Şimdi Ara

Samsung (Google) Nexus 10 Kullananlar Kulübü ve Yardım Konusu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.695
Cevap
29
Favori
111.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: malibo

quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tunc@y

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

quote:

quote:

Malesef gelmeyecek.

Rom vs çıktı mı peki Nexus 10 için bari o şekilde yükleyelim

Kendim yüklemedim ama şöyle bir rom gördüm.

http://www.gammerson.com/2015/10/install-android-marshmallow-nexus-10-aosp.html

Pek güvenmedim hocam şimdi poh da çıkabilir Biraz daha zaman geçsin xda da yayınlansın ondan sonra deneriz

Yok hocam en fazla hıyar çıkabilir
    Bende aynı şekilde xda da yayınlanacak stabil bir rom bekliyorum.

ARKADAŞLAR KIZIM YOUTUBE VİDEO İZLERKEN ANİDEN TIRTT TIRT TARZINDA SES GELİP EKRAN SİYAH OLUP ANİNDEN KAPANIP AÇILDI ROOTLU DEĞİL SON DÜRÜM YOUTUBE GUNCELL

O bende de oluyor. Youtubela alakalı değil tabletle ilgili bir sorun. Aynı sorunu burada başka birisi daha yazmıştı. Genel bir sorun heralde.

ne yapcaz servise verdinmi hiç hangi servis bakıyor samsung mu hızlıaldan almıştım

Samsung bakıyor heralde. İçinden samsung garanti belgesi çıkmıştı.

siz bu hatandan ötürü servise vermeyi düşünmüyormusunuz

Çok sık olmadığı için pek rahatsız etmedi beni. Sorun çok sık olmaya başlarsa veririm.
    Tableti sıfırlamak bir işe yaramıyor.

servis ne yapacakki yeni tabletmi verecek

Yeni tablet vermezler.

ozaman roomla alakal ozaan bu durum sıfırladım cihazı rootlamıdım ama bir ara nıyetlendım ama kızım oynuor diye ellemedım

Ben sürekli rootlu kullanıyorum. 4.4.2 sürümde 1 kere youtube da video izlerken denk geldim. Sizin dediğiniz şekilde kapandı. Çok önemsemedim. Ama kaç aydır bende 1 kere denk geldim.

Aynı sorun bu ara bende sık olmaya başladı wipe falanda işe yaramıyor.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• Beyler acaba nexus 10 hala alınır mi?Gerçi piyasada yok nerdeyse birtek vatanda var ama sanırım ilk modeli 2.jenerasyonu nerde bulabilirim yada farkeder mi?iyi bir tablet arıyorum ama bulamadım birde bunda hdmi mhl yada slimporttan hangisi var tvye baglama işi çok önemli benim için

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Çok temiz 2. el var. kılıfıyla verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: epivep

Çok temiz 2. el var. kılıfıyla verebilirim.

hocam geri dönüş bekliyorum sizden

• arkadaşlar tableti yeni aldım 16GB (ikinci el)
    cpu-z den baktığıma total ram 1099 görünüyor nexus 10 lar 2gb ram li diye biliyorum 5.1.1 sürümü yüklü
    1gb modelleri varmı ?
    sizde nasıl görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

arkadaşlar tableti yeni aldım 16GB (ikinci el)
    cpu-z den baktığıma total ram 1099 görünüyor nexus 10 lar 2gb ram li diye biliyorum 5.1.1 sürümü yüklü
    1gb modelleri varmı ?
    sizde nasıl görünüyor

Hocam ramin yarısı ekran için kullanılıyormus ben de sormuştum. Bana kalırsa saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1gb modelleri varmı ?
    sizde nasıl görünüyor

Hocam ramin yarısı ekran için kullanılıyormus ben de sormuştum. Bana kalırsa saçmalık

performansı nasıl hocam şu anda yeni kurulum gayet iyi ... herhangi bir şey yüklemedim...
    pil performansı nasıl
  • quote:

quote:

quote:

1gb modelleri varmı ?
    sizde nasıl görünüyor

performansı nasıl hocam şu anda yeni kurulum gayet iyi ... herhangi bir şey yüklemedim...
    pil performansı nasıl

bir uygulamada fazla takılıp menüye dönünce simgeler geç yükleniyor bende 2 gb ram diye aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

quote:

quote:

quote:

1gb modelleri varmı ?
    sizde nasıl görünüyor

pil performansı nasıl

bir uygulamada fazla takılıp menüye dönünce simgeler geç yükleniyor bende 2 gb ram diye aldık

450 tl ye aldım
    çin malı tablet fiyatına gayet temiz iade etme şansım var onaylamadım ürünü henüz...

tablet çok temiz pil performansı nasıl ... 1 gb ram yüzünden kararsız kaldım açıkcası

