Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Whatsapp bildirimleri için alternatif uygulama:

play.google.com
    W-History Standalone - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lehoang.whatorystand

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hbden 28mayısta aldığım mavi gearfit2yi gear sport alma maksatlı satmak istiyorum. 3-4 aylık temiz bir cihaz. 1,5 yıldan fazla garanti devam ediyor. İlgilenenler pm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 19 Eylül 2018; 23:14:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyvahnecdet

Hbden 28mayısta aldığım mavi gearfit2yi gear sport alma maksatlı satmak istiyorum. 3-4 aylık temiz bir cihaz. 1,5 yıldan fazla garanti devam ediyor. İlgilenenler pm.

Fiyat ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    350

• mi band 3 yada gear 2 arasında kaldım. saatte şarj kısmında oksitlenme oluyormuş fiye duydum bunu çok fazla kişiden duydum.fazla terleyen birisiyim. sorunla karşılaşan oldu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

mi band 3 yada gear 2 arasında kaldım. saatte şarj kısmında oksitlenme oluyormuş fiye duydum bunu çok fazla kişiden duydum.fazla terleyen birisiyim. sorunla karşılaşan oldu mu
    Ben karşılaştım. Uzun süredir oksitlenmeden dolayı saat şarj almıyordu. Ben de Mi band 3 aldım. Bir süredir onu kullanıyorum. Bu arada geçen hafta Gear fit2 yi de Samsung servis e verdim. Geçen cumartesi teslim ettim, 2 gün sonra pazartesi günü alabilirsiniz diye mesaj attılar ama oraya gidip alma fırsatım olmadı. Alınca bakar bilgilendiririm nasıl bir onarım yapmışlar diye. Gear Fit 2 ile Mi band 3 ü karşılaştırmak gerekirse, Mi Band 3 bir haftayı geçen şarjı ve uygun fiyatı ile bir adım önde ama gear fit 2 renkli büyük ekranı ve kullanışlılığı ile daha cazip görünüyor.
  • Herkese merhaba, Samsung gear fit2 saatimi şarjdan çıkardım ancak açılmıyor, şöyleki açmak istediğimde rebooting hatası alıyorum sonra tekrar kapanıyor, acaba aynı sorunu yaşayan varmıdır, nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim, bu arada saati hepsiburada dan almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

Ben karşılaştım. Uzun süredir oksitlenmeden dolayı saat şarj almıyordu. Ben de Mi band 3 aldım. Bir süredir onu kullanıyorum. Bu arada geçen hafta Gear fit2 yi de Samsung servis e verdim. Geçen cumartesi teslim ettim, 2 gün sonra pazartesi günü alabilirsiniz diye mesaj attılar ama oraya gidip alma fırsatım olmadı. Alınca bakar bilgilendiririm nasıl bir onarım yapmışlar diye. Gear Fit 2 ile Mi band 3 ü karşılaştırmak gerekirse, Mi Band 3 bir haftayı geçen şarjı ve uygun fiyatı ile bir adım önde ama gear fit 2 renkli büyük ekranı ve kullanışlılığı ile daha cazip görünüyor.

Alıntıları Göster
    Selamlar. Dün saati teslim aldım servis merkezinden. Oksitlenen şarj noktalarını değiştirmişler. Şu anda düzgün çalışıyor saat.

• Merhaba arkadaşlar, bende dün gear fit 2 alarak araniza katıldım.

Daha önce fit 1 ve gear 2 kullandım.

2 yıl sonra tekrar android saat kullanıyorum.

Şimdi benim sorunum ise saatte ki "Antreman yap" menüsü içerisindeki "Koşu, yürüyüş, bisiklet binme, doğa yürüyüşü, Eliptik bisiklet, egzersiz bisikleti, adım aleti, koşu bandı, hamle, mekik, squat, x şeklinde zıplama, pilates, yoga, kürek makinesi, diğer antremanlar" seçeneklerini düzenleyememe sorunum var.

