Şimdi Ara

Samsung giriş seviyesine iki yeni tablet hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ağırlığını daha çok Windows tarafına vermiş olsa da Samsung halen Android ekosistemini unutmuş değil. Firma yıl içerisinde pek çok tablet modelini piyasaya sürecek. Bunlar yavaş yavaş benchmark testlerine düşmeye başladı.

Yeni tabletler

Geçtiğimiz haftalarda yeni bir giriş seviyesi Galaxy Tab A (SM-P200) modelinin haberi internete düşmüştü. Bugün de SM-T515 model numarasına sahip yeni bir tablet modeli Geekbench testlerinde ortaya çıktı.

Ayrıca Bkz.Klavyeli telefonlar yeniden şans arıyor

SM-T515 modelinin 7 veya 10.5 inçlik bir ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. İşlemci tarafında 4 adet Cortex-A73 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran Exynos 7885 yonga seti yer alıyor. Tablette ayrıca 2GB RAM ve Android 9.0 Pie işletim sistemi olduğu görülüyor.

Bu iki tablet modelinin Android 9.0 işletim sistemi sayesinde One UI ara yüzünü deneyimleyecek ilk tabletler olacağı tahmin ediliyor. Diğer taraftan model numarasının 5 ile bitmesi LTE versiyonu olduğunu gösteriyor. Yani SM-T510 modeli WiFi, SM-T515 modeli de 4G versiyonu olacak.

Yeni model ile ilgili bir isim bilgisi mevcut değil ancak Galaxy Tab A serisi içerisinde yer almayacağı tahmin ediliyor. Bu iki model haricinde SM-T720 numarasına sahip bir model daha var. Bunun da Galaxy Tab S serisine ait olacağı tahmin ediliyor.

• 2GB RAM ve Android 9.0 tablet.

2 fazlaymış aslında 1GB yeter de artar bile.

Note5 Android 7'de kalır da bu cihazlar 9 10 diye sunulmasına akıl sır erdiremiyorum

• High Sierra kullanıcısına yanıt
    Giriş seviyesi diyor zaten, 8GB olacak hali yok. Önemli olan fiyatı dolayısıyla.

Ayrıca eski cihazlara güncel Android sürümünün verilmemesi de donanım kaldırmadığından değil, şirkete maliyetinden dolayı yapılmıyor. Tek nedeni bu aslında.

• ucuz olsa da bi 10 inclik alsak diycem de

dandik 1 gb ramli tabletler bile 400 lira civarina satilirken bunlar en az bi 600 700 olur heralde :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gb ram ve 16gb hafızalı kalemli galaxy tab p580 modeli 1300 e satılıyor şuan. Ben p587 modeli(simkartlı) kullanıyorum android 8.1 güncellemesi geldi tavsiye ederim bundan daha ucuzu bir işe yaramaz. Ayrıca tablet alacaksanız kalemli olsun t ve p serilerinin kalem farkı var sadece buna da dikkat edin.

• Rekabeti severim ama Samsung’un ürettiği tabletler neden1 sene sonra çöp oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GetSomeRest kullanıcısına yanıt
    Lenovo P8 (Tab 3 8 Plus) 500-600 lira civarına alınabiliyor. Fiyatına göre güzel bir tablet. Snapdragon 625, 8" 1080p IPS panel, 4250mah batarya, 3GB ram, 16GB dahili hafıza, sd kart yuvası artı özellikleri. LineageOS'la kullanırsanız Android 8.1 sürümü mevcut. F/P gayet iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlar düşsün tablet alamıyoruz ama Samsung pek beceremedi, sık bozuluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.