Şimdi Ara

Samsung Gio İmei Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung gio cihaz var arkadaşımda. Cihazın içindeki etikette ve #06# sorgulamasındaki imei numarası aynı. Fakat mcks den imeisini sorgulattığımızda imei kayıtlı olmasına rağmen samsung sgh-e250 model bir cihaza ait çıkıyor. rom atacaktık tesadfen denk geldik. cihazı da 2. el almış. Şimdi tam olarak bu cihaza nasıl bir klonlama yapılmış? bakıyorsun cihazın içindeki etiket imeisi ve ekran imeisi uyuşuyor,klonlansa en azından ekranın farklı olması lazım değilmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İmei atılmıştır e250nin etiketinide söküp ona yapıştırmıştır.Adamlar iyi çalışmışSorun olmaz kullan o şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

İmei atılmıştır e250nin etiketinide söküp ona yapıştırmıştır.Adamlar iyi çalışmışSorun olmaz kullan o şekilde.

Yalniz etikette de telefonun orjinal model nosu vs yaziyor,oynama yok etikette. Tabi iyi calostiklari konusunda hemfikiriz. Fiyat olarak sifir 350 verms kutusuz vs o cok kacmis,yoksa kullAnlr diger cihaz acilmadikca.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyrekasır

quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

İmei atılmıştır e250nin etiketinide söküp ona yapıştırmıştır.Adamlar iyi çalışmışSorun olmaz kullan o şekilde.

Yalniz etikette de telefonun orjinal model nosu vs yaziyor,oynama yok etikette. Tabi iyi calostiklari konusunda hemfikiriz. Fiyat olarak sifir 350 verms kutusuz vs o cok kacmis,yoksa kullAnlr diger cihaz acilmadikca.

Etikette oynama yoksa adamlar resmen etiket basmış ki müşteri huylanmasın diye.Başka açıklaması yok yani.Neredeyse btkyı hackleyip ordada orjinal cihaz modeli gösterecekler

• emsal teskil eden bir örnek göremeyince yazdım zaten
    kutusu yok diye bu fiyata deyip kaktırmışlar. inş problem çıkmaz. diğer cihaz açılırsa mortingen şıtrayze. sağlık olsun. teşekkürler bilgi için.

• Buna benzer bir durumla bende karşılaştım. S3 ün etiketteki imei ile *#06# sorgulamasındaki imei aynı ancak BTK nın sayfasından sorgulayınca Nokia çıkyor. Anlamadım bende bu durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_tug

Buna benzer bir durumla bende karşılaştım. S3 ün etiketteki imei ile *#06# sorgulamasındaki imei aynı ancak BTK nın sayfasından sorgulayınca Nokia çıkyor. Anlamadım bende bu durumu.

nokia nın eski modellerden biridir büyük ihtimal. yazılım güncellemesi vs gibi.durumlar sonrası problem olurmu sıkıntı orada. zaten faturasızdır aldığı o cihaz büyük ihtimal.

• Cihaz kore malı. Peki cihazı orjinal imei ye döndürme şansım var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.