Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
112.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tab s alacakken uygun fiyata nexus 10 u gorunce lollipop da gelmis dedim bunu mu alsam?

Tablette esas yapacaklarim disarida fotograflarima bakmak ve yatarken film izlemek.

Sonra tabletin 2012 cikisli oldugunu gorup biraz kuskuya dustum..

En agir 1080p filmleri bile stream seklinde izleyecek islemci gucu var mi tablette?

Birde usb den otg kablosuyla takilan bellekleri kart okuyuculari vs leri goruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NostrdamuS

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıal.com'dan sipariş verdiğim Nexus 10, kutusu açılmış, "bu bandrol yırtık ise ürünü almayınız" yazılı bandrolleri yırtık şekilde elime ulaştı. İade edip yenisini gönderttim. O da kutusu açılmış şekilde geldi, yine iade edeceğim. İnternette de bu tablet için aynı problemden bir kaç yerde karşılaştım.
    Kutusu hiç açılmamış, bandrolleri yırtılmamış olarak alabileniniz var mı? Hangi site ya da firma?

Hocam ben de hızlıal dan almayı düşünüyordum şimdi şüpheye düştüm bak. Ereyon'da da 650 tl'ye satılıyor orası güvenilir midir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 20 Kasım 2014; 15:39:25 >
  • NostrdamuS kullanıcısına yanıt
    Bende 10 gün önce hızlıal dan aldım benimde bandrol yırtık geldi yanlız tablet sıfır gibiydi,şu anakadar bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hssahin65

Bende 10 gün önce hızlıal dan aldım benimde bandrol yırtık geldi yanlız tablet sıfır gibiydi,şu anakadar bir sıkıntı yaşamadım.

Sıfır gibiydi derken yani hiç çizik falan var mıydı alette az da olsa kullanılmış gibi miydi?
  • @hatersgonnahate

Ben hızlıal'dan daha önce alışveriş yaptım, güvenilir bir site idi benim için, ama bu yaptıklarından sonra bir daha düşüneceğim. Hayır yani etiketi yırtılmamış ürün yoksa haber versinler, çocuk kandırır gibi aynı açılmış üründen başka bir tane göndermişler. n11.com'daki Ereyon ürün sayfasındaki yorumlara bakarsan orda da aynı sıkıntı olduğunu görürsün.

@hssahin65

Ya bilemiyorum ürünlerin hepsi bu şekilde mi ama 2. defa da bu şekilde gelmesi çok canımı sıktı. 3. sefer hala kutusu açılmış şekilde gelirse güzelim tabletten soğuycam, siparişi iptal edicem.
  • quote:

@hatersgonnahate

Ben hızlıal'dan daha önce alışveriş yaptım, güvenilir bir site idi benim için, ama bu yaptıklarından sonra bir daha düşüneceğim. Hayır yani etiketi yırtılmamış ürün yoksa haber versinler, çocuk kandırır gibi aynı açılmış üründen başka bir tane göndermişler. n11.com'daki Ereyon ürün sayfasındaki yorumlara bakarsan orda da aynı sıkıntı olduğunu görürsün.

@hssahin65

Ya bilemiyorum ürünlerin hepsi bu şekilde mi ama 2. defa da bu şekilde gelmesi çok canımı sıktı. 3. sefer hala kutusu açılmış şekilde gelirse güzelim tabletten soğuycam, siparişi iptal edicem.

Hocam peki üründe herhangi bir kusur görünüyor muydu çizik vs var mıydı?

• Yukarda dediğim gibi sıfır ön ve arkasındaki jelatinlerle hiçbir çizik görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yukarda dediğim gibi sıfır ön ve arkasındaki jelatinlerle hiçbir çizik görmedim.

O zaman alınabilir bence. Peki hocam sen kılıf ve ekran filmi kullanıyor musun önerebileceğin bir şey var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar,

Hızlıal.com'dan sipariş verdiğim Nexus 10, kutusu açılmış, "bu bandrol yırtık ise ürünü almayınız" yazılı bandrolleri yırtık şekilde elime ulaştı. İade edip yenisini gönderttim. O da kutusu açılmış şekilde geldi, yine iade edeceğim. İnternette de bu tablet için aynı problemden bir kaç yerde karşılaştım.
    Kutusu hiç açılmamış, bandrolleri yırtılmamış olarak alabileniniz var mı? Hangi site ya da firma?

:) Aynı durumla bende karşılaştım. Hızlıal'dan gelen ilk tableti bandrolü yırtık diye içine bile bakmadan geri göndererek yenisini istedim. Yerine gönderdikleri de aynı şekildeydi ve bu sefer bari içine bakayım dedim. Tablette herhangi bir parmak izi, çizik vs. olmadığını görünce kabul edip aldım. 3 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yok.

Bu durumun sebeplerine gelince netten araştırdığımda kutunun içine Türkçe kullanım klavuzu yerleştirmek için veya gümrükte kontrol etmek için açılmış olabileceğine dair yazılar okudum.

Dediğim gibi tabletin kutusunun bandrolü yırtılmıştı ama tablette en ufak bir kullanılmışlık ibaresi göremedim. Ayrıca tabletten gayet memnunum iyiki samsun tabletler yerine bunu almışım. Samsungun saçma sapan, silmek isteyipte silemediğiniz uygulamalarıyla ugraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

• http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/nexus-10-donerli-deri-kilif-135037637
    Şu aniçin bu kılıfı kulaniyorum fena değil,ekran koruyucu için ebay da spariş verdimbekliyorum gelsin yazarım.

