Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eklemeyi unutmuşum mp3 yöente biliyorsun telefondan bende spoti yüklü ondan çalabiliyorum gear ile ve gear dan blut ile muzik çalabiliyorsun fakat gear nasıl müzik yükleniyor onu çözemedim daha :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AmoR_

hocam S health temel olarak kullana biliyorsun adım kat su vs gibi

bildirimler geliyor arama whatsap mail normal sms göre biliyorsun sadece armaya hızlı yanıt verebiliniyor.

bide telefondan gearımı bul var fakat gear dan telefonumu bul ios da yok :)

sonra alarım da indire biliyorsun ios da

galaxy app den ekran saati uygulamalarını indire biliyorsun.

son olarakta fit evolution , timer , golf navı , stopwatch ,music player for fit uygulamaları mevcut ios da

ama bu gün samsung bir telefona takım uygulamya baktim dağlar kadar fark var :D

Not: mp3 yönete biliyorsun gear ile benim telefonda spoti yüklü ondan muzik çaldıra biliyor ve herhangi bir blutt hoperlo ya muzik çaldıra biliyorsunuz fakat ben hala gear pc nasıl bağliyoruz çözemedim.

Bir yerde iphone a indirdiğiniz samsung gear fit in içinden telefon hafızasındaki parçalar ulaşıldığı ve ordan seçip saate gönderildiği gibi birşey okumuştum birde sanki bir usb gibi pc den saati gördükten sonra direk yükleme gibi birşeyde olabilir. Ben mac kullanıyorum nasıl olur bilmiyorum tabi. Cihaza elimde olsa kurcalarım ama yok.

Önce ucuz 100 - 150 ₺ lık bilekliklere bakıyordum ama bu cihazın iphone desteğinin geldiğini okuduktan sonra bunu incelemeye başladım
    Diğer ucuz bilekliklere nazaran dikkatimi çeken en önemli özellikleri
    Ekran kalitesi
    dahili 4gb hafızaya sagip olması ( müzik yükleyip telefonu almadan spor yaparken kullanmak için)
    dahili GPS ki bu kat edilen mesafeyi en doğru kayda almaya yaracak birşey.

Ama bir iphone kullanıcısı olarak uyumluluk şüphelerim var.
    Telefonumu bul özelliği mesela o ucuz tüm bilekliklerde var bundan olmaması (iphone için) iyi değil.

• Gear Fit 2 ye müzik yükleme hakkında şöyle bir yazı buldum iphone kullanan arkadaşlar bir bakabilir işe yarıyor mu yazıldığı gibi mi oluyor?

Anlık bildirimleri takip etmek mümkün

Samsung Gear S2 ve Gear S3’teki mesajlaşma ve arama özelliklerine iOS kurulu cihazlardan erişilebilirken, mesaj ve gelen arama bildirimleri de anlık olarak takip edilebilecek. Fitness aktivitelerini izleyebilen Gear S2 ve Gear S3 kullanıcıları, S Health’e erişebilecek ve S Health üzerinden fitness verilerini kolaylıkla yönetebilecek. Uyumlu bir iOS cihazına ve Gear Fit2’ye sahip olan kullanıcılar yürüyüş, koşu, bisiklet sürme gibi pek çok egzersizi otomatik olarak görüntüleyebilecekler. Kalp atış hızı ve uyku izleme dahil olmak üzere Gear cihazlarda tüm sağlık verileri saklanabilecek. Bunların yanı sıra iOS kullanıcıları, Gear cihazları üzerindeki müzik uygulamasını açtıklarında Wi-Fi üzerinden PC ya da Mac cihazlarına bağlanıp müziklerini aktarabilecek ve böylelikle müziğin de tadını çıkarabilecekler.

• Arkadaşlar Google play üzerinden yüklediğim gear yazılımını kaldırıp galaxy apstan yuklemistim.Bu yazılımda uzaktan bağlantı çalışmıyor.Tekrar silip Google playden yükledim sorun ortadan kalktı.Bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmayı düşünen varsa pm atabilir.
  • Letgoda 175 e yazmış 150 ye bıraktı, sıfır siyah large aldım kullanıyorum, hafif ve şık, akıllı :)

• Samsung akıllı saatlerin tasarımları bence pek güzel değil. Bu konuda Huawei ve Motorola ile Garmin biraz daha iyi bana göre
  • samsung olmayan telefonda spotify yükleyebilen var mı?
  • şu an en ucuz nerde ne kadara bulunuyor?
  • www.hepsiburada.com
    Samsung Gear Fit 2 Dark Gray (Android ve iPhone Uyumlu) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/samsung-gear-fit-2-dark-gray-android-ve-iphone-uyumlu-p-TELAKLGEARFIT2KG-L

Hepsiburada da indirime girmiş 303 TL ye alabilirsiniz.
    Ayrıca ekstra indirim kuponunuz ya da kredi kartınızda bonus var ise daha ucuza gelebiliyor.
    Ben aldım bugun elime ulaştı ve gayet güzel ürün ve yeni üründen geldi Son güncelleme ve son üretim tarihli ürün. Gayet güzel duruyor. Bir tek bu marketteki saat arayüzleri ve gps uygulaması lazım bana ama para vermeden halletmeye bakıyorum bulmaya calısıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatevez

