Şimdi Ara

Samsung Glaxy S4 Mini Sorunum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar telefonu sıfırladım sonra uygulamaları tekrar yükledim sorun çözüldü virüs tarzı bir sorun vardı heralde çünkü bir arkadaşım güvenilir olmayan yerlerden bir şeyler indirmiş ilgilenen her arkadaşa teşekkür ederim konuyu silebilirsiniz. sizlerin böyle gereksiz bir konu için rahatsız ettiğim için özür dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolution55

arkadaşlar telefonu sıfırladım sonra uygulamaları tekrar yükledim sorun çözüldü virüs tarzı bir sorun vardı heralde çünkü bir arkadaşım güvenilir olmayan yerlerden bir şeyler indirmiş ilgilenen her arkadaşa teşekkür ederim konuyu silebilirsiniz. sizlerin böyle gereksiz bir konu için rahatsız ettiğim için özür dilerim

Demedim mi sorun yazılımsal diye ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

arkadaşlar telefonu sıfırladım sonra uygulamaları tekrar yükledim sorun çözüldü virüs tarzı bir sorun vardı heralde çünkü bir arkadaşım güvenilir olmayan yerlerden bir şeyler indirmiş ilgilenen her arkadaşa teşekkür ederim konuyu silebilirsiniz. sizlerin böyle gereksiz bir konu için rahatsız ettiğim için özür dilerim

Demedim mi sorun yazılımsal diye ;)

evet haklıymışsınız :)
  • quote:

• revolution55 bendede aynı sorun var tam olarak ne yapmam gerektiğini söylermisin? Teşekkürler
  • geçmiş olsun bende almayı düşünüyorum bakalım fikrim değişmezse.
  • WİFİ açık olup zor çeken yerlerde kesilip tekrar bağlanmalar artarda olduğu zaman aynı kasılmalar olabiliyor, WİFİ zor çekyorsa kapatarak oyun oynayın.
  • revolution55 R kullanıcısına yanıt
    bende de aynı sorun var nasıl düzelttiğini söylermisin?
  • ben telefonu resetledim güvenilir uygulamaları yükledim sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolution55 -- 6 Ağustos 2013; 1:40:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.