Şimdi Ara

Samsung GT-i8552 Dahili hafıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde klxxx.com dan cep telefonu aldım S4 mini. Karta indirimli diya aldım. Telefon geldiğinde ekran kapağın üstten yamulmuş olduğunu gördüm ve hemen iade ettim.
    Dün de başka telefon aldım. onunda ilk açtığımda baktım ki dahili hafızası 8GB olması gerekirken 5GB yazıyor . . Büyük ihtimalle bunlar tamir görmüş yada kusurlu iade edilmiş ürünler olabilir. Firma de bunları kendi garantisi altında vatandaşa bu şirketler üzerinden yedirmeye çalışıyor. Müşteri temsilcisi de SİM kart takılmadıysa iade alırız diyor. telefonu si kart takmadan mı kullanacaz.

Demem o ki internetten telefon almayın bence. Güya en itibarlı kurumlardan ikisi böyleyse diğerlerini varın siz düşünün.
    BU tür şikayeti olanlar paylaşsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutsalDamacana -- 29 Kasım 2013; 16:18:04 >

• hocam dahili hafıza 8gb evet ama bi bölümünü sistem kullanıyo. Telefonu evde de yapsan 5gb kalacaktı yani o kusur değil.ama haklısın sim kart takmadan veri aktarmadan wifi bağlamadan geri verebilirsin ancak diyolar. Muhabbet mi edelim telefonla ne istiyolar anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok abicim ben de biliyorum.
    toplam hafıza 5GB kullanılabilen hafıza 4.7GB gözüküyor
  • hocam hafıza kartları bile tam değil merak etme yani 2gb alıyosun ama 1.9 gb falan oluyo bu normal, hata değil ama diger dediklerine katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilen yok mu..
    Yoksa telefonu iade edecem.
    Telefon hafızası 8GB ve 3GB telefon için kullanılıyor olabilir mi?
    Çünkü ayarlardan bakıldığında bellek toplam 5GB uygulamalar falan ve kullanılabilir bellek 4,7GB yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.