Şimdi Ara

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
911
Cevap
16
Favori
76.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bu_rock01

quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

Arkadaslar lutfen yardimci olun gear fit 2 yi usb 2.0 ile sarj ettigimde sarji cok yavas duserken usb 3.0 ile doldurdugumda full sarjda aliyorum ve satj hizli sekilde dusuyor sizdede durum bu sekildemi siz nasil sarj ediyorsunuz

Ben masaüstü bilgisayara bağlı USB hub dan şarj ediyorum. Sanırım USB 2.0 ya da daha düşük. Zaten bilgisayarda USB3.0 port yok.
    Geceleri yatarken Bluetooth u kapatıyorum. Uyandığımda açıyorum. WiFi ve GPS sürekli kapalı. Bu durumda 3 güne yaklaşıyor şarjın dayanma süresi. Ancak son günlerde merdiven çıkma ölçümünün çok kötü çalıştığını fark ediyorum. Sürekli çıkmadığım katları sayıyor. Dün 66 kat çıkmışım. :) Yine de genel olarak memnunum cihazdan...

Merak ettigim su cihazi sarja takiyorum ve sarjdan cikarip koluma taktiktan snra dogru duzgun cihaz aktif olmazsa bile 10 dakka icinde %100 sarjdan 92 ye dusmesi bu surec cok hizli oluyor sizlerin cihazlarindada mi bu durum boyle

ben telefon sarjı ile şarj ediyorum 100 ile yatıp 90 ile kalkıyorum neredeyse

• B.AYAR kullanıcısına yanıt
    Geldi foto yükleyim. Bir sıkıntı gözükmüyor şuan. Tek canımı sıkan gps wifi 4 gb gibi bir çok özellipi var ama yükleyeceğin program yok markette

Samsung Gear Fit 2 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar navigasyon- arka plan foto koyma wifi ile bilgisayar kontrolü gibi uygulamalar fit 1 de var bunda yok mu ben mi beceremiyorum

• coturhoca C kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler,bende sipariş verdim ama sonra videolardaki mavi biraz genç işi gibi geldi,iptal talebinde bulundum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk mavi aldım sonra siyah istedim sağolsun gönderdi ama benden sonra siyah bitmiş olacak ki o seçimi kaldırdı

• Arkadaslar uyurken saate bakmak icin kolumu kaldirdigimda ekran gelmiyor sizdede durum boylemi yani uyurken tusa basmazsam saat yada ekran gelmiyor ne sacmadir ya

• Arkadaşlar elimde gear fit vardı birkaç gün önce sattım iphone ile çalışmadığı için. Şimdi mi band 2 almak var aklımda ama 150 liraya kapalı kutu bulanlar olmuş. Mesela öyle bir şey denk gelse sizce gear fit 2 mi mi band 2 mi?
  • _AveNTuriN_ kullanıcısına yanıt
    fit2 (şarj süresi hariç)her durumda miband2 den üstün bir cihaz

o yüzden fit2 tercih edilmeli
  • yogun54 Y kullanıcısına yanıt
    Acaba iphone ile ne derece kullanılır? Yani android hatta samsung gibi tüm özellikler çalışır mı

iPhone ile ben kullaniyorum, nasil kullanilmiyormus? Appstoreden Gear Fit uygulamasini yukleyip bluetooth ile baglaniyorsun ve tüm aramaar mesajlar bildirimleri saatten görüyorsun hatta gelen arsamalari saatten acsabiliyorsun.

• Arkadaşlar merhaba. Huawei Mate 9 kullanıyorum. Gear fit 2 den bildirim alamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Kullanılmıyor dediğim model gear fit, gear fit2 değil. Kaldı ki gear fit 2 içinde samsung cihazlardaki gibi tüm herşey yapılamıyor deniyor.

her özellik kullanılıyor

sadece bazı paralı uygulama ve saat arayüzlerini satın alamıyorsunuz

onun dışında tüm bildirimler geliyor ve okuyabiliyorunuz(mail,whatsapp,face-messenger,sahibinden vs vs)

arama geldiğinde cevaplayabiliyorsunuz ama telefondan konuşuyorsunuz

nabız,egzersiz ve uyku takibini telefondaki s-health uygulamasına aktarıyor
  • arkadaşlar bende bu tarz bir cihaz arıyordum. uygun fiyata bu cihaz çarptı gözüme. iphone 6s plus kullanıyorum. uyumluluğu için kullanan arkadaşların yorumları olursa sevinirim. gps özelliği benim için önemli. gps ile ilgili görüşleriniz varsa sevinirim
  • Arkadaşlar merhaba,

Uyku menüsü ile ilgili bilgi verebilir misiniz rica etsem ?

Hareketsiz ve Kesintisiz olarak 2 tane veri gösteriyor. Kesintisiz dediği rem uykusu mu oluyor ? o menüyü bilen birileri açıklayabilirse sevinirim.

Teşekkürler
  • quote:

Arkadaslar uyurken saate bakmak icin kolumu kaldirdigimda ekran gelmiyor sizdede durum boylemi yani uyurken tusa basmazsam saat yada ekran gelmiyor ne sacmadir ya

o özellik gece ekran kendi kendine kolunu oynattığında sürekli açılarak şarjı tüketmesin diye ve bana göre güzel bir özellik.
    uykuya dalmadan önce sürekli kolu oynattığınızda ışık açılıp duruyor, belli süre sonra uykuda olduğunuzu anlıyor ve ışığı açmıyor artık.
  • emreyildirimgs kullanıcısına yanıt
    Ben 6s ile kullanıyorum. Genel olarak bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ama android market daha geniş anladığım kadarıyla (kontrol etme fırsatım olmadı). Birde ios da telefonumu bul özelliği yok, ama telefondan gear'ımı bul yapabiliyoruz.

Sabahları uyandığımda telefonla bağlantı kurmuyor hemen. Çok uzun süren birşey değil. Şarjı çok kurcalamazsanız 2 gün civarı gider. 2. günün akşamı şarja takmanız gerekiyor ama.

Spor yaparken beni kat çıkmış sanıyor neden yaptığını anlayamadım henüz. Duşta falan kullandım su geçirmiyor, havuzda vs. denemedim fakat deneyen arkadaşım biraz sapıtıyor dedi.

Kalp ritmini başka cihazlarla karşılaştırdım tutarlı görünüyor.

özetle güzel cihaz ben sevdim, üzerindeki uygulamalar bana yeter derseniz tavsiye edebilirim. Ama uygulama takıntınız varsa kesinlikle almayın çünkü marketi çok kısıtlı. Fiyatına göre değerlendirirsek alınabilir (300 TL).

• dün indirimi görünce arkadaşla 2 adette biz aldık. ben alırken son 10 adet diyordu. 1-2 saat içersinde tükendi zaten. ürün şuan kargoda bekliyoruz. gear s3 classic kullanıyorum ama sırf fiyatından dolayı sporda kullanırım baktım olmuyo satarım diye aldım
  • keopsdd kullanıcısına yanıt
    kaça nerden aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

kaça nerden aldınız

N11 den 279 a aldım ama tükendi şuanda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.