Şimdi Ara

Samsung Glaxy S4 Mini Sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung galaxy s4 mini aldım ilk olarak sadece temple run'ı yükledim bir süre oynadıktan sonra oyun takılmaya başladı 3-5 saniye kasılıp tekrar eski haline dönüyordu oyundan kaynaklandığını düşündüm ilk başta(insan o kadar para verince yediremiyor kendine) sonra başka oyunlar yükleyince hepsinde aynı sorunla karşılaştım ne yapabilirim ? root atmak falan işe yarar mı(root da bulamadım zaten) ?

• Bende soylediginiz oyun yuklu farkli oyunlarda bazen kasılma oluyor ama pes 2012 de var kasilma yok oyunun optimizasyonu ilede alakalı
  • Adreno305 ten kaynaklanıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Adreno305 ten kaynaklanıyor olabilir.
    kusura bakmayın uzun süre cevap veremedim. tekrardan kusura bakmayın
    CeYCeY_45 dediğinizden bir şey anlamış değilim . Çözüm yolu olarak önerebileceğiniz bir şey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revolution55

kusura bakmayın uzun süre cevap veremedim. tekrardan kusura bakmayın
    CeYCeY_45 dediğinizden bir şey anlamış değilim . Çözüm yolu olarak önerebileceğiniz bir şey var mı ?

Alıntıları Göster
    sorunu sadece temple run oynarken değil bütün oyunlarda yaşıyorum. yeni aldığım bir telefonda nasıl böyle bir sorun olur ki ? CeYCeY_45 söylediğiniz şeyin çözümü var mı ? varsa nedir ?
  • quote:

sorunu sadece temple run oynarken değil bütün oyunlarda yaşıyorum. yeni aldığım bir telefonda nasıl böyle bir sorun olur ki ? CeYCeY_45 söylediğiniz şeyin çözümü var mı ? varsa nedir ?

Adreno 305 grafik birimidir.Grafik birimleri 305 320 330... diye uzar gider en son adreno 330 çıktı telefonun ekran kartı eskimeye yüz tuttuğu için olabilir yani alt seviye olduğu için telefondan ekran kartından kaynaklanan bir sorundur düzeltmenizin imkanı yok yani keşke biraz araştırıp alsaydınız s4 miniyi oyunda kasmalar olabilir yani ama direk oyundan atıyorsa sorun yazılımsaldır garantiye vermenizi öneririm endişe endilecek bir durum yok yani ufak kasmalar olursa da şaşırmayın ama .
  • Bence direk garantiye gotur deistirsinler nornal deil bu yada para iadesi iste git s3 al en mantiklisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajajya

Bence direk garantiye gotur deistirsinler nornal deil bu yada para iadesi iste git s3 al en mantiklisi
    http://www.youtube.com/watch?v=YZ9gzwSZQB8 ben bu videoya bakmıştım da daha iyi diyordu falan o yüzden almıştım açıkçası . başka kullanıcılar böyle bir sorun olduğunu yazmamış galiba garantiye götürmem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revolution55 -- 29 Temmuz 2013; 17:59:06 >
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=YZ9gzwSZQB8 ben bu videoya bakmıştım da daha iyi diyordu falan o yüzden almıştım açıkçası . başka kullanıcılar böyle bir sorun olduğunu yazmamış galiba garantiye götürmem gerek

Dediğim gibi sorun yazılımsal büyük ihtimal çünkü donanım la ilgili olsaydı herkeste bu problemi görürdük garantiye vermeniz en mantıklısı şu an için

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Dediğim gibi sorun yazılımsal büyük ihtimal çünkü donanım la ilgili olsaydı herkeste bu problemi görürdük garantiye vermeniz en mantıklısı şu an için

Saygılar.

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

Saygılar.

çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

faydam dokunduysa ne mutlu bana rica ederim.

• Cihaz isinmis oluyor mu, kasiyor dediginiz zamanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Cihaz isinmis oluyor mu, kasiyor dediginiz zamanlarda.

her iki durumda da kasıyor.
  • quote:

quote:

Nedense yazilimsalmis gibi geldi bana. Format atip denediniz mi?
  • quote:

quote:

quote:

denemedim belki başka bir çözüm yolu vardır diye
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Son safha olarak denersiniz, cozum olup olmadigina dair bu msji da alintilarsaniz sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Son safha olarak denersiniz, cozum olup olmadigina dair bu msji da alintilarsaniz sevinirim.

Alıntıları Göster
    teknosadan almıştım oraya bir götüreceğim yazılım attırırlar belki . Forumu sonraki zamanlarda bilgilendirmeye devam ederim.

• Bende böyle bir sorun olmadi suana kadar.Ayrica söyle bir tavsiyede bulunabilirim marketten clean master programini inidirip ramdeki gereksiz uygulamalari temizledikten sonra oyuna girip deneyin bakalim yine takilacakmi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Bende böyle bir sorun olmadi suana kadar.Ayrica söyle bir tavsiyede bulunabilirim marketten clean master programini inidirip ramdeki gereksiz uygulamalari temizledikten sonra oyuna girip deneyin bakalim yine takilacakmi..

şuan olmasa da deneyeceğim teşekkür ederim sizi bilgilendiririm
  • revolution55 R kullanıcısına yanıt
    kardeşim programı indirmeye gerek yok direk orta tuşa uzunca basınca bi ekran geliyo sonra sol alttaki daireye tıklayıp sonrada rami temizle var yani telefonun direk böyle bi özelliği var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.