Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hb indirimi bitti mi band 3 alacam galiba :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya bitt Hb de :( Var mı 300 civarına başka yerde gören duyan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

GPS, Bluetooth, Wi-fi kapalı, Otomatik kalp ölçümü kapalı, Ekran sadece bileği kaldırınca açık diğer zamanlar kapalı şeklinde kullanınca 3 gün gidiyor bende. Sadece akşamları telefon ile senkronize ediyorum. Standart bir arayüz kullanıyorum, gün içinde arada kalp ölçümü yaptırıyorum. Spor yaparsam kendim başlatıyorum.

Bunun dışında deneme amaçlı bluetooth sürekli açık kullandım, telefona sürekli bağlı, diğer özellikler yukarıdaki gibi kapalı. Şarjı 2 gün gidiyor. Yürüyüş yaparken kendim başlatırsam, gps ve bluetooth açık, kalp ritmi ölçme sürekli açık 1 saat kullanınca % 25-30 arası gidiyor.

Bence bu alette şarja takılmayın, çünkü çok hızlı doluyor. Spor sonrası duş alırken şarja bırakıyorum, en fazla 1 saatte doluyor şarjı. O yüzden tüm özellikleri açık doya doya kullanın. Sürekli ekran açık, sürekli kalp ritmi açık, sürekli gps açık kullanırsanız tabi ki 3-4 saatte biter. Ama ben şu an sürekli bluetooth açık kullanıyorum, spor yaparken de otomatik gps ve kalp ritmini açıyorum, 1 gün içinde 1 saat spor dahil gün sonunda %45 kalıyor. (Tüm gece de bileğimde takılı uyku takibi için)

Tüm bildirimlerin gelmesi, spotify kontrolü, alarm, hava durumu ve daha nice özellik ile bu saat, bu kadar ucuza kaçmaz bence. Almadan önce ben de şarjdan çekiniyordum fakat aldıktan sonra gördüm ki saat hem çok şık hem çok kullanışlı hem de şarjı kafaya takmayacak süre dayanıyor. Yine de son karar sizin. Bence bu fiyata kaçmaz bir ürün.
    hocam ekran etradındaki malzeme nedir ? boyalı plastik mi ? çarpma durumunda falan boya atması falan oluyormu?

Diğer arkadaşlara da soruyorum tabi :)

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Polikarbonat malzemeye benziyor, hatırlarsanız htc one x kasası bu şekildeydi. 1,5 aydır kullanıyorum 1-2 kere de çarptım ama çizik bile yok. Uzun süreli kullanımda da böyle bir problem yaşayan duymadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

Polikarbonat malzemeye benziyor, hatırlarsanız htc one x kasası bu şekildeydi. 1,5 aydır kullanıyorum 1-2 kere de çarptım ama çizik bile yok. Uzun süreli kullanımda da böyle bir problem yaşayan duymadım.
    Anlaşıldı hocam alacağız o zaman ama şimdi de bulunmuyor
  • Telefondaki bildirimleri fit 2 den alamıyorum şuan konuyla ilgili fikri olan var mı

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    Metal o kısım.. Alt taraf plastik. Ben garantiye gönderdikten sonra kasayı değiştirdiler ve gelen kasa daha sağlam ve rengi biraz daha koyu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • laf1010 kullanıcısına yanıt
    Gear uygulamasından bildirim ayarlarını kontrol edin. Bunu dışında telefon bağlantısının sağlıklı olduğundan emin olun

• laf1010 kullanıcısına yanıt
    Telefon android ve hangi versiyon . 7.0 ve üstü ise bildirim okuma izni gerekli onu açmalısın telefondan
  • drdonanım D kullanıcısına yanıt
    Bildirim okuma izni verdim Plugin ve uygulamalar güncel bağlantı telefon aramalarında çalışıyor yani veri akışı var pil seviyeleri ideal seviye de fakat bunlara rağmen instagram whatsapp hatta sms bildirimi alamıyorum bildirim izinlerin samsung uygulaması üzerinden seçtim bildirim açık yani

• quote:

Orijinalden alıntı: _Krizalit_

Metal o kısım.. Alt taraf plastik. Ben garantiye gönderdikten sonra kasayı değiştirdiler ve gelen kasa daha sağlam ve rengi biraz daha koyu
    Kasa revize oldu o zaman... Fiyatlar uçuk pahalı yeni bir indirim bekliyorum...
  • Benim kayis bugun kasadan ayrildi, teknik servisi aradim garantiye girmiyormus?! Elinde fazla kayis olan veya hasar gorup kenara atilan bir saatin kayisini alabilirim.
  • Aliexpressten uygun fiyata alabilirsin.Birçok çeşit var

• kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Dolar olmus 20 lira, hangi uygun fiyat?
  • Arkadaşlar merhaba ben ürünü ikinci el aldım sıfırladım ama eşleştirme yapamıyorum bunu nasıl çözeriz bir kaç sayfa okudum ama konuyla alakalı yazan bulamadım daha önce bilgi varsa kusura bakmayın şu ekranda takılı kalıyorum

• Allah gönlüne göre versin ozaman...

• ilk sahibi kendi samsung hesabiyla cihazi kilitlemis, kilidi kaldirmadigi surece eslestirme yapamazsiniz.
  • evet öle oluyormuş neyseki kendisine ulaştım onu hesabıyla tekrardan sıfırlama yaptık durum çözüldü.
    başka sıkıntı yaşayan olursa diye yazayım eşitleme yapılırken orda seçenek var etkinleştirme kilidini aktif etmek ile ilgili ilk sahibinin hesabıyla onu seçmeden sıfırlama yaptım.sonra kendi hesabımla eşleştirebildim.
  • Dun 15.30da tekrar stoga girdi.319 tlye aldim ama ertesi gun temin edilemedi diye msj attilar.

• Arkadaşlar alete endomondo kurulu. aktivite sonrası tüm verileri telefona aktarıp senkronize ediyor.. Ama koşu esnasında GPS açık olsa bile koşu bitiminde GPS i nasıl senkronizasyon edeceğim..? telefonda GPS verilerini göremiyorum.. Siz gear fit 2 de GPS i hangi amaçla ve nasıl kullanıyorsınuz tam olarak..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.