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/samsung-gear-fit-2-dark-gray-android-ve-iphone-uyumlu-p-TELAKLGEARFIT2KG-L

Ayrıca ekstra indirim kuponunuz ya da kredi kartınızda bonus var ise daha ucuza gelebiliyor.
    Ben aldım bugun elime ulaştı ve gayet güzel ürün ve yeni üründen geldi Son güncelleme ve son üretim tarihli ürün. Gayet güzel duruyor. Bir tek bu marketteki saat arayüzleri ve gps uygulaması lazım bana ama para vermeden halletmeye bakıyorum bulmaya calısıyorum.

hocam 379 görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Hyneman

quote:

www.hepsiburada.com

hocam 379 görünüyor

Sepete atınca %20 indirim veriyor. 4 gün daha indirimde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Hyneman

quote:

www.hepsiburada.com

hocam 379 görünüyor

Sepete atınca %20 indirim veriyor. 4 gün daha indirimde.

olmuyor

• O zaman kampanya verildiği hesaplar değişiklik gösteriyor.

Bana bu galaxy app haricinde fit 2 için saat arayüzleri lazım.

Bide gps uygulaması tabiki.

Bilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AmoR_

hocam S health temel olarak kullana biliyorsun adım kat su vs gibi

bildirimler geliyor arama whatsap mail normal sms göre biliyorsun sadece armaya hızlı yanıt verebiliniyor.

bide telefondan gearımı bul var fakat gear dan telefonumu bul ios da yok :)

sonra alarım da indire biliyorsun ios da

galaxy app den ekran saati uygulamalarını indire biliyorsun.

son olarakta fit evolution , timer , golf navı , stopwatch ,music player for fit uygulamaları mevcut ios da

ama bu gün samsung bir telefona takım uygulamya baktim dağlar kadar fark var :D

Not: mp3 yönete biliyorsun gear ile benim telefonda spoti yüklü ondan muzik çaldıra biliyor ve herhangi bir blutt hoperlo ya muzik çaldıra biliyorsunuz fakat ben hala gear pc nasıl bağliyoruz çözemedim.

Samsung değil ama android kullanıcısıyız (LG G4)
    Öyle sanıyorum ki kullanım konusunda çok sıkıntı çekmem zaten arayüz vs ile işim olmaz.
    Benim asılm merak ettiğim alarm fonksiyonu varmı? ve daha da önemlisi mesela her 2 saatte bir su içmen lazım diye hatırlatma varmı?
    Ona göre bende eski Fit1 saatimi emekliye ayırıp fit2 ye terfi edeceğim

• SebastianTR S kullanıcısına yanıt
    hocam alarım varda öyle iki saate bir su iç diye alarım yok ama. Ama sen telefonda iki saate bir ayarlarson alarımın adını da su iç koyarsın telefondan çalinca zaten saatte görünüyor gibi çözümler var.
  • cok memnunum 4 gundur kullaniyorum. ancak saati hala kis saati uygulamasinda 1 saat ileride nasil duzeltebilirim?

• AmoR_ kullanıcısına yanıt
    Anladım. Şu Mi nin bilekliğinde var o özellikde bence güzel birşey su hatırlatması.
    2 senedir Fit kullanıyorum ben. Offline konumda telefonla bağlantısı yok sadece saat olarak.
    Şık güzel havalı ama 2 senede 4ay servisde geçirmiştir
    Ön cam 4 kez falan kalktı, 4 kez saatim değişti. Son saatim 6aydır nasıl olduysa hiç bir sorun çıkarmadı ama pil iflas etti resmen.
    Cihaz offline saat dışında hiç bir özelliğini kullanmıyorum, 2 günü çıkaramadığı oluyor.
    Çok sinir etmeye başladı artık iyice.
    Bileğim de de kist olduğundan öyle klasik saat takamıyorum ince olmalı hafif olmalı.
    Gear Fit serisi tam benlik birde arada spor yapınca biçilmiş kaftan.

Bir araştırma yapayım bakalım 150-200TL arasına düşürmeye çalışayım ben.
    Teşekkürler.

• ben 2-3 ay önce 2.el satan birinden aldım 200tl idi,o zaman lenovo vibe p1 vardı onunla kullandım şimdi iphone 7 var bununla da kullanabiliyorum,tavsiye ederim çok güzel saat
  • arkadaşlar bilinen site üzerinden aldım gear fit 2'yi. bileklikte kapanma sorunu var maalesef. Güncelledim, sıfırladım ama nafile, açtıktan 5-10 dakika sonra, bileklik ya donuyor yada tamamen kapanıyor. güç düğmesine basılı tutunca rebooting yazıp tekrar başlıyor. Bu sorunu yaşayıp yada bilipte çözümünü bilen varmıdır acaba, bilekliği iade etmek istemiyorum, yardımcı olabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.