Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
112.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malasef sadece SDK'sı nı yayınladılar. Nexus 5 ve 7 haricinde ki cihazlar final versiyonu dağıtılacak. O da Kasımın ilk haftası olacağı söyleniyor.

Direk OTG kullanamıyorsunuz. Playstore'da Nexus Media Importer programını yüklediğinizde kolaylıkla kullanım sağlanıyor.
  • SDK'nın ne olduğunu arattığımda google'da sanırım uygulama geliştirme için kullanılan bir android sürümü. nexus 5 ve 7 içinde ay sonunda deneme sürümü gelecek anladığı kadarıyla. Peki nexus 10 a hiç gelmeyecek mi? Yoksa tam sürüm android 5 çıkınca gelebilir mi?

Bir ikincisi, dediğiniz programa baktığımda 8,8TL olduğunu gördüm, apk sını indirip bedavadan kullanırsak sıkıntı olur mu acaba? Google crosscheck vb bi kontrol işlemi yapıyor mudur ki?

Teşekkürler.
  • Aralık ocak gibi ben de bu tabletten almayı düşünüyorum ama şimdi bile zor bulunurken o tarihlerde stoklarda bulunur mu acaba?
  • twm kullanıcısına yanıt
    Evet Android 5.0 Lollipop final sürümü çıktığında Nexus 10 ve diğer Nexus cihazları öncelikli olarak güncellemeyi alacaklar. Yabancı kaynaklı forum ve blog yazılarında Kasımın ilk haftası dağıtılacağı yönünde haberler var.

SDK, geliştiriciler yani Google Play'da program yayınlamak isteyenler programlama aracıdır. Alınan ücret ise, bu işi ciddi yapmak isteyenlerin ödediği sembolik bir rakamdır. Aynı uygulama hatırladığım kadarıyla Apple'da yıllık 99$ 'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle -- 18 Ekim 2014; 17:49:27 >
  • O tarihlerde alacak iseniz, size tavsiyem yeni çıkacak olan Nexus 9 tablet. Birçok özelliği ile adından söz ettirecek ve üzerinde ki işlemci şuan piyasada ki en hızlı işlemcidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

O tarihlerde alacak iseniz, size tavsiyem yeni çıkacak olan Nexus 9 tablet. Birçok özelliği ile adından söz ettirecek ve üzerinde ki işlemci şuan piyasada ki en hızlı işlemcidir.

Fiyatı uygun olursa neden olmasın ama pahalı olacak diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 aylık 32 gb nexus 10umu ihtiyaçtan dolayı satıyorum.700 tl fiyat düşünüyorum.İlgilenen pm atablir pazarlığa açığım.Abartmamak şartıyla
  • Batarya süresi ne kadar arkadaşlar bende almayı düşünüyorum

• Merhaba arkadaşlar, tabletim geldi çok beğendim gerçekten, fakat pil yüzdesini ana ekrana koyamadım bir türlü, çoğu androidde ayarlardan yapılıyor ama bunda göremedim, sağdaki bildirim çubuğunu çekince yazıyor fakat ekleyemedim varmı bileniniz?
  • bir ikincisi de aşağıdaki tipte kılıf arıyorum fakat nereye sorduysam yok, nerede bulabileceğimi veya an azından ismini bilen var mı?
    http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/Google-ilk-Nexus-10-kiliflarini-satisa-sundu.htm
  • online dizi izleme, usb'den film izleme, internete girme, evdeki tv'ye görüntü atma gibi işler için tablet almayı düşünüyorum.

Samsung Tab 4 ile Samsung Google Nexus 10 arasında kaldım.

Artıları ve eksileri nedir yardım edebilecek var mı?
  • Bende almayı düşünüyorum ama 16 gb bellek olayı biraz soğutuyor açıkçası arttırılabilir hafıza da yok

• saitemre S kullanıcısına yanıt
    tab4 lerde kablo ile tv ye görüntü aktarma şansın yok malesef.
    Miracast kullanabilirsin ama o da şarjı ağlatıyor ve 2 sn gibi bi gecikme ile geliyor. Yayın uzadıkça gecikme de artabiliyor.
  • SirJustice kullanıcısına yanıt
    Cihazın usb bellekleri okuma kapasitesi var zaten, otg kablo ve stickmount uygulaması ile istediğin flash belleği takıp keyfine bakabilirsin. Bunun için cihazı rootlaman ve sanırım 1 usd para vermen gerekiyor uygulama için. Ayrıca ntfs ve fat32 desteği de var.
  • Garantisi devam eden 2.el satan arkadaşlar var mı fiyatı makul olmak koşuluyla değerlendirebilirim.

• Şarjı çok çabuk bitmeye başladı ve aniden oldu bu süre düşüşü sebebi ne olabilir? çözüm öneriniz varmı?
  • ram miktarı 1.2 gb gösteriyor ayarlarda, sebebi ne olabilir ?
  • Arkadaşlar nexsus 10 kullanıyorum 700 TL ikinci el 3 aylık Samsung note p600 geçmeye değer mi?
  • Android son güncellemesi(L) bu modele gelecekmi gelecekse şu an yayınlanmış acaba alan olmuşmu?
  • hssahin65 H kullanıcısına yanıt
    2 hafta önce paylaşılan şu linkte önümüzdeki bir kaç hafta içinde Nexuslara dağıtılacak diyor.Yani bu ay.

''Nexus 4, 5, 7, 10 and Google Play edition devices will receive the update in the coming weeks (November)''

Bu da link : Update
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.