Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar işitme engelliyim sabahları uyandıracak güçlü titreşimli bileklik arıyordum xiamo mi band 2 mi yoksa bu mu daha iyi? bu ikili arasında kararsızım.
  • Eski miband 1, pebble classic ve gear fit 2 kullandım. Titreşimi en güçlü pebble dı, ama o bile bazen uyandırmıyordu beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gps olayı,herhangi bir aktive başlatıncamı yol haritası veriyor yoksa o gün içinde bulunduğun yerde nerelerde gittiğin mi,mesela ben günde 10-12 km yol yaparım herhangi bir aktivite ayarlamasamda gps otomatikman devreye girip nerelere gittiğimi kaydediyor mu?
  • cogman kullanıcısına yanıt
    Otomatik aktivite takip menüsünde yürüyüşü aktif edip konum özelliğimi de aktive ederseniz söylediklerinizi yapar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krizalit_

Otomatik aktivite takip menüsünde yürüyüşü aktif edip konum özelliğimi de aktive ederseniz söylediklerinizi yapar
    bu durum pile çok etki edermi devamlı açık kalacak,birde kimi zaman araba ile gidiyorum kimi zaman 1-2 saat oturuyorum,bana lazım olan gelen aramaları görme titreşim ve sosyal ağ mesajlarını görme,attığım adımlar ve nerelere gittiğim
    şuan mi band 2 var ama değişiklik olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 24 Temmuz 2018; 22:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cogman

bu durum pile çok etki edermi devamlı açık kalacak,birde kimi zaman araba ile gidiyorum kimi zaman 1-2 saat oturuyorum,bana lazım olan gelen aramaları görme titreşim ve sosyal ağ mesajlarını görme,attığım adımlar ve nerelere gittiğim
    şuan mi band 2 var ama değişiklik olsun istiyorum

Alıntıları Göster
    konum açık.kalp sensörü açık 1 saat 10 dakkikalık yürüşte ortalama %35 şarj yiyiyor bendeki
  • albaycan A kullanıcısına yanıt
    cihazı yeni aldım
    iphone ile eşleştirdim,mesela gelen mesajları kısdan cevaplama varmı,whatsapp mesela,tamam evet vs oto kısa mesajlar
    birde titreşimi çok güçsüz,mi band 2 nin yarısı kadar,titreşim arttırma falan varmı acaba
    birde gelen uygulama bildirimini iptal etme varmı,bileklik üzerinde engelle falan yazıyorda,tekrar açma imkanı olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 30 Temmuz 2018; 21:22:16 >
  • Arkadaşlar Gear fit2 de oturduğunuz yerde kolunuzu uzattığınız zamanlarda adım ekliyormu sayaç?

• Merhaba, Aliexpress'ten saat tokali kayis alan oldu mu? Memnun musunuz?
  • Ben aldım ve kullanıyorum. Kalitesi orijinal band gibi olmasa da, ben memnunum. İş görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    Link verebilir misiniz?
  • Paslanmaz Çelik Metal Samsung Dişli Fit2 SM-R360 Yedek Askı Watchband Bileklik Samsung Akıllı İzle w Bağlayıcı

aliexpress.com
    US $14.28 |Stainless Steel Metal Watchband For Samsung Gear Fit2 SM R360 Replacement Strap Wristband For Samsung Smart Watch w Connector-in Smart Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/3iIrIZ7J?fromSns

• Benim aldığım ürün linki aşağıdaki gibiymis.

m.tr.aliexpress.com
    Online Shop En kaliteli L/S boyutu silikon saat kayışı Samsung dişli Fit2 Pro SM-R360 bilek silikon Watchband dişli fit 2 pro askısı | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/item/32844266418.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk45 -- 22 Ağustos 2018; 14:8:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress.com
    US $1.79 20% OFF|L/S Watch Wrist bands For Samsung Gear Fit 2 Pro Band Silicone Watchband Protective Case Cover For Samsung Fit 2 SM R360 Strap-in Smart Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/Z36JFJF7

Linkteki nin mavisini aldım memnunum bir sorun yok şimdilik. Hatta yedek olsun diye farklı rengini de sipariş vermeyi düşünüyorum.

• foxwoods kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler arkadaslar.

@foxwoods, ben de Comlyo'dan almayi dusunuyorum, bazi yorumlarda silikonda ve metalde capaklar var torpulemek zorunda kaldim bilegimi kesmesin diye yazanlar olmus, sizde de oldu mu boyle?

Apple Watch kayisindan da cikmis, gayet guzel duruyor ama $8-10 verilir mi bilmiyorum.
    aliexpress.com
    US $8.54 5% OFF|For Samsung Gear Fit 2/Gear fit2 pro strap smart bracelet Silicone breathe Sport watch Double color bands 5.5 8.1inch-in Smart Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Gear-Fit-2-Gear-fit2-pro-strap-smart-bracelet-Silicone-breathe-Sport-watch-Double/32914002177.html

Bir de cihazla kayis arasinda adaptoru olani var, goruntu olarak adaptorsuzu daha iyi dursa da dayaniklilik acisindan adaptorluler daha iyi. Benim orijinal kayisin klipsi kayisin icinden ayrildi, baya uretim hatasi, yapistirici atti ama Samsung kullanici hatasi diyor...
    aliexpress.com
    US $6.31 27% OFF|Double Color Silicone Replacement Watch Band Wrist Strap for Samsung Gear Fit2 SM R360/R350 Gear Fit2 PRO Smart Watch Adjustable-in Smart Accessories from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Double-Color-Silicone-Replacement-Watch-Band-Wrist-Strap-for-Samsung-Gear-Fit2-SM-R360-R350-Gear/32902762376.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangelic -- 23 Ağustos 2018; 5:31:54 >

• Ben bir sorun yaşamadım, bana gelende bir sorun yoktu en azından. Gelir gelmez taktım kullanmaya başladım.

• Ankara içi alınık gear fit 2, pro veya gear sport
  • Arkadaşlar ücretsiz watch face atabilirmiyiz? Bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: selami023

Arkadaşlar ücretsiz watch face atabilirmiyiz? Bilen var mı?
    Ben tasarım programını indirdim kendim basit bir tane hazırladım. Size de tavsiye ederim. Ücretsiz de birçok var ama ben olabildiğince sade bir arayüz yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 26 Ağustos 2018; 21:30:53 >
  • Detayları paylaşırmısınız hocam rica etsem? Pm bekliyorum sizden.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.