Şimdi Ara

SAMSUNG GEAR S3 FRONTİER(SM-R760 versiyonu için) downgrade yapma ve şarj çabuk bitme sorunu ÇÖZÜMÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
6
Favori
16.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi dediğiniz gibi sadece oto kalp ölçümünü kapattım bir de böyle deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peocawe kullanıcısına yanıt
    ne kadar süre gideceğinin sonucunu yazarsan sevinirim tahminim pil sağlamsa 1.5 gün gitmesi gerek
  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Şu an %68 de hocam, sabah 7.30 da çekmiştim dediğim gibi. Bu haliyle zorlasam iki günü devirecek gibi.. bakalım son ayarlarla neler olacak.

şu anda %68 ise 7:30 dan 7:30 a 24 saat yarın öğlen civarlarında bitmiş olur diye düşünüyorum benim ikinci günde %68 şu anda
    Sizin çok çok iyi hocam. Nazar değmesin... Bakalım yarın sonuçları yazarım. :)

aynen teşekkürler yarın sabah belli eder haber bekliyorum merak ettim
    13.10 itibariyle şarjım %50 hocam. Healt uygulama izinleri de açık şekilde. Sizce nasıl tizen 4'e göre? En son şarj dün sabah 7.30da idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peocawe -- 14 Şubat 2020; 13:11:11 >
    gece saati kapattın mı? yoksa çok zor o değerler :D 1. gün 13 saatte %32 kullanım yaptı bu ölçme süresinden sonra 16 saat te % 18 çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 14 Şubat 2020; 13:33:29 >
    Kapatmadım ama bt bağlantısı kesip kolumdan çıkardım hocam. sabah 8 gibi de tekrar koluma taktım.

hmm değişik bir pil kullanımı yaptı akşam 20:30 civarı yine kontrol edin kaç kalacak bluetooth bağlantısını kesince tüketim yapmıyor yarı yarıya kurtarmış oldu ordan :D yaklaşık olarak 5 saatte o zaman normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 14 Şubat 2020; 13:45:15 >
    Gece bağlantı olmamasına rağmen %4 yemiş. Bir de sabahtan beri dışarıdayım oto aktivite takibi yapıyor habire. Tüm yürüyüşlerimi algılamış. Bundan sonra bir de full güç tasarrufu açık deneme yapacağım fulleyince. Mesaj atma ihtiyacım olduğu zamanlarda normal moda geçerim onun dışında pek ihtiyaç olmaz gibi..

gece bağlantıyı kesmiş olman kurtardı onu kesmemiş olsaydın bu saate şarjın bitmiş olması gerekirdi :D o şekilde kullanınca seni 2 gün kurtarır rahat
    Koca saatle gece uyuyamam hocam. İşime de yaramaz zaten. Band 4 iyiydi ama, rahatsız etmiyordu boyutu.

hahahaha bende takamam akşam eve gelir gelmez çıkartıp masaya bırakıyorum ertesi gün sabah evden çıkarken takıyorum sadece ama bende farklı olarak bluetooth bağlantısını kesmiyorum belkide keserek kullansam 1 hafta rekoru kırabilirim sanırım bir sonraki tam şarj da denicem bunu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 14 Şubat 2020; 14:46:52 >
    Hiç gerek yok hocam, takmıyorsanız neden bağlı kalsın.. 42 şu anda..

• tum surumleri denedim bluetooth kapali kalp 10 dk bir isik 3 konum kapali 2 gun en fazla anlamadim bir turlu

• yanlış hatırlamıyorsam saatin garantisi vardı senin istersen bir garantiye götür pili değiştirsinler daha sağlıklı olacak
  • fly_jack F kullanıcısına yanıt
    Ustam öncelikle paylaşım için teşekkürler. Yanliz download ettiğimizde dosyalarda bozuk hatası alıyorum. Dosyaları tekrar upload etme şansınız varmıdır.

• Hocam çok uzun sürdü normal mi? Birde connection fail hatası alıyorum.
    SAMSUNG GEAR S3 FRONTİER(SM-R760 versiyonu için) downgrade yapma ve şarj çabuk bitme sorunu ÇÖZÜMÜ

• mooncrown_ksk M kullanıcısına yanıt
    geç cevap verdiğim için üzgünüm işlerim bir kaç gündür yoğun olduğu için bakma şansım olmadı,biraz önce dosyaları kontrol ettim bir sorun gözükmüyor zip den çıkardığınız sırada defender ve antivirüs proğramınız aktif mi? tekrar deneyip ekran görüntüsü paylaşırmısınız lütfen
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.