Şimdi Ara

SAMSUNG GEAR S3 FRONTİER(SM-R760 versiyonu için) downgrade yapma ve şarj çabuk bitme sorunu ÇÖZÜMÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
6
Favori
16.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    connection fail hatasının sebebi saatin şifresiz bir wifi ağı yaratmasıdır bundan dolayı windows defender bağlantıyı bloklar defenderi ve antivirus programını tamamen kapatırsanız sorunsuz bir bağlantı kuracaktır 15-20 dk sürmesi gerek toplamda(geç cevap verdiğim için üzgünüm işlerim bir kaç gündür yoğun olduğu için bakma şansım olmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paco_ct -- 20 Şubat 2020; 0:31:36 >
  • Üstat evet antivüs dosyası açık olduğunda hata veriyormuş. Herşeyi dediğiniz gibi yaptım 2.3.3 den 4.0.0.4 yaptım şimdilik herşey yolunda görünüyor. Emeğinize elinize sağlık.
  • mooncrown_ksk M kullanıcısına yanıt
    rica ederim yardımcı olabildiğime sevindim iyi günlerde kullanın saatinizi
  • Hocam ben ikinci el olarak alicam ama şarjı 4 saat civarı gidiyormuş anakartla ilgisi olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freeridekafası F kullanıcısına yanıt
    anakart ile ilgisi olduğunu sanmıyorum 2 seçenek var ya pil değişme ister yada yazılımsal dır yazılımsal sorunu konudaki gibi çözmeye çalışıyoruz pil ise max 100 liraya alıp biraz el becerin varsa kendin bile takabilirsin fiyatı uygun ise alıp deneyebilirsin kasa temiz ise
  • Hangi versiyonu en verimli olur

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freeridekafası -- 25 Şubat 2020; 11:10:27 >
    ben 2.3.2.3 versiyonunu kullanıyorum ama tavsiyem sen her versiyonu 2.3.2.3 den başlayarak test etmen kendin için uygun olanı bulmalısın her versiyonda istediğin uygulama çalışmayabilir
  • İlginiz için çok teşekkür ediyorum , 2.3.2.3 sürümünde dakikada 1 şarj gidiyor , şarj daha çabuk gitmeye basladı, sebebi pilden sanirim

• Pili Kendim değiştirmeyi düşünüyorum , özel tornavida seti almama gerek var mı

pilde bir problem olduğu kesin ancak birde telefonununzda samsung wearble uygulamasını açıp en alt kısımda saat hakkına girip pil kısmına giriş yapın orada samsung health uygulamasını seçip durmaya zorla yapın bu işlemi üst üste 10-15 kere bir deneyin belki biraz daha iyileşebilir ;) ama piliniz değişme ister garanti
  • Pili Kendim değiştirsem , saati açmak için bir kit gerekir mi

• Pili Kendim değiştirsem , saati açmak için bir kit gerekir mi

• Pili Kendim değiştirebilir miyim

• Ryan The Cell Phone Doctor L.L.Cyoutube
    Samsung Gear S3 Frontier teardown, battery replacement
    https://www.youtube.com/watch?v=eQfb52LQpPA

yukarıdaki videoda batarya değiştirme işleminin nasıl yapıldığı anlatılıyor. Aslında zor bir işlem değil. Ama 4 adet vidayı değiştirmek için özel uçlu tornavida gerekli.

batarya linki
    GittiGidiyor
    Samsung Gear S3 Frontier R770 R760 R765 EB-BR760ABE Batarya Pil Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-gear-s3-frontier-r770-r760-r765-eb-br760abe-batarya-pil_pdp_528512083

tornavida linki
    GittiGidiyor
    iPhone Y Uçlu Tornavida 7 7S Plus 8 8Plus X XR Tornavida 0.6 Y Uçlu Tornavida Alt Vida Tornavidası Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/iphone-y-uclu-tornavida-7-7s-plus-8-8plus-x-xr-tornavida-0-6-y-uclu-tornavida-alt-vida-tornavidasi_pdp_530114502

• quote:

Orijinalden alıntı: paco_ct

rica ederim tabiki geçebiliyorsunuz tamamen samsung tarafından sızdırılmış orjinal versiyondur root işlemi yapılmadan geri dönmenize izin vermektedir sistem, ana konuya ekledim 2.3.2.3 versiyonunu yukarıda da yazdığım gibi 2.3.2.3 versiyonunda PIT dosyasına ihtiyaç yoktur direk dosyaları odin de doğru yerlere koyarak yükleme işlemini yapabilirsiniz.sormak istediğiniz bişey olursa haber verin,yardımcı olurum
    bu arada bir kaç haftadır bende 2.3.2.3 versiyonunu test ediyorum şarj süresi 5 günü çıkartıyor sadece kalp atışı günde 4-5 kere kendim kontrol ediyorum onun haricinde herşey açık.(benim pilim yeni bundan dolayı 5 günü çıkartıyor olabilir sizde 3-4 gün sürebilir)

Alıntıları Göster
    Tum soylenenleri yaptim su an o versiyonu kullanmaya basladim
    Sadece kalp atimi kapali mi tutuyosun arti kullandigin isik seviyesi nedir iletiler bildirimlerin hepsi acik sanirim ayrintili anlatirsan bende 5 gunu devirmek istiyorum hic diilse zorlamak istiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: usabulldog07

Tum soylenenleri yaptim su an o versiyonu kullanmaya basladim
    Sadece kalp atimi kapali mi tutuyosun arti kullandigin isik seviyesi nedir iletiler bildirimlerin hepsi acik sanirim ayrintili anlatirsan bende 5 gunu devirmek istiyorum hic diilse zorlamak istiyorum :)

Alıntıları Göster
    aynen kalp ölçme kapalı kendim deniyorum gün içinde ısık seviyesi 5 de ama kendisi otomatik ayarlıyor ortama göre,spor aktiviteleri var bisiklete binme vs onların algılaması kapalı yürüyüş ve koşma aktif sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: paco_ct

aynen kalp ölçme kapalı kendim deniyorum gün içinde ısık seviyesi 5 de ama kendisi otomatik ayarlıyor ortama göre,spor aktiviteleri var bisiklete binme vs onların algılaması kapalı yürüyüş ve koşma aktif sadece

Alıntıları Göster
    Bende deniyorum bakalim deneyinlerimi paylasitim soyle bir sey fark ettim saati kurcalarken hizli gidio sonra kendi kendine artiyo
    herhalde bu surumu kullandikca pil kendine gelio gibime geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: usabulldog07

Bende deniyorum bakalim deneyinlerimi paylasitim soyle bir sey fark ettim saati kurcalarken hizli gidio sonra kendi kendine artiyo
    herhalde bu surumu kullandikca pil kendine gelio gibime geldi

Alıntıları Göster
    kullanımdayken çok aşırı bir pil tüketimi yapmıyor tek sorun 1-2 ayda bir samsung health uygulaması bug a giriyor onuda galaxy wearable uygulamasından pil kısmına girip samsung health uygulamasını uygulamayı durdur dediğimde bir kaç kere aşırı pil kullanımını durduruyor 3 günde stabil kullanıma geçiyor

• merhaba, 3.0.0.1 versiyonunu yükledim dosyalar bittikten sonra pit dosyasını seçtim ama onunla ilgili bir yükleme olmadı saat açıldı
    %50 ile işleme başladım %4 ile bitti.

3.0.0.1 olarak saat çalışmaya başladı. bu pit dosyası ne işe yarıyordu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.