Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
112.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence almasi gerekir gene de nexus sonucta bunun icin nexus aliyor cogu kisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

bence almasi gerekir gene de nexus sonucta bunun icin nexus aliyor cogu kisi

Donanımın yettiği yere kadar anca.
    Bu kezde güncelleme alıp sistem kasacaksa almaması daha hayırlı.

• gunceleme geliyor hep ama 5.1 versiyon anlamadım
  • Cihaz rootlu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 22 Temmuz 2015; 13:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Cihaz rootlu mu ?

yok rootlu değil nasıl root atılıyor peki
  • Ben cihaz 5.0.1 sürümdeyken konunun ilk mesajında "Android 5.0 Root" başlığı altında ki programı indirip, "Android 4.4.4 Root" bölümünde ki anlatıma göre rootlamıştım. Daha sonra güncellemeler geldi ama hali ile yüklenmedi. Bende 5.1 ve 5.1.1 güncellemelerini manuel olarak kendim yüklemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 22 Temmuz 2015; 14:05:45 >
  • quote:

Ben cihaz 5.0.1 sürümdeyken konunun ilk mesajında "Android 5.0 Root" başlığı altında anlatıldığı şekilde rootlamıştım. Daha sonra güncellemeler geldi ama hali ile yüklenmedi. Bende 5.1 ve 5.1.1 güncellemelerini manuel olarak kendim yüklemiştim.

TABLETİ YENİ ALDIM NASIL ROOT YAPIYORSUNUZ GEREKSİZ NELERİ SİLDİNİZ SAF ANDOROİD OLARAK GELİYOR ZATEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

Ben cihaz 5.0.1 sürümdeyken konunun ilk mesajında "Android 5.0 Root" başlığı altında anlatıldığı şekilde rootlamıştım. Daha sonra güncellemeler geldi ama hali ile yüklenmedi. Bende 5.1 ve 5.1.1 güncellemelerini manuel olarak kendim yüklemiştim.

TABLETİ YENİ ALDIM NASIL ROOT YAPIYORSUNUZ GEREKSİZ NELERİ SİLDİNİZ SAF ANDOROİD OLARAK GELİYOR ZATEN

Bağırma hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı yaptığınız mesajımı düzenledim. O mesajda belirttiğim şekilde root yaptım. Silmekten ziyade adaway, titanium backup, es file vs. programları çalıştırabilmek, güncel komple rom yedeği almak gibi işlemler için rootladım. Tableti bizim çocuklar kullanıyor. Bu şekilde bilerek yada bilmeyerek bir şeyler yükleyip, silince eski haline getirmek için fazla uğraşmama gerek kalmıyor.
  • quote:

Ben cihaz 5.0.1 sürümdeyken konunun ilk mesajında "Android 5.0 Root" başlığı altında ki programı indirip, "Android 4.4.4 Root" bölümünde ki anlatıma göre rootlamıştım. Daha sonra güncellemeler geldi ama hali ile yüklenmedi. Bende 5.1 ve 5.1.1 güncellemelerini manuel olarak kendim yüklemiştim.

güncel room nerden takip ediyorsunuz indiriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 22 Temmuz 2015; 15:04:27 >
  • Kusura bakmayın yoğunluktan pc'ye fazla bakamıyorum. Benim belirttiğim program "Nexus Root Toolkit v2.0.5" bu programla driverları yükleme, bootloader kilidi kaldırma, cwm ve rom yükleme gibi tüm işlemleri yapabiliyorsunuz. Siz nexus 10 için 5.1.1 romu seçtiğinizde program indirip, yüklüyor. İlgili programı biraz araştırıp, kurcalarsanız çok rahat her işlemi yapabilirsiniz. Sanırım ilk mesajda ki mevcut uygulama sadece root yapmak için kullanılıyor. Yanlış bilgi vermiş olmayayım. Ben tüm işlemleri Nexus Root Toolkit programı ile yapmıştım. Kolay gelsin.

İlgili program linki :http://www.wugfresh.com/nrt/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 22 Temmuz 2015; 15:41:31 >
  • quote:

Kusura bakmayın yoğunluktan pc'ye fazla bakamıyorum. Benim belirttiğim program "Nexus Root Toolkit v2.0.5" bu programla driverları yükleme, bootloader kilidi kaldırma, cwm ve rom yükleme gibi tüm işlemleri yapabiliyorsunuz. Siz nexus 10 için 5.1.1 romu seçtiğinizde program indirip, yüklüyor. İlgili programı biraz araştırıp, kurcalarsanız çok rahat her işlemi yapabilirsiniz. Sanırım ilk mesajda ki mevcut uygulama sadece root yapmak için kullanılıyor. Yanlış bilgi vermiş olmayayım. Ben tüm işlemleri Nexus Root Toolkit programı ile yapmıştım. Kolay gelsin.

İlgili program linki :http://www.wugfresh.com/nrt/

tşkler akşam deneyeceğim evden

• iyi günler arkadaşlar. bu tabletle Türkiyeden Google Earthi kullanablilyor muyuz? kullanabiliyorsak çevrimdışı gibi diğer özelliklerini de kullanabiliyor muyuz? cevaplarsanız sevinirim.
  • nexus 10 cular nerde
  • Arkadaşlar nexus 10 tabletimi satmayı düşünüyorum yerine telefon almayı düşünüyorum
    Tabletin 1 yıldan daha fazla garantisi vardır kılıftan hiç çıkarmadığım için tertemizdir hatta tabletin arkasındaki jelatini bile hiç çıkarmadım bir çiziği bile yoktur yere hiç düşmedi kısacası sıfır ayarında bir tablettir.
    Yanında kılıfınıda vereceğim ama kılıf deri olduğu için bazı yerleri soyulmuş ilgilenenler mesaj atabilirler.

• beyler 18 mblik bir update geldi bu gece bunu yuklesem root gider mi?

• quote:

beyler 18 mblik bir update geldi bu gece bunu yuklesem root gider mi?

güncellemi geldi bende yapam
  • fast-man F kullanıcısına yanıt
    root gider diye yapmadım ama bu guncellemeyle root gider mi?
    versiyon degismiyor sonucta.

• quote:

root gider diye yapmadım ama bu guncellemeyle root gider mi?
    versiyon degismiyor sonucta.

Tabletiniz rootluysa güncellemeyi kuramazsiniz zaten. Recovery dosyanız değişik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evranoz kullanıcısına yanıt
    yükle dedikten sonra restart atip recovery ekrani geliyor orda da install diye bir kisim var ama ordan olabilir diye dusundum.

• 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.