Yani ben pilates, yoga, gibi seçenekleri kaldırıp yerine barfiks, şınav gibi egzersizleri eklemek istiyorum.

Bunu nasıl yapacağım?

• Arkadaşlar temiz kayisa ihtiyacim var . Bozuk fit2si olan kayisini satmak isteyen ya da elinde olan varsa mesaj atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun samsung damı teleservice demi acaba. sony saatlerin hepsini ne sebep ile gönderirsen gönder direk değişim yapılıyordu en ufak tamir işlemi olmuyordu. abi saatin şarjı 1 saat dayanmaz oldu gönderdim sadece bataryayı değiştirmişler. vida silikonlarının birini düşürmüşler. nabız ölçerin içini toz etmişler ne kadar salak insanlar ya. adamlar şarj manyetiğini bile tamir uyguluyor. ne kadar saçma ya. ufacık aletin içine el ayak sokuyorlar. teknolojik alet alırken 10 kere düşünür oldum artık. üzerinde samsung yazan çöp almam dahda.
  • 11.11 kampanyası ile Gear Fit 2 Pro aldım ve kullanmaya başladım. Amazfit Bip mi,Pace mi derken bu akıllık bilekliği aldım. Kampanya ile 580 TL'ye almış oldum.

Ürün ile ilgili bir şey söylemek için çok erken. Xiaomi Miband'den buna geçiş yapmış oldum ve en çok 30 günlük şarj süresini özlüyorum şimdilik. Efsane bir süre gerçekten. Aslında Bip buna cevap veriyor, ama havuzda ve duş alırken çıkartma zorunluluğu bana uymadı. Gear Fit 2 pro IP68 özelliği ile bu ihtiyaçlarıma cevap veriyor. Eminim Amazfit yakında buna benzer bir şey çıkartıp, bizi yine mutlaka şaşırtacaktır fiyatı ve şarj süresiyle.

Ürününün uyku değerlendirmesini anlamaya çalışıyorum. Hareketsiz, hafif ve kesintisiz diye üç başlıkta uykuyu değerlendiriyor Gear fit 2 pro. Bunlar uykunun hangi aşamaları tam olarak acaba? Daha önce merak edip anlayan varsa, paylaşabilir mi?

• Selamünaleyküm, Samsung galaxy
  • Selamünaleyküm, Samsung galaxy gear fit 2 kullanıcısıyım. 2 yıldan fazla oldu.
    Kordonun saatte takılan kenarı kırıldı şuan kullanamıyorum. Samsung'un orjinal olarak kordon satıyor mu diye araştırma yaptım ama bulamadım.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
    Başına böyle bir durum gelen var mı?
    Orjinal kordon nereden bulabilirim?
    Orjinal veya yedek kordon satılıyor mu?
    Bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

İyi Günler Dilerim.
  • Bileğinde ağrı hisseden var mı? Ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve bileğimde ağrı oluyor.

• Murat0000 M kullanıcısına yanıt
    Aliexpress'te bir çok çeşit var, illa orjinal olsun demezseniz tabi.

• Gear fit 2 var bende son 3 aydır falan uykuyu yanlış gösteriyo takılı değilken bile uykuda sayıyor. Acaba servis bununla ilgilenir mi işlevsiz oldu o özelliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeyfiPasa -- 2 Aralık 2018; 22:45:19 >
  • PCManiakk P kullanıcısına yanıt
    3-4 aydır kullanıyorum herhangi bir problem olmadı
    belki sizin alerjiniz vardır
    bende metal saat yada yuvarlak şekilde,yada apple saati takamıyorum,bileğimde ağrı yapıyor rahatsız ediyor.
  • arkadaşlar bu gear fit 2 cihazının içine resim atılmıyormu çok aradım ama bulamadım yöntemini bilen varmı?
  • Kullandığım gear fit 2 nin kasada kayışlarını bağladığımız yuvaları fazla aşınmış durumda ve artık kayışları tutmuyor. Başına gelen var mı? Önerisi olan var mı? Yapıştırmayı denedim ama yapamadım

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.