• ereyon da etiketi yırtık şekilde gönderiyor. Cihazı inceledim kullanılmış gibi durmuyor. Hoparlörlerine, soketlerine kadar inceledim, toz, kir, parmak izi vs bişey göremedim. Kullanılmış olmadığını varsayarak kabul ettim. Şimdilik sorun çıkarmadı.
  • quote:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/nexus-10-donerli-deri-kilif-135037637
    Şu aniçin bu kılıfı kulaniyorum fena değil,ekran koruyucu için ebay da spariş verdimbekliyorum gelsin yazarım.

Bu adamın memnuniyet orani %87 baya düşük bir oran. Ama piyasada başka adam akıllı Nexus 10 kılıfi da yok. Herhangi bir 10 inc kılıf taksam uyar mı ki. Evde baska bir tablet var onun kilifini denicem bakalım.

• @hatersgonnahate

Açıkçası çok detaylı incelemedim bile, ama jelatinin üzerinde herhangi bir parmak izi vs yoktu. Yine de ileride küçük bir sorunla karşılaşsam bile içimde bir şüphe olacaktı. Ürün sıfırsa ilk ben açmalıyım :)

@cscelalix

Demek ki yalnız değilmişim :) Ben ısrarcıyım, müşteri hizmetlerini tekrar aradım, şikayet formu oluşturttum ve şikayetvar.com'a yazdım :)
    Sağolsunlar onca şeyden sonra yetkili bir kişi bana ulaştı ve özür dileyerek bizzat ilgilenip durumu düzelteceğini bildirdi. Şimdi hızlıal'dan 3. tabletimi bekliyorum.
  • Bu sabah günceleme var diye uyarıdan sonra yükledim,andrid 5 yükseldi,gördüğüm değişiklik açık uygulamar ekranı birde ayarlar ekranında bir değişiklik fark etim biraz daha hızlandığı his ediliyor,şu an için fark ettiğim bu.

• Nexus 10 la ilgili çok az bilgi var forumda acaba nedendir?
  • quote:

Nexus 10 la ilgili çok az bilgi var forumda acaba nedendir?

İnsanımız teknolojik aletlerden fazla anlamıyor hocam. Hep gidip o dandik samsung'lara para veriyorlar. Bu yüzden samsung konuları daha aktif olurken bunun gibi f/p ürünlerinin konuları hep pasif kalıyor. Bu yüzden daha az bilgi var malesef.
  • Ben vatandan aldim kapali kutu vardi sasirdim 599 tl ye aldim.

Tab S alacaktim ama adamlar daha birkac aylik tabletlerinin islemcisini degistiriyorlar, guncelleme vermiyorlar vs cok sinirlendim..

Actim nexusu 4.2 lerden sak diye 5.0 lolipopa yukseldi sasirdim..

Videolarda yuksek bitrateli 4k olanlar haric sorun yasanmiyor, bazi 4klarda sorun yok.. Yalniz bsplayer kullanin diger hepsi tirtmis bunu anladim onu kullandiktan sonra.

HDMI cikisi falanda varmis, ekran harika ve gorilla glass 2 ymis.. Bayagi bir sasirtti beni bu alet, 2 yillik tablet gunumuzdeki cogu tableti tokatlar seviyede ve saf android bu digerleri gibi yok sense mis touch wiz mis bi ton cople gelmiyor siz ne isterseniz onlari yukluyorsunuz..

Lolipopun pil tasarruf modu cok basarili, tableti kapatmaniza hic gerek yok artik, cunku uyku modunda hic enerji harcamiyor..

16 gb olmasinin hicbir sakincasi yok.. Devir stream devridir arkadaslar, eger siz tablete dosya kopyalamakla falan ugrasiyorsaniz zaten bosuna hamallik baska birsey degil.. AirStream uygulamasini kurun mutlaka cok basarilidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Ben vatandan aldim kapali kutu vardi sasirdim 599 tl ye aldim.

Tab S alacaktim ama adamlar daha birkac aylik tabletlerinin islemcisini degistiriyorlar, guncelleme vermiyorlar vs cok sinirlendim..

Actim nexusu 4.2 lerden sak diye 5.0 lolipopa yukseldi sasirdim..

Videolarda yuksek bitrateli 4k olanlar haric sorun yasanmiyor, bazi 4klarda sorun yok.. Yalniz bsplayer kullanin diger hepsi tirtmis bunu anladim onu kullandiktan sonra.

HDMI cikisi falanda varmis, ekran harika ve gorilla glass 2 ymis.. Bayagi bir sasirtti beni bu alet, 2 yillik tablet gunumuzdeki cogu tableti tokatlar seviyede ve saf android bu digerleri gibi yok sense mis touch wiz mis bi ton cople gelmiyor siz ne isterseniz onlari yukluyorsunuz..

Lolipopun pil tasarruf modu cok basarili, tableti kapatmaniza hic gerek yok artik, cunku uyku modunda hic enerji harcamiyor..

16 gb olmasinin hicbir sakincasi yok.. Devir stream devridir arkadaslar, eger siz tablete dosya kopyalamakla falan ugrasiyorsaniz zaten bosuna hamallik baska birsey degil.. AirStream uygulamasini kurun mutlaka cok basarilidir.

Hayirli olsun hocam. Vatandan yeni mi aldiniz o fiyata. Ve de hangi vatandan aldiniz.

Edit: Tamam simdivvatanın sitesinde gördüm hocam600 tTL'ye satılıyormus cok şaşırdım internette aradigimda sadece hizlial ve mediamarkt in sitesinde çıkıyordu. Mediamarkt da cok pahalıya ssatıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 23 Kasım 2014; 22:11:26 >

• Genelde Antalya da hic çeşit olmaz ama nexus 10 vardi şansıma.. Fiyatta dediğin gibi çok uygun olunca yapıştım hemen

10 incde çizgiromanlar falan okumakta büyük zevkmis

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.