Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
112.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

yükle dedikten sonra restart atip recovery ekrani geliyor orda da install diye bir kisim var ama ordan olabilir diye dusundum.

Recovery ekranında kalır. Ama isterseniz yinede bir deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evranoz -- 14 Ağustos 2015; 0:33:59 >
  • evranoz kullanıcısına yanıt
    sagolun ben hic yuklememeye karar verdim hem root gidebilir hem de bu update in bir yenilik falan getirecegi yok zaten.
    android m gelirse yuklerim artik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir sorum daha olacak.
    digiturkplayde mac izlerken tam ekran olmuyor.
    alttaki menu tuslarini iptal edip tam ekran yapma yolu var mi?

• quote:

bir sorum daha olacak.
    digiturkplayde mac izlerken tam ekran olmuyor.
    alttaki menu tuslarini iptal edip tam ekran yapma yolu var mi?

Power toggle İndir hocam. Ordan immersive mode u aç. Sanal tuşlar kaybolacaktir. Sonra onu tv ye bağladın mi tadından yenmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • immersive modda normal ekranı falan full ekran yaptı ama digiturkplay uygulamasında fayda etmiyor.
    gene altta ustte siyah bosluklar var.
    tv ye baglayınca kendiliginden full ekran oluyor ama ben baglamıyorum genelde tablette izliyorum.

• quote:

immersive modda normal ekranı falan full ekran yaptı ama digiturkplay uygulamasında fayda etmiyor.
    gene altta ustte siyah bosluklar var.
    tv ye baglayınca kendiliginden full ekran oluyor ama ben baglamıyorum genelde tablette izliyorum.

Hadi ya kötü olmuş o zaman. Digiturk un is bilmezligi yüzünden maç keyfimiz bile olmuyor.

• Tv ye baglamak icin micro hdmi-hdmi kablo yeterlimi ? Kaca nereden aliriz ?

• Arkadaşlar benim tabletin oyun oynarken bildirim çubuğu kay olmuyo acaba bi çözüm bilan varmı

• bellek sorununa nasıl çözüm bulabiliriz?

• Hiç bu sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Enteresan. Nasıl bir sorununuz var ?

• SON GÜNCELEME GÜZEL
  • evranoz kullanıcısına yanıt
    demek istediğim sd kart kullanılmadığı için hafıza artırma sorunu. mesela 32 gb kullanıyorum telefonumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: condorn

demek istediğim sd kart kullanılmadığı için hafıza artırma sorunu. mesela 32 gb kullanıyorum telefonumda.

Film izlemek için kullanıyorsan tableti, filmleri usb belleğe atıp onuda otg kablosu ile tablete bağlıyabilirsin.

• Evet extra çözüm olarak otg ile baglayabilecegin bir bellek ve es dosya Yöneticisi. Çünkü direk olarak otg yi görmüyor tablet.

• yeni güncelleme geldi gecenlerde
  • Yaklasik 6 aydir 2. el almis oldugum 16 gb lik nexus u sorunsuz bir sekilde kullanmaktayim. android in ham ve de en guncel halini kullanmanin keyfi gercekten baska. Tasarimi ele oturusu hoparlorlerin konumlari gayet iyi. kamerasi gayet basarili ve cekim ozellikleri cesitli. canakkale sehitlik turu yaparken panoramik cekim ozelligini fazlasiyla kullandim ve memnun kaldigim fotograflar cektim hep. pili ekrani min parlaklikta kullanan biri olarak gayet yeterli bekleme modunda tutarak 2 gunde toplam 10 saat kullanabiliyorum. ekranin goruntu kalitesi gercekten harika. annemin note 2014 edition tabletinin ekrani gozume igrenc gozukuyor o derece :) wi fi aglarini cekim kuvveti cok basarili. telefonumun gormedigi ttnet wi fi agini disarda gorup cok baglanmisligim oldu.

bu kadar yucelttikten sonra biraz yerden yere vurmak da lazim ;) ram 2gb diye alacaklar sakin almasin 1gb direk ekranin kullaniminda oldugu icin sistem 1 gb kullaniyor. cok asiri yuklenme durumunda birkac kere donma yasadim o kadar. pilin sarj suresi hic kullanilmazsa en az 5 5 bucuk saat suruyor. pogo kablosu piyasada bulup da kullanan varsa ve daha az surede sarj ediyorsa haber versin de ben de alayim :) tipik nexus ozelligi oldugu icin hafiza karti takilamamasina yorum yapmaya gerek yok total commander programi ve otg li flash bellek sayesinde rahatlikla o sorun asiliyor. 3g ozelligi olmamasi telefonum olmadigi donemlerde sikinti cikardi ama akilli telefonu olmayan kalmadigi icin artik cok muhim degil.

cihazi almak isteyenlere tavsiye etmekle birlikte artik 3. yilina gireceginden dolayi piyasada garantili ve rakiplerine gore uygun fiyatli urun bulma sansinin zor oldugunu belirtmekte fayda var. benimkinin garantisnin bitmesine 1 ay kaldi mesela. kelepir bulunursa kesinlikle kacirilmamasi gerek. cihaz sayesinde nexus urunlerinin fanatigi oldum param olsaydi nexus 4 veya 5 telefon alip kardes kardes kullanacaktim ikisini :) yine de blackberry q5 ile anlastilar sorun yok :D son olarak urune ozel olarak uretilen flip cover ve pogo sarj kablosunun satildigini goren ya da bilenlerin mesaj gondermesini rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metcat -- 8 Eylül 2015; 4:45:20 >

• Tabletini rootsuz kullanan ve sistem güncellemelerini yapmış arkadaş varsa, ayarlar > tablet hakkında > derleme numarası ne görünüyor ?

5.1.1 (LMY47V) Güncellemesinden sonra küçük boyutlu bir güncelleme geldiği (muhtemelen 5.1.1-LMY48I) forumda belirtilmişti. Ancak şuan güncel rom 5.1.1 (LMY48M) olarak görünüyor. 5.1.1 güncellemesinin üzerine bir değil iki küçük güncelleme mi verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

Tabletini rootsuz kullanan ve sistem güncellemelerini yapmış arkadaş varsa, ayarlar > tablet hakkında > derleme numarası ne görünüyor ?

5.1.1 (LMY47V) Güncellemesinden sonra küçük boyutlu bir güncelleme geldiği (muhtemelen 5.1.1-LMY48I) forumda belirtilmişti. Ancak şuan güncel rom 5.1.1 (LMY48M) olarak görünüyor. 5.1.1 güncellemesinin üzerine bir değil iki küçük güncelleme mi verildi

LMY48I gözüküyor bende.

5.1.1 in üzerine bir tane ufak boyutta güncelleme verildi.
  • Rom-root-titanium backupla geri yükleme 1-2 saat uğraştırıyor. Nexus root toolkitte de güncel rom olarak 5.1.1 (LMY48M) olarak görünüyordu. Bende onu yükledim. O zaman sizlere de muhtemelen küçük bir güncelleme daha gelecektir.
    Cihaz şuan LMY48M olarak görünüyor. Gördüğüm kadarı ile bir değişiklik yok yada ben fark etmedim.
  • Bugün 7mb lik bir güncelleme geldi.

Bi de arkadaşlar Android m bizim tabletlere gelcek mi acaba bir bilgi var mı?

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.