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1gb modelleri varmı ?
    sizde nasıl görünüyor

pil performansı nasıl

450 tl ye aldım
    çin malı tablet fiyatına gayet temiz iade etme şansım var onaylamadım ürünü henüz...

tablet çok temiz pil performansı nasıl ... 1 gb ram yüzünden kararsız kaldım açıkcası

Bende 450ye aldım RAM çok sıkıntı değil bence bataryadan iyi gidiyor şuan tam net rakamlar gereken ama 9000 mah sonuçta

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1gb modelleri varmı ?
    sizde nasıl görünüyor

pil performansı nasıl

450 tl ye aldım

Bende 450ye aldım RAM çok sıkıntı değil bence bataryadan iyi gidiyor şuan tam net rakamlar gereken ama 9000 mah sonuçta

şarj 8 saat gidiyor yotubeden video izlesen

• Bu tabletin devam modeli cikicak mi acaba bilgisi olan var mi ?
    Beğenerek takip ettiğim bir cihaz umarım güncellenmiş ve daha güçlü bi versiyonuyla tekrar kullanıcıların karşısına cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Bu tabletin devam modeli cikicak mi acaba bilgisi olan var mi ?
    Beğenerek takip ettiğim bir cihaz umarım güncellenmiş ve daha güçlü bi versiyonuyla tekrar kullanıcıların karşısına cikar

hocam aslında 2014 editon diye bir üst sürümü var ama piyasada bulmak imkânsız şuan nexus 8 ve 9 var

Hocam samsungun note 10.1 inden mi bahsediyosunuz. Dediğiniz tabletten haberim yok özellikleri için bi link verebilir misiniz
    Zaten almak için değil meraktan sormuştum ama güzel bi tabet tabii nexus 10.1

• quote:

Hocam samsungun note 10.1 inden mi bahsediyosunuz. Dediğiniz tabletten haberim yok özellikleri için bi link verebilir misiniz
    Zaten almak için değil meraktan sormuştum ama güzel bi tabet tabii nexus 10.1

http://m.donanimhaber.com/haberler/Google-Nexus-10-2013-donanim-bilgileri-ortaya-cikti.htm
    buyur hocam 2013müş

Saolun hocam hiç haberim yoktu bu tabletten, Türkiye pazarına verilmedi herhalde hiç görmedim çünkü

• quote:

Saolun hocam hiç haberim yoktu bu tabletten, Türkiye pazarına verilmedi herhalde hiç görmedim çünkü

Galiba zaten Amazon da filanda yok

• bugün bir güncelleme daha geldi ;

LMY48Z

neler oldu bilen var mı?

Tamam buymuş :

http://drivers.softpedia.com/get/Tablets/Google/Google-Nexus-10-Firmware-Android-511-LMY48Z.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 17 Aralık 2015; 15:00:41 >
  • Google Nexus 10 tablet ile PC arasında dosya transferi yapamıyorum, bağlanınca medya cihazı olarak bağlanıyor ama bilgisayarım da hiç bir detay belirmiyor. Samsung usb driver kurulu. Bu sorunu çözen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedeland

bugün bir güncelleme daha geldi ;

LMY48Z

neler oldu bilen var mı?

Tamam buymuş :

http://drivers.softpedia.com/get/Tablets/Google/Google-Nexus-10-Firmware-Android-511-LMY48Z.shtml

tABLET FIRMWARE HAKKINDA:

Bu firmware uygulayarak, tablet gelişmiş sistem istikrarı, ağ ile ilgili fonksiyonlar ve performans, gelişmiş dokunmatik deneyimi, cihazın kullanım süresi boyunca karşılaşılan sorunlar için çeşitli düzeltmeler, yanı sıra çok sayıda diğer değişiklikler yararlanabilir. Yükleme işlemi çok değil bir güçlük her üretici mümkün olduğunca kolay hale getirmek için çalışır, çünkü:. Genellikle, tablete yeni firmware aktarmanız gerekir ve kurulum menüsünden yükseltme başlatmak Ancak, tablet ve üreticilerin çok sayıda, hem de Güncelleştirme moduna girmek için çeşitli şekillerde, biz kurulum kılavuzunu okuyun ve adımları öğrendikten sadece bir kez yükseltme gerçekleştirmenizi öneririz. Ayı, bu sürümü almak için önce kontrol etmelisiniz akılda mevcut olmadığını görmek için firmware tablet modeli ve SKU (stok tutma ünitesine) için geliştirilmiş - Uyumsuz bir yazılım uygularsanız, cihaz ciddi arızalara karşılaşacak ve hatta kullanılamaz hale getirilebilir. Bu nedenle, bu paket tablet için geliştirilmiş ise, indirme düğmesini tıklatın güncelleme yönergelerine bakın ve yeni firmware uygulayın. Eğer herhangi bir yeni sürümleri kaçırmayın böylece Ayrıca, sürekli web sitemizi kontrol etmeyi unutmayın.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.