Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Samsung Gear Sport Mavi 2 Haftalık Satın Al 30 Mart 2018 13:25 1 1 Samsung Gear Sport Mavi 2 Haftalık Selamlar, 2 haftalık (bile değil) Samsung Gear Sport Mavi renk mevcut.Cihazı iPhone kullandığımdan dolayı (alışamadım, ısınamadım vs.) satmak istiyorum. Ekosistemden çıkınca pek memnun kalmadım açıkçası.Almak isteyen arkadaşların dikkatine.İsteyen kişiler olursa fotoğraf paylaşımı da yapabilirim, İstanbul içi elden de teslim edilebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Şubat 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün KINGSTON HYPERX GENESIS DDR3 2 adet 4GB toplam 8GB 1600 MHZ RAM // Pasif Soğutuculu Incel Core i5-750 8MB Önbellek ZOTAC GEFORCE GTX275 EKRAN KARTI PATRIOT VIPER DDR3 2 adet 2GB toplam 4GB 1600 MHZ RAM // Pasif Soğutuculu