Şimdi Ara

Samsung Gear Sport Mavi Saat / Açılmamış Kutusunda SIFIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İhtiyaç dışı olduğundan satılıktır. Kargo şimdi elime ulaştı, açılmamış kutusunda, Sıfır üründür..

Gaziantep içi elden veya önce havale ile her ile kargoyu ben ödeyecek şekilde gönderim yapabilirim.

Fiyat = 600 TL (PAZARLIKSIZ)

NOT: Malum konu üzerinden fiyat hatası ile alınmıştır.
    Üründen bir de şirketteki arkadaşımda var isteyene 2 adette verebiliriz.

EDIT= ÜRÜNÜN 1 ADEDİ SATILDI, SON 1 ADET İÇİN 3 GÜN İLAN GÜNCEL YOKSA AÇIP KULLANIP 3 - 4 AY SONRA İKİNCİ EL OLARAK 550 TL DEN SATMAYI PLANLIYORUM.

Samsung Gear Sport Mavi Saat / Açılmamış Kutusunda SIFIRSamsung Gear Sport Mavi Saat / Açılmamış Kutusunda SIFIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M__R__T -- 13 Ekim 2018; 9:26:52 >

• malum konu hatası olayı nedır hocam? yanı kaça aldınız
  • 369 liraya alıp 600 e satmak. Tabi kar hak ama biraz fahiş değilmi.

500 hakkı, sadece benim fikrim bu, iyi satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 200 e almış olsak 300 e mı satacaktik? Hayir, çünkü bir şeyin piyasa fiyatı vardır. Ben bu ürünü USD zamlanmadan önce 2. El olarak 550 TL ye satmistim. Onu da geçelim, piyasada satılan S2 lerini fiyatı ortada. Anlayacağınız urunun bir piyasa fiyatı var, 800-850 TL civarı ve bu piyasa fiyatı anlık satılan 20-25 cihaz ile değişmez. Uzatmak da istemiyorum fakat ekstrem bir örnek verecek olursak; AVM de çekiliş ile araba kazanan bir adam aldığı arabayı satarken de maliyete bakmaz herhalde değil mi.. ilginiz için teşekkürler iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.