Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamamdır l alayım o zaman. en kötü ihtimal sizin yaptığınız gibi biraz daraltırım deliklerden
  • direkt wi fi ile bilekliği telefon a bağlayabiliyor muyuz yoksa bluetooth şart mı ?
  • İki şekilde de bağlayabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba tekrar, daha önce şarj pinlerindeki korozyon yüzünden gearım yakında şarj olmayacak demiştim ve şarj almayı bıraktı
    izmir balçovadaki aren samsung yetkili servisine verdim ve 1 gün içinde anakart batarya ve arka kapağı yeni seri ile değiştirip verdiler

problemi yaşayanlara duyurulur

asıl sorum su geçirmezlik durumu nasıldır? orada aceleyle sormayı unuttum ama sensörde barometre ekrana bastırınca değişiyor. su geçirmezliğinde sorun yok herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamie Hyneman -- 21 Mayıs 2018; 13:6:41 >
  • Jamie Hyneman kullanıcısına yanıt
    Ben de bir suru sorun icin servise verdim, basta pil ve genel olarak takilmayla ilgili. Mesela ekran parlakligini acmak icin ustten kaydirdigimiz menude parlaklik tusuna basiyorum, bir sure bekleyip ana ekrana atiyor ve bunu ustuste 4-5 kere yapiyor. BT'u actigimda da ekran donuyor birkac saniye vs. Kasayi degistirip geri verdiler, testlerden gecmismis...

Kasa acildigi icin de acikcasi Samsung'a guvenemiyorum, yani servise giden bir urunu dusta, havuzda, denizde vs kullanmanizi tavsiye etmem.

"sensörde barometre ekrana bastırınca değişiyor"

burada ne demek istediginizi anlayamadim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: archangelic

Ben de bir suru sorun icin servise verdim, basta pil ve genel olarak takilmayla ilgili. Mesela ekran parlakligini acmak icin ustten kaydirdigimiz menude parlaklik tusuna basiyorum, bir sure bekleyip ana ekrana atiyor ve bunu ustuste 4-5 kere yapiyor. BT'u actigimda da ekran donuyor birkac saniye vs. Kasayi degistirip geri verdiler, testlerden gecmismis...

Kasa acildigi icin de acikcasi Samsung'a guvenemiyorum, yani servise giden bir urunu dusta, havuzda, denizde vs kullanmanizi tavsiye etmem.

"sensörde barometre ekrana bastırınca değişiyor"

burada ne demek istediginizi anlayamadim?
    şu an su geçirmez telefonlarda kullanılan bir yöntem
    sensör kısmına giriyorsunuz eğer herhangi bir hava kaçağı yoksa ekrana bastırınca iç basınç artıyor ve bu barometre değerini değiştiriyor
    kaçak varsa değerde değişme olmuyor

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s7-s7-edge-ana-konu--114304121-2894

• 319liraya hb.den aldım umarım memnun kalırım. amazfitpace'i beğenmemiştim.
  • Arkadaşlar almayı düşünüyorum en büyük endişe pil süresi :( Telefondan bağımsız, parlaklık orta seviye de, gps kapalı vs olsa 4-5 gün görmek mümkün mü? Her şey açık ne kadar gidiyor ? Her şey kapalı nedir durum ? Mi Band 2 kaybolduğundan almaya yeltendim ama sarj süresi korkutuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaraki_kenpachi

Herkese selamlar... Bir sorum olacak... Aynı mesafeler ama telefon ayrı,bileklik ayrı ölçüyor yakılan kaloriyi...Sizce hangisi doğru olan...Cihaz Note 8,bileklik gear fit 2...Birbirinden bağımsız olarak kullanıldığında sonuç kafa karıştırıyor da sormak istedim, teşekkürler=)

İkisinden biri kapanmıyor mu ? Bu data karmaşası yapmıyor mu ?

• sarpuli kullanıcısına yanıt
    GPS, Bluetooth, Wi-fi kapalı, Otomatik kalp ölçümü kapalı, Ekran sadece bileği kaldırınca açık diğer zamanlar kapalı şeklinde kullanınca 3 gün gidiyor bende. Sadece akşamları telefon ile senkronize ediyorum. Standart bir arayüz kullanıyorum, gün içinde arada kalp ölçümü yaptırıyorum. Spor yaparsam kendim başlatıyorum.

Bunun dışında deneme amaçlı bluetooth sürekli açık kullandım, telefona sürekli bağlı, diğer özellikler yukarıdaki gibi kapalı. Şarjı 2 gün gidiyor. Yürüyüş yaparken kendim başlatırsam, gps ve bluetooth açık, kalp ritmi ölçme sürekli açık 1 saat kullanınca % 25-30 arası gidiyor.

Bence bu alette şarja takılmayın, çünkü çok hızlı doluyor. Spor sonrası duş alırken şarja bırakıyorum, en fazla 1 saatte doluyor şarjı. O yüzden tüm özellikleri açık doya doya kullanın. Sürekli ekran açık, sürekli kalp ritmi açık, sürekli gps açık kullanırsanız tabi ki 3-4 saatte biter. Ama ben şu an sürekli bluetooth açık kullanıyorum, spor yaparken de otomatik gps ve kalp ritmini açıyorum, 1 gün içinde 1 saat spor dahil gün sonunda %45 kalıyor. (Tüm gece de bileğimde takılı uyku takibi için)

