gearfit2 pro var.

bende huawei gr5 2017 telefon var.

sorun 1;

Uzaktan bağlantı (wifi üzerinden) yapabilen varsa lütfen anlatsın.

sorun 2;

iki farklı saati ayrı ayrı nasıl aynı telefona bağlarım... (İkisi aynı anda değil.)
  • Arkadaşlar merhaba, huawei mate 9 kullanıyorum. Gear fit 2 almayı düşünüyorum. Samsung telefonlardan farklı olarak yapamayacağım kullanamayacağım şeyler nelerdir bilekliği tam manası ile kullanabilirmiyim? Birde telefonun bataryasını çok fazla etkiliyor mu?
  • kamenzü kullanıcısına yanıt
    Sorun 2 dediğin gerçekten sorun mu? İki farklı saati bağlamaktaki amaç ne? Bluetooth kulaklık olsa hadi şarjı bitince diğerine geçmek mantıklında gear fitn2 nin kullanim amacına ters zaten. Cihaz kendi üzerinde kullanıcıya ait birçok veri turuyor. App üzerinden de telefonda gösteriyor. 2 saat farklı zamanlarda bile olsa kullanılamaz. Resmi olmayan app ile kullanilsa bile amacına uygun olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanist

Sorun 2 dediğin gerçekten sorun mu? İki farklı saati bağlamaktaki amaç ne? Bluetooth kulaklık olsa hadi şarjı bitince diğerine geçmek mantıklında gear fitn2 nin kullanim amacına ters zaten. Cihaz kendi üzerinde kullanıcıya ait birçok veri turuyor. App üzerinden de telefonda gösteriyor. 2 saat farklı zamanlarda bile olsa kullanılamaz. Resmi olmayan app ile kullanilsa bile amacına uygun olmayacak.
    sorun 2; annemin hareketliliğin kontrol etmek ve onu uyarmak için.

her iki saate ayrı ayrı bağlanma ihtiyacı bundan dolayı...
  • kamenzü kullanıcısına yanıt
    Sanırım sağlık sorunu söz konusu. Eğer doğru anladıysam geçmiş olsun...

Bu teknik açıdan mümkün değil. Saat kişiye özel verileri tutup uygulama ile telefona aktarıyor. Hareketsizlik, adım sayar, kalp ritmi ölçme gibi birçok veriyi telefondaki uygulama üzerinden gönderiyor. Bildirimler de ayrı konu. Bu ihtiyacınızı karşılamayacak maalesef.
  • Bugün yeni güncelleme geldi yeni özellikler eklenmiş

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

• metinuyar M kullanıcısına yanıt
    iOS'ta guncellemeden sonra Gear Manager baglanti kuramadi bir sure, app'te Check the status of your gear mesaji cikiyordu. Cesitli restart ve Bluetooth eslestirmelerinden sonra kendi kendine baglanti sagladi. Simdilik her sey yolunda gibi yalniz bu baglanti kurma asamalari sirasinda cok fazla pil tuketimi oldu, internette de yeni surumun fazla pil tukettigiyle ilgili yorumlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 28 Nisan 2018; 0:31:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstar_89

Arkadaşlar merhaba, huawei mate 9 kullanıyorum. Gear fit 2 almayı düşünüyorum. Samsung telefonlardan farklı olarak yapamayacağım kullanamayacağım şeyler nelerdir bilekliği tam manası ile kullanabilirmiyim? Birde telefonun bataryasını çok fazla etkiliyor mu?
    Telefonun Samsung olup olmaması herhangi bir özelliği kullanmaya mani değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archangelic

iOS'ta guncellemeden sonra Gear Manager baglanti kuramadi bir sure, app'te Check the status of your gear mesaji cikiyordu. Cesitli restart ve Bluetooth eslestirmelerinden sonra kendi kendine baglanti sagladi. Simdilik her sey yolunda gibi yalniz bu baglanti kurma asamalari sirasinda cok fazla pil tuketimi oldu, internette de yeni surumun fazla pil tukettigiyle ilgili yorumlar var.
    Ben de iOS'a geçeceğim kısa bir süre sonra. Bildirimlerde sorun varsa benim için büyük problem olur.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sikinti yok, cihaz daha stabil oldu hatta. Tavsiye ederim.
  • benim ekranda olu piksel var baya buyuk siyah nokta seklinde ekrani degismek istiyorum ama servis 300 tl fiyat ckiardi.Alirken ven bu saati zaten500 odemistim sahsen 500 tlye aldigim saatte 300 tllik masraf yapmaya deymeyecgini dusunuyorum.Bu ekrani daha ucuz yollu bir degisim mumkunmudur.Kendim degiseyim dedim ama iternettenfalanda hic yedek parca bulamadim.Fit 2 icin ekran nerede bulurum.Veya elinde arizali ama ekrani saglam fit 2 olan varsa satin almak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JiletAhmet -- 2 Mayıs 2018; 16:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiletAhmet

benim ekranda olu piksel var baya buyuk siyah nokta seklinde ekrani degismek istiyorum ama servis 300 tl fiyat ckiardi.Alirken ven bu saati zaten500 odemistim sahsen 500 tlye aldigim saatte 300 tllik masraf yapmaya deymeyecgini dusunuyorum.Bu ekrani daha ucuz yollu bir degisim mumkunmudur.Kendim degiseyim dedim ama iternettenfalanda hic yedek parca bulamadim.Fit 2 icin ekran nerede bulurum.Veya elinde arizali ama ekrani saglam fit 2 olan varsa satin almak isterim.
    Cihaz kendi 300 lira, servis halt etmiş.
  • Bu cihazın L sini alsak S kayış oluyor mu ?
  • Merhabalar, cihazı yeni aldım. Yaklaşık 1 saattir şarjda duruyor ancak söylenildiği gibi ne şarj oluyor ibaresi çıktı ne de başka bir şey. Nasıl düzeltebilirim?

• MrtAltg M kullanıcısına yanıt
    Large ve small sadece kayış boyu ile alakalı büyüklükler. Cihaz sabit tek bir boyuta sahip. Istediğiniz boyunu alıp istediğiniz kayışı kullanabilirsiniz.

• Farkli sarj adaptorleri degistirerek bir kac defa ile prize takin. Bilgisayarinizin usb girisine takin cikarin. Bir kac denemeden sonra sarj isareti cikacak.

• Güncellemeyi yaptım ben de. Arayüz yapmaya çalışıyorum. Hareketsiz süreyi sürekli göstermenin bir yolu var mı. Presetlerde yok ama kod veya başka bir şekilde yapabilen var mı?
    Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]
  • bileğim çok kalın değil sizce s mi alayım l mi ? l bol mu olur acaba merak ettim ona göre sipariş vereceğim
  • Benim de bileğim ince sayılır bile diyemiyorum direk ince diyorum l aldım ama sondan 3 deliğe taktım bolluk yok diyebilirim kendi açımdan
  • Dayıoğlu_1200 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim sorun çözüldü

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.