Tüm bildirimlerin gelmesi, spotify kontrolü, alarm, hava durumu ve daha nice özellik ile bu saat, bu kadar ucuza kaçmaz bence. Almadan önce ben de şarjdan çekiniyordum fakat aldıktan sonra gördüm ki saat hem çok şık hem çok kullanışlı hem de şarjı kafaya takmayacak süre dayanıyor. Yine de son karar sizin. Bence bu fiyata kaçmaz bir ürün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben ayni sebeplerden dolayi ikisi arasinda kaldim.siz hangisini tercih ettiniz ve memnun musunuz tercihinize göre

• Merhaba arkadaslar sizce gear fit 2 mi almaliyim yoksa amazfit bip mi?Hangidi daha kullanisli ve estetik duruyor.Yani kiyafetlere gore mesela hangisini tercih etmeliyim ya da ozelliklere gore.Amazfit bip kullanimi guzel mi sizce

• Negative35 N kullanıcısına yanıt
    Xiaomi daha uzun pil süresine sahip, saat tasarımlı ancak yazılımsal bazı sıkıntıları olabiliyor. Mesela gece uyku takibi yapıyor ama öğlen ufak uykuları algılamıyor. Ya da türkçe dil desteği resmi olarak yok, o yüzden türkçe karakterlerde sorun olabiliyor. Ayrıca 3. parti uygulama desteği de Samsung'a göre daha az.

Gear fit'in en büyük avantajı Samsung olması. Shealth çok çok iyi bir uygulama, Bunun dışında Android marketteki en popüler tüm spor / fitness uygulamaları da destekliyor. Yazılım konusunda hiç sıkıntısını görmedim. Ben tasarımını beğeniyorum fakat bileklik şeklinde tasarım, ona göre karar vermeniz lazım. Ayrıca spotify ve müzik çalar desteği olması da güzel.

Global marka olması, yazılım ve aksesuar desteği, spor çeşitliliği ve diğer uygulamalar ile uyumu sebebiyle ben Gear fit seçtim ve memnunum. Gelen mesajlara cevap yazamama dışında, akıllı saatlerden hiçbir farkı yok. Özelliklerini karşılaştırıp seçiminizi yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkur ederim cevabiniz icin

• Hala alınır mı? yeni model beklenmeli mi?
  • Bence bu fiyata hiç kaçırılmaz bile. Yeni model hakkında duyum bile yok, kimbilir ne zaman çıkacak? Ayrıca çıkınca da bu döviz kuru ve vergiler yüzünden en az 900 TL olur. Paranız ve sabrınız varsa bekleyin, yoksa beklemeye değmez.

• mirohingi kullanıcısına yanıt
    Hocam şarjı ne kadar gidiyor yoğun kullanımda ve ne kadar sürede şarj oluyor. uyku takibide yapmayı planmıyorum o yüzden 17:00 19:00 arası falan şarj edebilirim hergün diğer saatlerde beni yarı yolda bırakmaması lazım.
  • Hocam bir kaç mesaj yukarıda yazmıştım şarj durumunu ama yine de buraya kopyalayayım:

GPS, Bluetooth, Wi-fi kapalı, Otomatik kalp ölçümü kapalı, Ekran sadece bileği kaldırınca açık diğer zamanlar kapalı şeklinde kullanınca 3 gün gidiyor bende. Sadece akşamları telefon ile senkronize ediyorum. Standart bir arayüz kullanıyorum, gün içinde arada kalp ölçümü yaptırıyorum. Spor yaparsam kendim başlatıyorum.

Bunun dışında deneme amaçlı bluetooth sürekli açık kullandım, telefona sürekli bağlı, diğer özellikler yukarıdaki gibi kapalı. Şarjı 2 gün gidiyor. Yürüyüş yaparken kendim başlatırsam, gps ve bluetooth açık, kalp ritmi ölçme sürekli açık 1 saat kullanınca % 25-30 arası gidiyor.

Bence bu alette şarja takılmayın, çünkü çok hızlı doluyor. Spor sonrası duş alırken şarja bırakıyorum, en fazla 1 saatte doluyor şarjı. O yüzden tüm özellikleri açık doya doya kullanın. Sürekli ekran açık, sürekli kalp ritmi açık, sürekli gps açık kullanırsanız tabi ki 3-4 saatte biter. Ama ben şu an sürekli bluetooth açık kullanıyorum, spor yaparken de otomatik gps ve kalp ritmini açıyorum, 1 gün içinde 1 saat spor dahil gün sonunda %45 kalıyor. (Tüm gece de bileğimde takılı uyku takibi için)

Tüm bildirimlerin gelmesi, spotify kontrolü, alarm, hava durumu ve daha nice özellik ile bu saat, bu kadar ucuza kaçmaz bence. Almadan önce ben de şarjdan çekiniyordum fakat aldıktan sonra gördüm ki saat hem çok şık hem çok kullanışlı hem de şarjı kafaya takmayacak süre dayanıyor. Yine de son karar sizin. Bence bu fiyata kaçmaz bir ürün.

• arkadaşlar elimde a.expressden gelen ihtiyaç fazlası 3 tane ekran koruyucu var.kargo ücretini verecek arkadaşa ücretsiz yollarım..pm lütfen
    yanlız kargo ücretleri ciddi artmış..bilginiz olun....ankaradayım bu arada...
  • Batarya performansını soran arkadaşlar için;

Bluetooth sürekli açık. Adımsayar, kat sayma, whatsupp, sms, messenger, çağrı bildirimleri sürekli açık halde 4 gün performans veriyor. Ekran sürekli kapalı, otomatik uyandırma hareketi ile ekran açmayı kullanmıyorum. Zaten bildirim gelince ekranda gösteriyor. Daha kısa süre alanlar olmuş. Sebebini anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.